Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!

Били обидни и срамни думите му, че медалът е общ
14 авг 2024 13:52, Петър Бойчев
295
Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!
Снимка БГНЕС

Грозна атака срещу олимпийския шампион Магомед Рамазанов, заради думите му, че медалът му е общ с Русия, отправи журналистът Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ.

"Може ли една олимпийска титла да е обща... на България и Русия? Ами отвратително е това, което изръси Магомед Рамазанов, след прибирането си в България", написа Константин Мишев в профила си.

"Половината световни атлети и плувци... тенисисти и други... учат и тренират в американски университети и школи. Но никой от тези спортисти не казва, че медалите им са наполовина американски. Това, което заяви "българският" олимпийски шампион е недопустимо. Обидно е!

Ами да си ходи в Русия. Бесен съм! Златният медал бил общ. Ами да се откаже България от този медал. За какво ни е общ медал? Нали се издигаше българското знаме и звучеше българския химн!

И останалите медали ли са общи? Българо-кубински... българо-ирански... Срамно е... да му вземат половината от общия медал като го лишат от българско гражданство. Или да му върнат българската половина", написа още Мишев.

При връщането си в България от Париж борецът отговори по следния начин на твърдението на руснаците, че медалът е техен: "България ми даде възможност да участвам на олимпийските игри, докато в Русия сега ситуацията е такава, че не бих могъл да участвам под техен флаг. Затова смятам, че медалът е общ. Повече време съм прекарал в Русия, но България ми даде възможност да участвам, за което съм много благодарен", бяха точните думи на олимпийския шампион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руснака в България говори пред журналисти а Бугарето хули у нето от ФАЩ...
151
0
 
14
 
! Отговори
Баце преди 1 месец
90% от коментиращите не са нищо повече от матриал...
150
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хора не съдете момчето, семейството му е в Русия, така че е нормално да спомене това, но за целият свят медала е за България и там всики стояха мирно на "Мила Родино"А за да има Българи шампиони, правителствоо и най вече минисъра на спорта рябва да има прогама за подготовка на такива със съответното финансиране и еапи и отговорности.За сега такава нито едно правителство не е представило
149
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Ами да си ходи в Русия. Бесен съм!"-----------А тоя като е патриот защо живее в САЩ?
148
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ."........................Тоест, центаджия и пълен про дажник.
147
1
 
9
 
! Отговори
дрънкаш глупости! преди 1 месец
До Mr . STARBUCKS Ако беше по-грамотен щеше да знаеш, че в Америка живеят всякакви: индийци, африканци, китайци и японци, германци. И всички те се смятат (и с право!) за американци! Всеки уелзец, шотландец казва, че е британец. Рамазанов е изкарал целият си живот в Русия, смята се за руснак. Ромите у нас какви са и какво казват? Аз съм ром по народност или аз съм българин? Правиш ли разлика между етнос и народност?
146
5
 
20
 
! Отговори
Мишев-Мишка преди 1 месец
този е псевдожурналист е срам за България и прилича на Дракула
145
7
 
4
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 1 месец
До Анонимен145 ако беше по грамотен щеше да знаеш че той е дегестанец,а не руснак и няма нищо общо с руснаците.това че има руско гражданство не значи че е руснак
144
5
 
4
 
! Отговори
но проблем! преди 1 месец
Връщаме Рамазанов в Русия, а България пада в класацията на Олимпиадата в Париж с 20-30 места надолу. Или дори повече! Щото ако върнем медала, няма как да запазим класирането си. Тоя номер няма да мине пред МОК! Хитрините на Хитър Петър не минават на западняците!
143
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да-а! Медалът чисто и просто е на Русия! Мохамед Рамазанов си е руснак, какво още!
142
5
 
22
 
! Отговори
Антоним преди 1 месец
Браво на Рамазанов! Човек не трябва да забравя от къде е тръгнал.
141
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво очаквате от дагестанец да ви каже бе...
140
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възхищавам ви се по оня начин, дето турците се възхищават на ума на българите: Да им имам акъла на българите, дето им идва после
139
4
 
7
 
! Отговори
дългогодишен слушате преди 1 месец
До В случая. И за кое точно съм еничарин, моля? Че преди 1989 г. съм слушал поне 10 години всеки божи ден радио "Свободна Европа"? Както и Дойче Веле, Бибиси-Лондон? Ти може би си бил "спящата красавица"? Кое точно е еничарското? Неадекватен коментар на неадекватен човек! С вероятни психически проблеми!
138
6
 
22
 
! Отговори
Така е преди 1 месец
Медалът е общ и няма спор в това, а няма и лошо, защото Могамедов е оформен като спортист в Русия, а не в България. Просто така е честно.
137
3
 
23
 
! Отговори
тоест преди 1 месец
Константин Мишев е човекът, който ще решава дали Рамазанов да си ходи в Русия или не! Ние тук Българска федерация по борба нямаме! Нямаме! Президент на тази федерация нямаме! Нямаме! Български олимпийски комитет нямаме! Нямаме! Спортен министър нямаме! Нямаме! Остана на Константин Мишев да кадрува в българския спорт. И да каже тежкото си авторитетно мнение по въпроса кой медалист къде трябва да отиде.
136
6
 
19
 
! Отговори
дългогодишен слушате преди 1 месец
Когато слушах хапливите коментари и злобни реплики на Мишев, в съзнанието ми изплуваше думата "еничаринн"!
135
4
 
20
 
! Отговори
дългогодишен слушате преди 1 месец
Константин Мишев беше един от най-войнствените журналисти на радио Свободна Европа. Винаги хулеше България, винаги! При това с една зле прикрита ярост. Като го слушах навремето имах усещането, че люто мрази сънародниците си.
134
2
 
10
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 месец
До Исторически парк Мишките първи напускат кораба и отплуват за САЩ
133
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами да не би да лъже Рамазанов? Вярно е.