Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!

Били обидни и срамни думите му, че медалът е общ
14 авг 2024 13:52, Петър Бойчев
295
Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!
Снимка БГНЕС

Грозна атака срещу олимпийския шампион Магомед Рамазанов, заради думите му, че медалът му е общ с Русия, отправи журналистът Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ.

"Може ли една олимпийска титла да е обща... на България и Русия? Ами отвратително е това, което изръси Магомед Рамазанов, след прибирането си в България", написа Константин Мишев в профила си.

"Половината световни атлети и плувци... тенисисти и други... учат и тренират в американски университети и школи. Но никой от тези спортисти не казва, че медалите им са наполовина американски. Това, което заяви "българският" олимпийски шампион е недопустимо. Обидно е!

Ами да си ходи в Русия. Бесен съм! Златният медал бил общ. Ами да се откаже България от този медал. За какво ни е общ медал? Нали се издигаше българското знаме и звучеше българския химн!

И останалите медали ли са общи? Българо-кубински... българо-ирански... Срамно е... да му вземат половината от общия медал като го лишат от българско гражданство. Или да му върнат българската половина", написа още Мишев.

При връщането си в България от Париж борецът отговори по следния начин на твърдението на руснаците, че медалът е техен: "България ми даде възможност да участвам на олимпийските игри, докато в Русия сега ситуацията е такава, че не бих могъл да участвам под техен флаг. Затова смятам, че медалът е общ. Повече време съм прекарал в Русия, но България ми даде възможност да участвам, за което съм много благодарен", бяха точните думи на олимпийския шампион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
4
 
4
 
! Отговори
изопачаваш нещата! преди 1 месец
До Анонимен 121 Не са 32 500 кг злато, а плащаме на Русия 50 320 кг злато. А руската армия за изхранване не е 50 000, а точно 150 000!!!
131
2
 
17
 
! Отговори
следователно преди 1 месец
Конците явно се дърпат от Америка. И в негово лице говори американското правителство и държавният секретар. Държат ни изкъсо като куче на каишка!
130
2
 
2
 
! Отговори
. преди 1 месец
До КаскетяДаже и името не можеш да си напишеш, злейке!
129
4
 
23
 
! Отговори
. преди 1 месец
Браво на момчето! Да живеят България и Русия!!!
128
1
 
0
 
! Отговори
къде преди 1 месец
може да се прочете неговия коментар?
127
4
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
не е родоотстъпник БРАВО
126
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
украинецът да си ходи на фронта
125
0
 
13
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 месец
журналистът Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ.
124
5
 
21
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 месец
тоя па да си гледа америката кво ми се меси в България
123
2
 
19
 
! Отговори
гост преди 1 месец
АЙДЕ стига...ако беше взел десето място щяхте ли да го питате на кой е?оставете момчето на мира
122
1
 
23
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Дан Колов живя 30 години в Америка, не се подчини на менажерите и заяви, че е българин и като българин ще се бори! Затова не му организираха мач за световна титла.
121
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Под руско ръководство страната ни се озовава в изолация и икономически изостава внедрявайки стари руски технологии, които пък са стари западни от времето преди ВСВ, а някой и по-стари. Има още много да се пише, като това, че през 1962г. 22 тона злато отиват на съхранение в Русия и там си остават и до днес. Къде е братството и приятелството? С какво сме заслужили това отношение на Русия? Нападали ли сме ги? Земя ли сме им взели или пък нещо друго? Кажи Гошо. Къде видя нещо добро?
120
17
 
7
 
! Отговори
Каскетя преди 1 месец
Да му се вземе веднага паспорта и да го екстрадират в рашистан да взима медали в Куск!
119
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Факт: Русия обявява война на Турция и в резултат се подписва Санстефанското споразумение, според което България остава под властта на султана до 1908г. България е задължена да плати 32 500 кг. злато на Русия и да изхранва 50 000 души руска армия, докато плаща и данък на султана!!!
118
3
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
До 117: ти лично претегли ли това злато или си чул какво са си говорили някои?
117
7
 
31
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Мишев, ти като си гражданин на САЩ защо коментираш бъргарски работи. Той е шампион и е донесъл медал за България. Ти като си работил за пропагандната медия дълги години и сега си в САЩ какво донесе на България? Такива като теб нямат място в нашите сайтове както и гей пропагандистите.
116
6
 
20
 
! Отговори
Болярин преди 1 месец
Тоя ЛАЛАЖИЯ пардон драскач,що не го каже това лично във Велико Търново на болярите,че да му пръснем а-нуса от кекс???
115
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като сметнем, че за "освобождението" сме платили 32 тона злато по окупационния дълг и руснаците са ни прибрали още 34 тона злато след 1944г. заради фалитите при Т. Живков. Тези 34 тона са натрупани през капитализма. По общи изчисления на български учени руснаците трябва да ни върнат около 400 млрд. лева за загубите и неравностойната търговия основана на преводната рубла, с която руснаците ни крадяха. Я сметнете с тия 32+34=66 тона злато с колко златни пендари можем да накичим нашите съпруги!
114
7
 
12
 
! Отговори
Божидар преди 1 месец
Мноооого замаян журналист, личи си че не му е ясна материята Спорт.
113
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лесно е да се говори и пише, затова и си драскач. Трудно е да се печелят медали, особено олимпийски. Човека цял живот е живял в Русия, нормално е да се чувства руснак. Да лъже ли?! Ти като си в Америка и живееш там сега, американец ли си?!