Петков: Чадърът над Гайтански и Мавродиев се вдигна и избягаха

От сутринта в София се извършва акция
14 авг 2024 13:44, Нели Христова
74
Петков: Чадърът над Гайтански и Мавродиев се вдигна и избягаха
Снимка: БГНЕС

Чадърът, който закриляше Румен Гайтански - Вълка и Стоян Мавродиев последните години, се вдигна. Двамата са избягали от държавата.

Това заяви пред журналисти в Народното събрание съпредседателят на "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) Кирил Петков.

Още по темата

"Още като бях министър на икономиката, а преди това и колегите, казахме, че Българска банка за развитие (ББР) се източва. Един заем, който Вълка беше взел за 145 милиона, сега държавата получи за него само 3,5 милиона. Реално загубихме над 140 милиона държавни пари, защото Вълка можеше спокойно да ги открадне под покровителството на ББР", каза Петков и добави, че 140 милиона са 30 детски градини.

От сутринта в София се извършва акция на прокурори, служители на Комисията за противодействие на корупцията и полицаи в имоти на Румен Гайтански - Вълка. Разследването е свързано с кредит, отпуснат на фирма на Гайтански от Българската банка за развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
17
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Държавата на чадърите, палатките, дъждобраните. Власт имащите са част от мафията, полицията знае всичко но нищо не прави защото е подвластна на власт имащите. Съдии, прокурори и те са мощно в шуробаджанащината, всеки е на някой човек. Така е оплетено всичко че няма оправяне.
29
2
 
19
 
! Отговори
ББР преди 1 месец
Кириле, кажи и как фирмите на Прокопа драпаха да докопат заеми от ББР. На кумчо-вълчо крадливата схема я знаем..
28
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя пак ли почна да дрънчи АЛАНГРО... да си гледа отрочето с Лена и да не се изказва много, щото кой го махна чадъра... чадъра си стои на когото трябва, просто в момента има сблъсък Доган - Пеевски и тия са пешките, а Кире, Кире и на "Не се сърди човече" не може да играе...
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирчо го плюят, той разпъва чадър, мисли че дъжд го вали. Човекът е с ментални проблеми. Не го ядосвайте, че бие наред! Министър Йоловски и сем. му още са с охрана (детето на Йоловски дори през лятото е с охрана). Кирчо чупи шишета без да му мигне окото. Внимавайте!
26
1
 
11
 
! Отговори
Свикнали сме с преди 1 месец
Много шум за нищо!! Предизборни български трагикомедии!!
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирчо и компания гарантирано имат подобен канал за бягство. Просто при тях още не е размирисано.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Киро не го е яд за детските градини че можело да се построят яд го е че и той не се е облажил от тия пари
23
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали ББР стана ваша, бе Киро? Що не си прибрахте кредитите, а само констатирахте? Тя Лена пък беше доволна да поработи в ББР за 16 000 лв. заплата на месец.
22
2
 
13
 
! Отговори
до 27 преди 1 месец
Може и да са го погнали. Не съм наясно с подробности. Едно е сигурно - с точилката го е погнала Линда. Това за сега му стига. Шегата настрана! Вероятно и Кирил е разследван за ББР и не само. Скрито няма да остане.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 28 - Тя и Лената една акъллийка, ама двамата са търкулило се гърнето, та си намерило похлупака.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това, което казва Кирил е измислено от Лена. Щракнали са ги когато му диктува какво да каже. Кирил няма акъл да се почеши. Всичко, което говори или прави е плод на Лена Бориславова.
19
2
 
11
 
! Отговори
до 23 преди 1 месец
И въпросът остава - защо са погнали само Лена, но не и Киро? Нали са "скачени съдове"?
18
3
 
2
 
! Отговори
Сенеката преди 1 месец
140 милиона са нищо за нас ....само да си имаме бизнесмени като по учебник за капитализъм...кой кат нас...
17
6
 
5
 
! Отговори
Кире преди 1 месец
Ауууу, ами сега Боци кво ше прай? Няма с кой да цъка тенисче.
16
5
 
9
 
! Отговори
До 21 преди 1 месец
Извинявам се. Бързах да пиша... Те двамата са под един чадър понеже са скачени и съдове. Киро и мотора, Лена е мозъка на всяка операция.
15
4
 
10
 
! Отговори
до 21 преди 1 месец
Те двамата са под един чадър понеже са скапе и съдове. Киро и мотора, Лена е мозъка на всяка операция. Все пак да не забравяме, че Кирил е с дислексия и не може да чете,и пише. Ленчето чете пише и пере. Започна да пере парите от кеша, но забравила да сложи прах. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А чадъра над Киро като се вдигна, привикаха Лена в Прокуратурата за 4 обвинения. --- Значи над Киро чадърът се вдигнал, но погнали Лена? По-добре да бяха вдигнали чадъра над Лена и да погнат Киро.
13
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кириле,вместо да разтягаш локуми и да се правиш на три и половина, вземи да събираш куфара,че скоро ще те подпукат и теб! Комисионните от оръжие и газ ще заминат по адвокати. Спукана ти е работата.
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А чадъра над Киро като се вдигна, привикаха Лена в Прокуратурата за 4 обвинения. Едно от които е пране на пари във връзка със записите където обяснява как трябва да се изперат парите от кеша с дарения. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Киро откакто е без чадър слънчаса. Пазят го с 2 кевларени одеала, щото бие министри и чупи шишета. Устата му е като гардероб. Спирачка няма. Много лъже, викат му лъжливото овчарче.
11
5
 
13
 
! Отговори
свидетел преди 1 месец
И Вълк и Баце та дори Череп имат един родител-ДС под формата на СДС.Костоф,Соффианский,общината с Антоан Николов ....Сещам се и за друг парцаляк,тяхна рожба и дребен крадец-Слави Бинев.Кире,Кокор и Прасор са новото поколение айдуци и искат да бъркат в медеца ама са малки за големите неща