Борисов за Гайтански: Колкото аз съм се борил...

Сега да проверят и "Булгартабак"
Обновена: 15 авг 2024 10:25 | 15 авг 2024 10:25, Гергана Попова
100
Борисов за Гайтански: Колкото аз съм се борил...
Снимка: БГНЕС

А иначе Вълка си спомням много добре. Няма да забравя, когато воювах със Станишев като кмет на София. И премиерът Станишев излезе с Гайтански да мият улиците. Когато ми правеха кризите с боклука. Прибраха кофите за една нощ. Колкото аз съм се борил, никой не се е борил и успях. Господ бави, но не забравя. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в парламента, по повод казуса "Гайтански".

Борисов коментира, че не може да каже защо прокуратурата чак сега се е задействала и допълни, че сигурно са тежки казуси.

"Хубаво е, че са се задействали. Сега да проверят и "Булгартабак", щом г-н Петков е казал тази сутрин. Аз мисля, че по тази сделка подобна голяма цифра от приватизация не е получавана в България", добави Борисов.

"Никога не съм се занимавал с тази банка пряко. Но тогава го помня случая за една колекторска фирма и го изпъдих веднага", заяви Борисов.

"Язовирите са вече на 30%. Водопроводите, които докарах от Дунав до Делиормана, спряха преди 3 г. "Напоителни системи" ги махнаха. Интересува ме какво ще се случва с жп транспорта. За съжаление, ние говорим за все едно и също - КОНПИ, прокурор. Ако си един отбор, проблемите се преодоляват. Истински ме касае как да дадем на хората възможност да гласуват за това, което искат. Не отговаряме на нападките, за да можем да направим правителство след това", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
20
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
Борисов да обясни кой и за какво профука общо 1,5 млрд. Лв, които той даде за язовирите и ВИК сектора? Ама няма кой да го попита...
46
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ей голям борец голямо нещо, неговия управител Мавродиев дава на Вълка заема от 150 000 000 без никакво обезпечение и той горкия нищо не знае! Смях. Тоя тарикат от Банкя отново ни е взел за неграмотни и прости , но лошото е че тези пари са от нашия джоб.
45
4
 
26
 
! Отговори
Стоев преди 1 месец
Да ти много се бореше и с наркотиците като беше главен секретар на МВР хвана три баби с три чувала канабис в пиринска България а не хвана прекупвачите след два дена. Проблемът е че има много хора които ти вярват и други които си гледат интереса
44
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Време е да уволним Ахмет Доган.
43
5
 
23
 
! Отговори
До 57 преди 1 месец
Както всички останали напускаха,докато управляваше Бойко.Сега пак негов човек е на власт и пак същата картинка?Само Боко още е тук,защото все още държи тия,които одавна трябваше да го арестуват.Но се е погрижил добре за милиардите си.Питайте бившия шеф на авиотряд 28,който изнасяше парите му в чували за чужбина.
42
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За 12 години с теб,доходите на хората удариха дъното.За 3 години без теб се повишиха с 50%.Е,кой мислиш,ще изберем на изборите?
41
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вълка, как е напуснал България два дни, преди целия закъснял цирк? Калинката знае отговора. Той си играе за няколко клана. Спи в краката на Шиши и целува ръката на Борисович.
40
3
 
18
 
! Отговори
Продължение преди 1 месец
... Общински съветници от СДС бяха оповестили, че за почистването на София се отпускат толкова пари, че са достатъчни градът да бъде измиван по два пъти на ден като Брюксел. И бяха питали защо го мият само по веднъж в годината? Но промяна нямаше. Затова хора бяха питали дали Ивайла се чувства като окичена с отпадъците на града. Чудя се по времето на Фандъкова, както и днес, какви пари се отпускат за почистването на София и защо и сега мият града само чат-пат?
39
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти строеше пясъчни кули,които една по една се разпадат.Купи си цялата държава с нашите пари,затова сме най-бедни в цяла Европа.Стана милиардер,а тия около тебе милионери.Казваше,че народа трябва да се държи на къса каишка и успешно го правеше 12 години.Но твоята свърши!Сбогом крадецо!И да,бог бави,но бе забравя.
38
2
 
35
 
! Отговори
Дон Буци преди 1 месец
Особено голяма беше борбата през 2019 г. Тогава Вълкът искаше милиард и половина заем, а аз казах на Мавродиев - Повече от 150 милиона няма да му даваш. Знам, че няма да ги върне!
37
0
 
26
 
! Отговори
По времето, когато преди 1 месец
Ивайла Бакалова беше държанка на Гайтански, имаше интервю с нея и репортерката специално съобщи, без да я пита някой, за диамантеното колие на врата на Ивайла, което имаше голяма висулка с формата на ключ, също покрит с диаманти "Това колие е подарък на г-ца Бакалова от нейна приятелка." После се разбра, че някой бил попитал Ивайла не се ли чувства като окичена с ***.клy.цuтe на София - заради присвояванията на Гайтански. Защото бяха оповестили, че за почистването на София се отпускат ......
36
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е капи де тути капи на мафията в България сега се прави на умряло куче, но утре ще си продължи с кражбите и постните пици.
35
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
как се обърнаха нещата, до вчера громяха Доган, сега вече и той е в кюпа, студеният резерв за милиони е достатъчен, отново чиста печалба без никакъв зор, а с ББР пеевски вече удари и него
34
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти си вече приключен като политик.Последните ти напъни да се върнеш пак на власт ще ударят на камък.Единственото ти спасение е да изчезнеш,че може все пак да се намери някой,който да те вкара там,където ти е мястото.
33
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
2019 по времето най е отпуснат този кредит, и за теб ще има Господ там не може да се откупиш
32
4
 
41
 
! Отговори
Банкянски лъжльо преди 1 месец
Тиквата не познава нито Вълка, с който бяха заедно в СИК, нито Мавродиев, който е един от създателите на ГЕРБ Той не познава също и Горанов и Главчев. Само ги е виждал по телевизора
31
4
 
19
 
! Отговори
gosh преди 1 месец
Пояснение - боко да вземе да прочете някоя книга от В.Стоев, стига с тоз Винету
30
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Калканът боко сикаджийчето пак се закотви на дъното и изчаква, снишава се, моли се шиши да не върне обратно делото за шкафчетата и да вземе да преведе от испански най-после доклада на испанската полиция за къщичката в Барселона.
29
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като се погледнат фактите се вижда, че "шарлатанина" Кирчо за нула време им извади кирливите ризи и ако имаше за какво и него щяха да го погнат прокуратурата, ДАНС и т.н. ама явно няма! Докат "смелите" и "загрижените" за народа и държавата Борисов и Трифонов (и надрусания му макак) мълчат/мълчаха и се скатават/скатаваха като npъднaл заека в люцерна, за да запазят омертата на ДС мафията и задкулисната и власт в държавата.
28
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баце май бяга пред вятъра. Кой знае какви далавери е вършил с Гайтански като кмет на София и сега го е страх.