"4321" на Рафи разби класациите и завладя ефира

Първият сингъл на певецът стана тотален хит
26 мар 2012 12:30,
18
"4321" на Рафи разби класациите и завладя ефира
Бургазлията разби класациите с дебютното си парче, Снимка: Facebook

Само седмица след дебюта си, "4321" на Рафи стана тотален хит и оглави всевъзможни класации.

Парчето е №1 в iTunes Singles Chart, в официалната еърплей класация за БГ музика на New Media Lab, в официалната ТВ класация на България.

Освен това, парчето е на второ място по преслушвания в Deezer, на четвърто по излъчвания в националната еърплей класация на България по данни на New Media Lab, както и най-излъчваната нова песен в българския ефир.

"4321" събра за седем дни 350 000 гледания в YouTube и други сайтове за видео споделяне.

Още по темата
Още по време на предаването журито в X Factor и публиката дружно предрекоха огромен успех на дебютанта от Бургас, което се потвърди и от убедителната му победа във формата с над 51% подкрепа.

Освен успехите в българските еърплей класации, сингълът "4321" записа и шеметен рекорд в интернет и дигиталните музикални услуги.

Дебютът на Рафи оглави класацията за най-продавани сингли на iTunes за България.

Песента, издадена от Вирджиния Рекърдс/Sony Music е записана, миксирана и мастерирана в Лондон, Берлин и Лос Анжелис. Видеото е дело на Атанас Генов и Евгени Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Рафи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
4
 
! Отговори
comet преди 12 години
Чета коментари тука и се възхищавам на изискания вкус на българина към музиката... То не са изисквания, то не са претенции... Цонке, мила, я напиши ти един текст, та да видим и ние малко класа и висш пилотаж в поезията, а? Слушателю, световната сцена познава парчета, в които се пее само "на-на-на", ама пак са били сред хитовете на МТВ. Ант, хайде да не говорим за генетична обремененост, щото тя понякога се изявява и ментално, ако ме разбираш...
17
0
 
2
 
! Отговори
mark37 преди 12 години
Лелее , Цонка , Паткан , Слушател и сие ... ВИЕ СИГУРНО ПЕЕТЕ ПО-ДОБРЕ ОТ МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН, ФРЕДИ МЕРКЮРИ, ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ И АДЕЛ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ???? ХАЙДЕ ИЗЛЕЗТЕ ДЕ , ОТКОГА ВИ ЧАКАМЕ ...
16
6
 
1
 
! Отговори
Ант преди 12 години
къф българин е тоя, вижте му физиономията - прилича на термит ! писна ми от разни генетично обременени продукти като тоя !
15
1
 
1
 
! Отговори
щ-фактор преди 12 години
Aз съм му фен, но ще развалят момчето! @#*л съм ти и шоубизнеса! Няма кво да се правим на много позитивни, парчето си е пълна боза, бозичка ама бозичка:)Успех на РАфи!
14
0
 
4
 
! Отговори
diavolcheto преди 12 години
Нищо по-лесно от това да плюете, нали?На никого ли, обаче, не му дойде на ума, че един млад човек, който тепърва тръгва, няма избор какво ще пее: особено след спечелването на подобен конкурс, написаната за спечелилия песен трябва да бъде изпята от него. Независимо от това дали му харсва или не. Просто не може да се каже "НЕ", защото има едни неписани правила в шоубизнеса, които никoй млад, току-що тръгнал по пътя нагоре талант, не би си позволил да наруши.И Рафи не само се справя чудесно в един свят, където подводните камъни са на всяка крачка, но и изспя и изтанцува песента много, много готино!Вие какво искате от момчето?Браво, Рафи, това е само началото, дете!Ще се научиш, ще се справиш: ти си не само много талантлив, ти си и борец!И ако тук има само плюнки, нали знаеш, светът е широк!
13
2
 
1
 
! Отговори
продуцента преди 12 години
Много Джъстинбибърски го раздава и това може както да го направи успешен, така и да го провали.
12
5
 
6
 
! Отговори
Лелее преди 12 години
Току-що изслушах.... нещото, наречено песен на Рафи. УЖАС!!!! Поредната тотална боза, ама "миксирана и мастерирана в Лондон, Берлин и Лос Анжелис", разбийш ли.
11
7
 
4
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
Еее само рекламата му е голяма на тоя ***!То всички хора са свикнали да им дрънкат едно и също, докато в край на сметка не започне да им харесва, само си въобразяват, че имат вкус!А сега явно е модерно да се повтарят цифри... браво, много интелигентно и със сигурност много съдържателен текст, не че съм расистки настроена, но това е вече върха на гаврата с публиката.Представям си какви емоции е вложил в написването на текста, ако го е писал той.Вече се плаша, става нещо много сбъркано!!!!!!!
10
7
 
5
 
! Отговори
Паткан преди 12 години
На тази песен припевът е 1 към 1 с една песен на Енрике Иглесиас. А кадрите от чужбина придават доста евтин вид на клипа - всичко снимано в България и малко "туристически" кадри от западна столица, примерно, жалко е...
9
5
 
6
 
! Отговори
Слушател преди 12 години
Ако с повтарянето на две гласни "е" и "о" и с "уан", "чу" и "фри" се прави поп хит в България, значи чалга изпълнителите са жива класика. Те поне се мъчат да пеят цели текстове, а не да тананикат две гласни.
8
8
 
8
 
! Отговори
comet преди 12 години
Когато фактите говорели, и боговете мълчали, казват.Ооообаче никой и нищо няма силата да накара посредствените и неудовлетворени хорица да замълчат. Нищо де, и те имат нужда от изява. А като няма къде - ей на тук например.Песента е супер жизнерадостна и зареждаща. Може никой да не я помни след 20 години, ама никой не ви я представя като бъдещ евъргрийн, нали? Я вземете я послушайте, пък може да ви оправи кривите настроения :p
7
8
 
11
 
! Отговори
рре преди 12 години
оффф, баси бозата... даже не я изтърпях до края...
6
9
 
10
 
! Отговори
Dessi преди 12 години
Mnogooo yaka pesni4ka. ot takiva pesni imame nujda moderni i dance, a ne obi4ainite bozi. Rafi e sladak i talantliv, a vie samo mu zavijdate
5
4
 
11
 
! Отговори
фа преди 12 години
Песента е приятна за слушане, но адски много дразни че певеца се хили перманентно като надрусан...
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приветствам усилието да се прави хубава българска поп музика, но песента му нищо не струва. С две думи - пълен ***. Но все пак е нещо. Има през 3-4 години по една хубава песен, на дивна песента е много добра - 1000 пъти по-добра от този лигльо. Но нека си спомним че и румънците бълваха булмач няколко години докато излезнат имена като ина, акчент и доста други които сега вадят хит след хит! Успех на нашите музиканти!
3
5
 
17
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 12 години
Хм поредното голямо изхвърляне... В тази песен има единствено добър бийт без оригинална музикална идея а по-скоро микс от заимки от няколко известни хита. Тази песен няма да бъде хит или по скоро няма да надскочи по популярност хитовете на Графа или Веско Маринов. Съжалявам но това е истината да не се самозлъгваме. Последния истински денс хит беше на Миро но и той не можа да мине границата на България. А тази песничка няма и до него да се доближи. Съжалявам.
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на момчето и един съвет.Дръж се малко по мъжки, много си лигав.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прилича на Алф... Алфи...