От ГЕРБ отговориха: Против сме прибързаното законодателство на ПП

Създавало само проблеми, а не дава решения
15 сеп 2024 15:52, Красимир Ангелов
238
От ГЕРБ отговориха: Против сме прибързаното законодателство на ПП
Снимка: БГНЕС

"Вече заявихме, че сме против прибързаното законодателство, предлагано от ПП. Този тип политическо поведение създава само проблеми, а не дава решения". Това се казва в изявление на ПП ГЕРБ, които изпратиха отговор на писмото на Продължаваме промяната, в което ПП пита ГЕРБ дали ще приеме антикорупционните законопроекти.

"Припомняме, че през последните 4 години имахте множество възможности да приемете законите по Плана за възстановяване и устойчивост. Година и половина кабинетът "Петков" имаше и пълно мнозинство в Народното събрание по време на управлението Ви с БСП и ИТН - време е да отговорите защо тогава не приехте въпросните закони и не осигурихте на България 10-те милиарда от ПВУ. 

Още по темата
Прехвърлянето на отговорността в момента заради липсата на действия от Ваша страна е манипулативно и не отговаря на истината", подчертават от ГЕРБ.

Приложено в отговор от ГЕРБ изпратиха на ПП отново управленската си програма като основа за политически смислен дебат за бъдещо стабилно и редовно управление на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още по темата: ГЕРБПП
Още от Политика
ПП с въпрос за 10 млрд. до ГЕРБ: Ще приемем ли три закона?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
4
 
1
 
! Отговори
sdd преди 3 дни
Не-до човеците няма да победят във войната. След разпада на недоимперията ще избием и русоидите в БГ. Ще им разпорим стомасите, ще им избием децата, ще им затрием семето!
174
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Аман от цензура!
173
2
 
4
 
! Отговори
ОПГ Гроб преди 3 дни
Абе вие не разбрахте ли, че не ни се влиза в панделата бе! Не ни се спи в килии, не ни се носят въшкарници, не ни се прави еднополова любов с роми... Предпочитаме да си лежим в имотите по Европа и света, купени с крадените от ВАС пари! Какво не ви е ясно?
172
6
 
8
 
! Отговори
Ще има Видов ден ! преди 3 дни
Още малко ще ви е Царството Небесно, бандити !След победата на Русия във войната и предстоящото отеглянена САЩ от Източна Европа, както и връщането на световните събитияна база от 1997 година, вие писдецьiй /долни, крадливи и лъжливи/,ви чакат много тежки и мъчителни дни !
171
3
 
7
 
! Отговори
Масова Истерия Смърт преди 3 дни
Георг Георгиев е пряко отговорен за създаване на истерия за цените на олио, довела до "Битката за Олио при Кауфланд", завършила с няколко ранени и един загинал.
170
4
 
10
 
! Отговори
мГЕРБ преди 3 дни
Оставка на Бойко Борисов като лидер на ГЕРБ!
169
3
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ ЩЕТА преди 3 дни
Закриване на Терористина Организация ГЕРБ. Сринаха няколко правителства, окрадоха ни, а сега даже спират парите за възстановяване. ТОВА Е ТЕРОР!
168
4
 
9
 
! Отговори
ГРОЗНИТЕ ОТ ГЕРБ преди 3 дни
Вижте ги колко са грозни. Наглостта ги прави толкова грозни. А Гьорк е най-грозният от тия.
167
3
 
6
 
! Отговори
Кръг "Звено&quo преди 3 дни
Вече наистина съжалявам че сме членове на ЕС и НАТО, защото в противен случайпри това пълно разложение на държавата ни, щеше да се намеси армията и да сложикрай на многопартийната ни система в страната !Сега разбиран колко е бил прав навремето К.Георгиев който през 1934 година натикав "миша дупка" корумпираните партии у нас и даде НОВ път за развитие на България,който бе злополучно прекъснат след началото на Втората световна война през 1938 година.
166
4
 
7
 
! Отговори
10 млрд преди 3 дни
ГЕРБ спират европарите ни. ГЕРБ са вредни за България.
165
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
За тиквата с заешко сърце повече не гласувам.
164
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
163 първо трябва да осъзнаеш че боко сам си призна че прокопиев му е давал министри и назначения защото той нямал хора. ДеБиллите на Прокопиев още се размотават по все възможни места. Захариева от секретарка на Плевнелиев смени колко министерства без един стаж и сега я бутат на Урсула като еврокалинка с мотива "че трябвало повече жени" там. Боко винаги обслужва *** защото са пряко свързани с американските фондации. Цирка е такъв че той го играе лошия за пред фондациите а са едно и също
163
8
 
6
 
! Отговори
мак преди 3 дни
Да оставим на мира банкянския. Толкова си може, да критикува опонентите, да се хвали с "построеното" от шай-ката му, само че нищо не е наред на територията, а е имал 3 мандата, колко години са това, за да уредиш всичко на територията?
162
6
 
8
 
! Отговори
Октопод преди 3 дни
Гроб и Подмяната няма да се разберат.И двете са антибългарски партии.
161
3
 
4
 
! Отговори
някой не му хареса преди 3 дни
158 итн са соростаци като твоите ппдебили и гербаджиите както и като дпс които са членове на либералният интернационал. Гроздан Караджов от ИТН бивш директор на отворено общестФо. Итн го направиха министър. Томислав Дончев от герб - същият, отворено общество, министър. Антоанета Цонева от ппдб БХК министър, козили с нпота до други с прокопиевите нпота. Ппдебилите сте най осоростачените. Да не забравим кукувците от "новото време" либерасти отцепки от ндсв откъдето дойде и и пеевски. Котилото им
160
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
прави са, първо трябва да се направи проверка, колко от партията на еднокнижника са засегнати и след това да се протаква и махнат неудобните текстове, а и дори да останат, Деса Дуловска ще ги обяви за противокоституционни. Но засегнатите лица ще се поболеят през този период, да им се спести това напрежение.
159
0
 
9
 
! Отговори
До 158 преди 3 дни
Само дето поискаха 4 милиарда от Асен Василев уж за магистрали,а всъщност да спасяват умрелата си кабеларка.И като не им ги даде,започнаха плювните,които не спират и до ден днешен.
158
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Прочетохте ли джендърското писмо, пардон джентълменското
157
15
 
6
 
! Отговори
До 157 преди 3 дни
За Разграждане не знам, ама за ИТН си в тотаална грешка! Ако помислиш 2-3 часа ще ти увре в чутурата, че реално ИТН са най-читавата партия в парламента!!! Шефа й е продавал мартеници и няма нито един компромат срещу тях за окрадени милиони/милиарди! А сега седни и мисли
156
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ГЕРБ-ДПС не стига че окрадоха държавата, не стига че финансират партийки като ИТН и Възраждане, ами и пари губим, милиарди, заради тях..