Петков: Чадърът над Гайтански и Мавродиев се вдигна и избягаха

От сутринта в София се извършва акция
14 авг 2024 13:44, Нели Христова
74
Петков: Чадърът над Гайтански и Мавродиев се вдигна и избягаха
Снимка: БГНЕС

Чадърът, който закриляше Румен Гайтански - Вълка и Стоян Мавродиев последните години, се вдигна. Двамата са избягали от държавата.

Това заяви пред журналисти в Народното събрание съпредседателят на "Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) Кирил Петков.

Още по темата

"Още като бях министър на икономиката, а преди това и колегите, казахме, че Българска банка за развитие (ББР) се източва. Един заем, който Вълка беше взел за 145 милиона, сега държавата получи за него само 3,5 милиона. Реално загубихме над 140 милиона държавни пари, защото Вълка можеше спокойно да ги открадне под покровителството на ББР", каза Петков и добави, че 140 милиона са 30 детски градини.

От сутринта в София се извършва акция на прокурори, служители на Комисията за противодействие на корупцията и полицаи в имоти на Румен Гайтански - Вълка. Разследването е свързано с кредит, отпуснат на фирма на Гайтански от Българската банка за развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха-ха! Сигурно сам се е чекирал на летището... по новата система Хи-хи! Всъщност е време за почивки и отпуски. Изчакахте да настъпи, че да го потърсите, нали? Ама става за запълване на място в нета.
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кире, сега верме е да създадеш едно дружество "Да запазим Росенец" (от Пеевски) и да му станеш председател. Лена ще оправи документацията.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами той кмета на София, Терзиев, върна багерите които бяха отишли да събарят ловния хотел на Гайтански, защото Вълка лично му обещал сам да си събори хотела.
7
0
 
7
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 месец
ТовА е само началото. Лили държи козовете.Поддържащите Доган играят с белязани карти,нямат козове само вяра в Аллаха.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименТук но пише, но чдърът е бил от Прокуратурата, която се ръководи от Пеевски. Гайтански е дал парите на Доган, а сега Доган стана враг на Пеевски и прокурорите бяха задействани.
5
11
 
7
 
! Отговори
Да му мисли Боко преди 1 месец
Боко даде заема на Вълка. Вълка буташе ромите от чистотата да гласуват за гербавите. Доган и Пеевски се скараха и Вълка го подгониха. Бaxypa сега ще го яде Боко.
4
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След изборите ще има евроатлантическа сватба ГЕРБ-ДПС(Пеевски)-ППДБ-ИТН.
3
0
 
4
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Те имат е други свързани с тях лица по източване на средства ,които са съпричастни в тяхната дейност.Някои от тях се намират дори в НС .Или чакат и те да "избягат"?!Тези двамата и много други техни себеподобни са "яли от държавната баница" ,защото висши фактори в държавната власт са им я давали ,за да получат след това "пай" от тях.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не стана с ала-бала и викнаха прокуратурата да спасява положението. Но дали ще стане толкова лесно?
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Петков не каза ли защо Пеевски вдигна чадъра, който закриляше Гайтански и Мавродиев? Защо не каза?