Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!

Цветан Василев е агент на Москва, заяви той
392
Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нямам дългове, една стотинка не дължа на банка. Който успее да извади моя фирма или мой дълг към банка, веднага ще си дам имунитета. Никой не може да извади нищо за Пеевски – нищо, нищо, нищо! Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание, предаде репортер на БГНЕС.

Коментарът му е по повод оповестени вчера нови данни от бившия мажоритарен собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев, оповестено от "Да, България".

„Цветан Василев е агент на Москва, който се укрива в Сърбия под протекцията на Русия. Русия прави всичко, за да превземе България“, каза Пеевски и добави, че банкерът трябва да върне "петте милиарда, които ограби от българските граждани".

Отказваме да приемем "престъпното" решение на ЦИК, заяви Делян Пеевски

Днес отказваме да приемем "престъпното" решение на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви Пеевски. Ние спазваме закона, нека изчакаме решението, за мен ЦИК е опорочена, каза Пеевски. Според него се вижда, че "ЦИК работи за дерибеите и за чужди, небългарски интереси".

Със свое решение от снощи ЦИК прие указания „ДПС – Ново начало“ и „ДПС - Демокрация, права и свободи“ да предоставят до 7 септември документи, че партия ДПС не е част от състава им.

Относно регистрацията на движението за участие в предсрочните парламентарни избори през октомври и разцеплението в него, Пеевски обвини ЦИК, че е превърната в бухалка.

"Ще има ДПС Ново начало колкото и да не им се иска на всички олигарси, крадци, на мафията в България и на Москва и Путин. Няма как да спрат Ново начало. Другата коалиция е незаконна", заяви Пеевски и обвини председателката на ЦИК Камелия Нейкова в зависимости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още по темата: Делян Пеевски
Още от Избори 2024
Бъчварова: Кризата в ДПС може да завлече и другите партии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
284
1
 
20
 
! Отговори
Чист като сълза преди 1 седмица
шЪ мЪ Обидиш..... ти през живота си лев не си откраднал......както казват другарите от ГРАБ - "Няма корупция, има само усещане за корупция" :))))
283
1
 
9
 
! Отговори
Да де преди 1 седмица
В света на обръчите Пеевски, Тиквич и Сокола, както и новите *** и Пульо, са един дол дренки.Пеевски не е на нивото на Тиквата и Сокола, но не изостава с много. Значително е пред *** Канадски и Пульо. В нормална държава този боди позитивен типец би бил изпратен на Дебелариум с дебели решетки за дълго време, да го пълнят с кремове за отслабване от нестандартни места.
282
1
 
14
 
! Отговори
Чукча писател преди 1 седмица
Никой, освен ... "Магнитски" - прасчо !
281
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен Фабрика няма поне по документи. Ще ти кажа съвсем законна схема примерна,ползвана и от Мъск,Гейтс,Безос и т.н.. Вкарваш си всичко във фирма(опции,особено в офшорни зони,бол) и нече нямаш нищо легално.Собствеността е нейна.Може да се пишеш управител да не те окрадат като Доган.Ако не искаш да се вижда, сложи пълномощник адвокат или безимотен. От там,като ти дават пари,просто ги мини услуга от фирмата да ги узакониш. Кредити? На фирма собственост на фирмата,та да й търсят до капитала
280
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прасчо убавецо гепнат ли му милиардите ще е като гола булка на мегдана .
279
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
за вадене има какво да извадят, но на коледа.
278
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Imasch li fabrika sa zigari v dubai debelak i dr imoti plaschtasch li danazi ot dubai sa bk
277
1
 
26
 
! Отговори
Vs преди 1 седмица
Това, че прехвърляш краденото на други (например Захариев е едноличен собственик на Техномаркет), в никакъв случай не значи, че не остават следи! И спри да си играеш на "чичо доктор" да не ти напишат смъртния акт!
276
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Радой Ралин в книгата Люти чушки бе казал - Силна сила, до могила!
275
3
 
12
 
! Отговори
ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 1 седмица
Страх ме е че ще завлече и Боко в преизподнята адова от която са изпълзяли някога със Симо Горския.
274
1
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 1 седмица
До Анонимен 272 Питай Мишо Бирата или Ваньо....те ще знаят, минаха по пътя на славата!
273
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Моли се мачът да се играе на негов терен да се разправят с него през съдията-прокуратурата да е съдията. Ама понеже съдията е пристрастен вероятно няма да го огрее. През Магнетски ли ще е през Кьовеши ли ще е или още по-лошо...
272
1
 
7
 
! Отговори
Хмм преди 1 седмица
Само да не извадят 9 мм, че те тогава е проблем... Имам усещането на 90-те... :)
271
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя ще види в действие народната поговорка ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО. ТОЛКОВА ВРАГОВЕ СИ СЪЗДАДЕ, ЧЕ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ КОЙ КАКВО МУ ПРАВИ. КАМИКАДЗЕ В ИКОНОМИКАТА И В ПОЛИТИКАТА.
270
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Снощи сънувах, че Алексей Петров, Бойко Борисов, Ахмед Доган и феномена Делян Пеевски са седнали да играят белот. Какво означава този сън - не знам.
269
2
 
7
 
! Отговори
Свинаров преди 1 седмица
Тоз пак *** нещо.Дяволско същество имитира,според свещенната книга трябва да се избягва досег с нечестивата твар с две копита.Не е харам.
268
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Срещу мене нищо не може да докажете,всички парички мама ми ги даде чисти кат свинско дупе.Нищо не съм крал дори дипломата и книжката съм си ги купил честно.
267
2
 
16
 
! Отговори
До кУректор преди 1 седмица
Най вредния човек за България е пеефски! / Най-вредния човек за България е Пеевски! /// Има още две грешки. Айде, да те видим! Поправи ги, за да ти видим граматичните не/способности, че ни писна от тебе.
266
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не са ли замислени предварително тези разцепления на партии като ДПС, с цел да всеят объркване сред избирателите и да отклонят още повече гласове от ППДБ, тъй като Пеевски навсякъде се заявява като непримирим враг на руското влияние и заклет прозападен политик. На думи е велик. Но по делата ще ги познаете - се казва в Библията.
265
2
 
11
 
! Отговори
До 263 преди 1 седмица
Ало, граматикът! Това е форма на чат. Ти май се вживяваш в ролята на кУректор. Що не кандидатстВУваш за кУректор-рИдактУр в някой БеГе таблоид? :):):)