Пеевски: Служебният кабинет се бави, защото Радев се пече в чужбина

Мистър Кеш се пече в чужбина с антуража си от касиери
Обновена: 15 авг 2024 09:54 | 15 авг 2024 09:54, Гергана Попова
196
Пеевски: Служебният кабинет се бави, защото Радев се пече в чужбина
Снимка: БГНЕС

Партия на кеша и на проруската партия, най-големите мафиоти и слуги на Путин в България, питайте ги какво правят и защо прокуратурата нищо не прави по нашите разследвания. Защо, кой обслужва? Тях, с удобния им главен прокурор. Тези фокуси, които се опитват да прилагат, на друго място. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Защо се бави толкова процедурата за служебния кабинет? Защото президентът Румен Радев трябва да се пече на морето в чужбина. Мистър Кеш се пече в чужбина с антуража си от касиери, с Николай Копринков харчи откраднатия кеш. А вие, колеги, разходете се днес в парламента, вижте къде приема проектопремиерката и кои хора на президента обикалят всеки ден в кабинета ѝ“, допълни Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И какво бави президента ,след като официално е обявил - "Президентът номинира Горица Кожарева за служебен премиер и ѝ даде срок до 19 август да предложи състав на служебно правителство"
82
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Шиши разбра, че с това килийно образование от Факултета ПИФ по Право и история на ЮЗУ никога няма да го изберат за премиер/служебен или чрез избори на редовен кабинет и се е прицелил в поста президент на РБ. Шиши, вземи ги научи тези неща: президент се избира чрез ПРЕКИ избори от ВСИЧКИ избиратели на държавата! Теб кой ще те избере като си се овъргалял от главата до краката с тези свои лъжи и клевети с кал и нечистотии!
81
14
 
7
 
! Отговори
Пеле преди 1 месец
Шиши прецака Доган и Валкъ,българските Бил Гейтсове.Единя без ТЕЦ Варна и Росенец, другия остава без коли за 15милиона.Мистър Кеш да внимава,Шиши не си играе.
80
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А какво стана с пърхаия патриотизъм на Румен Радев.Толкова страст за Левски и Ботев и накрая се сдуши със Сарая моля ви се.Помагал.Ако иска да помага да иде при израелците и да им каже,Ама и него могат да го очистят.Израел е във война.Ако Турция се намеси да помага на Иран Турция ще е в развалини.Израел е ядрена държава.
79
1
 
20
 
! Отговори
Анонимус преди 1 месец
"Крадецът вика дръжте крадеца." Народна мъдростГоспод гледа! Когато няма правосъдие, идва възмездие. На всеки, според заслуженото... Дано дочакаме.
78
1
 
20
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Не знам Радев къде се пече, ама знам КОЙ как се пече на шиша, щото няма полезен ход.Свинкя ще е следващият на дръвника и сега се мъчи, с изпреварващи ходове, нещо да промени...Щат не щат ДПС трябва да свикат общо събрание ПРЕДИ изборите и тоя ще бъде изритан в небитието и тогава - пей сърце - има доста за какво да му връщат, отвсякъде..Приготвил съм пуканките!
77
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доган е аут, това не схващате, а Радев е наивник ако мисли,че ще му помогне.Няма път за Доган.Израел не го иска.Ако Иран нападне Доган ще го унишожат с ракета.Иначе пак е аут.
76
9
 
2
 
! Отговори
до преди 1 месец
Е как кой, Доган е по -лошия, казвал е директно на българите, че са нетолерантни и са извършили геноцид в Родопите по време на Балканските войни.Казвал е директно, че ще направи Бъ;гария по - зле от Косово.Това не е политик, а терорист с някаква протекция извън държавата ни.Подиграва се директно поради това.Но...има едно но.Срокът му изтече.Международната политика се обърна- не е вече нужен, а вреден.
75
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мега нагъл и противен ми е тоя. Все още не разбирам за какво се бори и на какво разчита за следващите избори ... Радефф се бави, за да може Доганофф да се организира и разкара Пеефф от партията официално, преди още да се наредят листите. Това е ясно за всеки.
74
3
 
18
 
! Отговори
мак преди 1 месец
Тоз е като пл.юеща кобра, и все по Радев. Явно се страхува от него и има респект, но толкова си може еничарина магнитен.
73
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Радев разби всички партии в БГ.А дали ще направи своя?Дали ще стане диктатор?Дали е само термнатор, а не и креатор?Доста въпроси се натрупват за Радев.
72
1
 
26
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
Глигански да коментира, защо прокуратурата и антикорупционната комисия не разследват заем към "Булгартабак" от ББР, който също не се обслужва от не знам колко време и е за сходни суми като тези на Румен Гайтански.Но и журналистите не му задават истински въпроси на глигана, а само такива, за които си е платил!
71
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Кой е по корумпиран от Пеевски и Доган. Вие кого защитавате.
70
3
 
25
 
! Отговори
хаха преди 1 месец
Що само грухтиш бре, ами ходи и се печи и ти, кой те спира?! Ама ако се съблечеш на плажа и си покажеш на живо туловището, вероятно всички присъстващи ще си плюят на петите!
69
2
 
25
 
! Отговори
Булгартабак преди 1 месец
Г-н Магнитски пак се обади :)
68
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Следвашият път да се арестува Доган.Да почне да си казва, ама не като при Слави, да се фукендри, кой бил, как направил всички мъжки секретарки и ги върти с една усмивка.Искаме данни как се унищожаваше родината и остана най -бедна в ЕС , без армия, образование, здравеопазване, пътища...Всичко е НУЛА.Кой му дърпа конците да си унищожава и партията, когато е втора сила.Да си казва.А после нека се срещне с роднините на Емин, който уби.Е тогава да се покае, ако има душа.
67
2
 
21
 
! Отговори
Ала Бала преди 1 месец
Като стана дума за печене ... тоз глиган от снимката го мятайте на барбекюто. :)
66
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
пълен със злоба е това момче ...
65
0
 
11
 
! Отговори
От С. Долно Уйново преди 1 месец
До От с.ПаничериЕ 35 години продължава това опростачване. В крайна сметка има вече поколения, които мислят просто за далаверата. Да работят? Работата и отговорността за тях са *** дума. Искат кеш, но го искат веднага и в големи количества. Но докато хората са апатични и не избесят някой на площада няма да има оправия. После защо имало народен съд.
64
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво на Пеевски, вече единственият човек войн срещу мафията , която 35 години унищожава държавата.Октоподът е в Росенец и го разбра всеки.Журналистите, които не са свързани с Доган в октопода на БНТ,БНР И БТВ И НОВА, ще направят ли нещо.Политиците, които не са еничари като Костадинов и Слави, БСП, ще направят ли нещо.То кои останахте.Това държава ли беше или обръч от фирми, с единствена цел да грабят държавни пари, за да покриват борчовете на Доган, който се оказа и калпав бизнесмен.