Костадинов излиза на контрапротест: България е нормална държава!

Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща, пише той
13 авг 2024 22:50, Нели Христова
246
Костадинов излиза на контрапротест: България е нормална държава!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов организира контрапротест на протеста, който е срещу приетата от парламента забрана в училище да се споменава ЛГБТ общността.

Ето публикацията му във Facebook:

"Педофилите вече прекалиха! В четвъртък ще протестират за налагане на вето на закона, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Организирали са се в 18:30 ч. пред президентството - това е картинка от призив за техния протест.

Е, аз също ще изляза на протест! Само че на протест в защита на нормалността, на семейството и на децата! Защото не мога повече да гледам как няколко десетки грантомотивирани стипендианти на "Америка за България" нагло претендират да имат правото да посягат с нечистите си пръсти към телата и душите на децата ни! Крайно време е да покажем, че България е нормална държава, и това никога няма да се промени.

Аз ще изляза също в четвъртък, също в 18:30 ч., само че на триъгълника пред бившия Партиен дом. Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща! Няма да правя партиен протест, защото в тази битка за защита на нормалността нямаме право да се делим. Който мисли като мен, е добре дошъл до мен!

На нетърпимата пропаганда на античовешки идеологии, каквато е джендър-идеологията, трябва да се сложи край, и ще бъде сложен край!

п.п. моля всеки, който ще се присъедини, или подкрепя идеята, да сподели тази публикация."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз като бях дете - преди 40год., обратните ги биеха в училище. Още тогава ми беше жал за тях. Има някой хора, които така се раждат. Но от друга страна - тогава растяхме в здраво общество ! Имаш си мама и тати. Понякога, за да вървиш в правия път изисква жертви. И трябва да ви кажа, че когато да си обратен беше забранено, сякаш повече ги уважавахме.. аз ги намразих след прайдовете
119
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Според мен са ме дискриминирали като хетеросексуален. Учителките не пускаха дори когато бях на 18-19 в 11/12 клас. Не на дискриминацията.
118
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какво ви пука? Ако имаш син, и има толкова пропаганда, от малък му пускаш филми с яки каки и го учиш да *** наред всички хубави жени. Проблема е решен. Щом искат лгбт пропаганда, зада има баланс, хубавите учителки трябва да пускат също. Така, който не е лгбт също ще намаже.
117
4
 
12
 
! Отговори
До 125 преди 1 месец
В България само украинските присяци така го наричат и разни меки китки, защото всички са на ясно,че Възраждане е про българска партия,а не проруска,ама според украинските копейки света се върти около тях щом не е проукраинска значи е проруска така съм им набили в плитките мозъчета и сега греда за нормалните хора не е така и те си гледат техния интерес,а не украинския, което всеки нормален човек трябва да прави
116
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин щял да излезе сам - ама п.идирасите ше му теглят един бой :)))
115
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бисексуалните девойки нека останат обаче. Лесбийки може също, ако са хубави. Но и да се натискат навън, че да може да гледаме. Който не иска да гледа хубави лесбийки да се целуват също е гей.
114
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейката пак яхва предизборно народното недоволство.
113
4
 
23
 
! Отговори
До коментаторите преди 1 месец
Вие хубаво пишете коментари, но сигурно повечето от вас нямат деца. Когато ви дойде на главите, тогава ще разберете. Проблема е много голям и трябва да се реши кардинално ! Никакви пропаганди за пола и затвор за нарушителите. Аз имам 2 момичета. Още от малки си играят с кукли , на майки и т.н И някой ще отиде и ще им говори как може да бъдат момчета ако искат.. това е извратения. За какви права говорим изобщо ?! Права на ненормалните
112
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искам да гласувам с оная си работа! Ще гласувам за партия от млади секси мадами! Докато няма такива, няма вот.
111
13
 
1
 
! Отговори
Патриот преди 1 месец
Преди гласувах за Възраждане, но и те се оказаха измамници. Затова ще гласувам за Величие!
110
4
 
16
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Вън ЛГБТ хората от България! Да си ходят някъде в Европа. Тук не ги искаме.
109
0
 
7
 
! Отговори
До 122 преди 1 месец
Е то си пише утре пред президентството 18:30
108
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Децата не го избират. Много е просто. Като видиш секси мацка, чурката ти казва дали си *** или не. Още на 3-4 всеки знае дали е или не е. Не помните ли секси учителките в детската градина от детството ви? При мен имаше една кака на 25...
107
14
 
7
 
! Отговори
? ? ? преди 1 месец
Aбе тоя защо даже и децата го наричат Копейкин ???
106
1
 
4
 
! Отговори
До 121 преди 1 месец
Тоя просешки копи пейст коментар не върви
105
2
 
4
 
! Отговори
До 119 преди 1 месец
Ти имаш още много хляб да ядеш щом си мислиш,че евтините лозунги още вървят в България и с глупави коментари нещо можеш да промениш
104
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само кажете кога и къде! Аз също идвам. Тази година в детската градина на детето ми е ходила някаква учителка да им говори как децата сами си избирали дали да са момчета или момичета. После беше станал луд скандал от родителите. Казах на детето ми, ако пак чуе че ще идва тази учителка да ме предупреди. Искам лично да говоря с нея.. Не може да мътят главите на 4-5годишни деца. Това е престъпление !!
103
7
 
7
 
! Отговори
Възраждане преди 1 месец
ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!
102
1
 
7
 
! Отговори
До 116 преди 1 месец
А дали Урсулата го иска,, защото хората, които се изказват като диктатори като нея Аз така казвам Точка не го искат и не само за България
101
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя се изживява като новия Волен Сидеров, ама има още много хляб да яде докато стигне бялата Златка с 650 хиляди гласа на изборите. Заради ниската изборна активност събира 14-15 % но ако хората излязат масово да гласуват, ВъZраждане остава извън парламента.