Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!

Били обидни и срамни думите му, че медалът е общ
14 авг 2024 13:52, Петър Бойчев
295
Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!
Снимка БГНЕС

Грозна атака срещу олимпийския шампион Магомед Рамазанов, заради думите му, че медалът му е общ с Русия, отправи журналистът Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ.

"Може ли една олимпийска титла да е обща... на България и Русия? Ами отвратително е това, което изръси Магомед Рамазанов, след прибирането си в България", написа Константин Мишев в профила си.

"Половината световни атлети и плувци... тенисисти и други... учат и тренират в американски университети и школи. Но никой от тези спортисти не казва, че медалите им са наполовина американски. Това, което заяви "българският" олимпийски шампион е недопустимо. Обидно е!

Ами да си ходи в Русия. Бесен съм! Златният медал бил общ. Ами да се откаже България от този медал. За какво ни е общ медал? Нали се издигаше българското знаме и звучеше българския химн!

И останалите медали ли са общи? Българо-кубински... българо-ирански... Срамно е... да му вземат половината от общия медал като го лишат от българско гражданство. Или да му върнат българската половина", написа още Мишев.

При връщането си в България от Париж борецът отговори по следния начин на твърдението на руснаците, че медалът е техен: "България ми даде възможност да участвам на олимпийските игри, докато в Русия сега ситуацията е такава, че не бих могъл да участвам под техен флаг. Затова смятам, че медалът е общ. Повече време съм прекарал в Русия, но България ми даде възможност да участвам, за което съм много благодарен", бяха точните думи на олимпийския шампион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дагестан,Кавказ, е водил дълги войни с Русия през 18-ти век. Русия извършва етническо прочистване в Северен Кавказ. Убитите са около 1.5 милиона черкези, абхазци, чеченци, ингуши, осетинци и други.Днес Русия е единствената страна в света, която не е дала свобода и независимост на колониите си!!!Това е Русия, драги фенове на подземния пл..ъ.х. Страна на терор, изтезания, доноси, ро..б.и.
171
17
 
10
 
! Отговори
Пармезанов е рязан преди 1 месец
Крепостник по душа! От това не можеш да избягаш дори на Марс! Какво друго би могъл да каже? В дома му чакат още хиляди роби готови да изколят семейството му при най-малък знак за неподчинение от негова страна! Нс тези плодове на кръвосмешение им е заложено да са роби!
170
1
 
9
 
! Отговори
Малаката преди 1 месец
До Kostas Linke........Както винаги се и...а на метеното! Да не отваряме дума как на Олимпиадата в Атина през 2004 Йордан Йовчев беше жестоко ощетен и полагащия му се ЗЛАТЕН медал беше връчен на никому неизвестния и ПОСРЕДСТВЕН Димостенис Тамбакос, та се наложи Юри Кеки демонстративно да вдигне ръката на Йовчев при награждаването та всички да видят КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ ШАМПИОН!...Да не говорим за натурализираните албанци и грузинци във вдигането на тежести, където Гърция няма НИКАКВИ ТРАДИЦИИ и т.н.
169
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мишката е доказан а нален гаффняр, както и написалият статията ...
168
8
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Мишев ,а ти като си отишъл да живееш в Америка ,защо коментираш български неща ? Нали си станал американец ? Подлooгaa долна.
167
9
 
8
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 месец
КУПЕНИ ГЛАДИАТОРИ. ЩОМ СА КУПЕНИ, ТРЯБВА ДА МЪЛЧАТ, ИНАЧЕ ЩЕ СИ КУПИМ ДРУГИ. ТОЧКА!!
166
12
 
10
 
! Отговори
ясно преди 1 месец
Чемодан,, медал вокзал Массква.Българи има борцова шщкола много по-стара от московската. Но това да ни е обица на ухото защото не развиваме дестко юношескя спорт.
165
11
 
11
 
! Отговори
опетков преди 1 месец
До дрънкаш глупости. Рамазанов е дагестанец, територия завладяна от руснаците някога. Дори не е етнически руснак. Но и той е с промит мозък.
164
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мишев.. свободна европа... достатъчно казано...
163
19
 
12
 
! Отговори
Ми бате медала преди 1 месец
Ако си го изкарал за Русия ходи с в Русия
162
3
 
10
 
! Отговори
ВНИМАТЕЛНО преди 1 месец
ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ СЕ ПРИЕМАЛ КАТО НАСЛЕДНИК НА ВАСИЛЕВСИТЕ В ЦАРИГРАД.Завършил с отличие МАгнаурската школа.. Създал Велико православна територия от ВЕНЕЦИЯ ДО АЛЯСКА ВКЛЮЧИТЕЛНО..НАд 5 000 БЪлгарски учители от ОХридската и Велико преславската школа са обучили Славянските братски племена на кирилица . Православието е защитено с Църковно славянски ПЕСНОПЕНИЯ И КИРИЛИЦА. БЛокират увреждания на съзнанието създавани от ИВРИТ, АРАБСКИ И ГРЪЦКИ БУКВИ.
161
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кажи на някой украинец, че са братски народи и гледай как ще си ходиш контузен после.
160
7
 
37
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 месец
Сигурен съм, че този журналист не карал час по физическо никога. Иначе експерт в спорта! Много ясно, че медала е общ. За да е изцяло наш медала, трябва спортиста да е тренирал в България през повечето време а не в Русия. За този медал имат принос както руската федерация по борба, така и нашата. Същото важи и за украинеца. Изцяло наш медал е този на Карлос Насар. Аз затова най-много се израдвах на успеха на Карлос.
159
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
от 161 до 147 Старбъкска мършоооо, все едно да кажеш, че потурчените българи в Кърджали не са българи, а турци. Понял, скаааапан умряяяял кравар?
158
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 147 Ей, Старбъкс, ей скапаааан скааапаняк краварски, най-великият боец в ММА дагестанеца Хабиб Нурмагомедов, който на 90 % прилича на Магомед също излизаше на арената под руското знаме, а не под дагестанското , скааапан кравар умряяяял! Ходил е при Путин в Кремъл да пият кафе като руски гражданин, краваааар скааапан! Понял, старбъкска краварска мършооооо?
157
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
фф
156
4
 
9
 
! Отговори
минало време преди 1 месец
навремето нашите щангисти се състезаваха за Катар- дадоха им едно ремарке долари и се продадоха- Само че медалите бяха Катарски)) не са казвали че са български )) продадеш ли се един път -вече нямаш право на глас)
155
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Анархия! Истината е, че светът трябва да се върне към националните държави, докато не е станало прекалено късно. Хубави-лоши, другото води към анархия, конфликти и войни. Аман и от руснаците, и от американци, и от китайци, и от индийци, от турци, от всички многомилионни държави! Всички са един дол дренки в същността си. Нагли инвазивни боклуциии
154
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Инфлуенсърите, дето са много проукрайна, побързаха да го величаят, а сега той им се изплю в лицата. Разбира се, че медалът не може да е общ. Той си е само на Русия, защото тоя е руснак! Каква е тая пълна безсмислица?! Нито е българин, нито е израснал в България, нито България го е направила шампион. Просто го внесоха, за да го брандират, а той им се изплю в лицата на всички. Простите българи все на някой се кланят - или американци, или руснаци. Никога няма да им стигнат плюнките, искат още!
153
2
 
25
 
! Отговори
mnn преди 1 месец
Айде "журналисти", които не живеят в България да не се обаждат.