Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат"

Грета Ведлер изчезна преди година, убил я е нейният приятел
16 мар 2022 13:28, Нели Христова
195
Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат"
Снимка: Instagram

Тялото на 23-годишна руска манекенка, която нарече Владимир Путин "психопат", беше намерено в куфар повече от година след нейното изчезване.

Грета Ведлер беше убита месец, след като разкритикува руския президент в социалните медии заради стремежа му да "подобри цялостта на Русия", според The Mirror.

Повече от година след изчезването й, гаджето на Ведлер - Дмитрий Коровин призна, че я е удушил до смърт поради финансови проблеми в Москва, пише вестникът, цитирайки видео от Следствения комитет на Русия.

Твърди се, че нейн приятел Евгений Фостър – блогър от украинския град Харков, е станал подозрителен и е помолил приятел в Москва да подаде сигнал за изчезнал човек.

Коровин признал на властите, че е спал в хотелска стая в продължение на три нощи с нейното мъртво тяло, което било натъпкано в току-що закупен куфар. Мъжът карал с тялото до Липецка област в западната част на Русия и го оставил там за една година в багажника на колата.

Руските медии съобщиха за намирането на тялото в багажника на колата в неделя.

Съобщава се, че Коровин продължил да публикува снимки и съобщения в социалните медии на модела, за да създаде фалшиво впечатление, че Грета е жива.

Обвиняемият е бил накаран да демонстрира как е убил модела и да признае престъплението, според видео от следствения комитет на Русия.

Твърди се обаче, че убийството не е свързано с нейната критика към руския президент, според The ​​Mirror.

През януари 2021 г. Ведлер изрази загриженост относно потискането на протестите от страна на президента и желанието му да засили целостта на Русия.

"Мога само да предположа, че според мен в него се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е важно постоянно да изпитват чувство за пълнота и острота на живота, така че те обичат риска, интензивните преживявания, интензивната комуникация, интензивната дейност - интензивен и динамичен живот", пише тя в своя пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
22
 
! Отговори
AAAAAAAAAAAAAAA преди 2 години
ЕСТЕСТВЕНО,КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ....ЗАМАЛКО ДА НАПИШАТ И ,ЧЕ ПУТИН Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА!!!*** НЕ,А МИСИРЕЦИ....НЕ 111-ТО МЯСТО ,А НИКАКВО ТАКОВА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ....ВСИЧКИ ДРАСКАНИЦИ СА ЗА СЕНЗАЦИИ,ТОВА КОЕ ИМ НАРЕДЯТ ДА ДРАСКАТ ,НО НЕ И НЯКАКВА ИСТИНА
115
3
 
8
 
! Отговори
Ром"с преди 2 години
дО 130Така работи един истински български журналист..то не останаха у нас журналисти или преписват с грешки и лош превод или се присламчил към американските долари и ...
114
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пожелание за всички които го смятат за психопат :)
113
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Силно подвеждащо заглавие. Целта е манипулация на общественото мнение. Така ли работи един истински журналист?
112
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е и, какво общо има тая с Путин, освен че го е обидила, като много други. Изкарвате го, че едва ли не той е отишъл и я е удушил. Журналистиката ви е на ниво 0.
111
21
 
12
 
! Отговори
Гешев преди 2 години
Ясно е как е убита.Така действат болшевиките по цял свят.
110
1
 
7
 
! Отговори
до 119-петно преди 2 години
Абе,ти клекнал(ла) във външния си клозет ли ги пишеш тези умозрения, докато посягаш да си избършеш вмирисания дир-ник с вчерашния вестник и не забелязвайки за странните неща, които се случват в задният ви двор... P.S. Грешка спрямо 121 номер , но така става ,когато трият коментари!
109
4
 
17
 
! Отговори
Нови данни преди 2 години
Путин е направил геноцида на американските индианци! - съмнявате ли се?! :)
108
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 124 Кое е "глупости"?
107
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто глупости. Поредни. Помия.
106
4
 
2
 
! Отговори
До 121- петно преди 2 години
Абе, ти клекнал(ла) във външния си клозет ли ги пишеш тези умозрения, докато посягаш да си избършеш вмирисания дир-ник с вчерашния вестник...
105
5
 
21
 
! Отговори
Мими921 преди 2 години
Поредната пропаганда
104
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да привличат трафик и коментатори , днес.бг са способни да напишат невероятни дивотии ...
103
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как не я е изял, няма са е първият канибал в Русия.
102
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странни неща стават в окупирана от руски войски територии на Украйна. Една година след изчезването на руски модел, който е казал истината, че Путин е луд, тялото й се появява, и е разпознато. Как за една година не е открито и не се е превърнало в тор? А, нейния украински приятел се е "признал" за убиец. Колко удобно за путиновата пропаганда, която обяви украинците за варвари и фашисти, без значение, че фашизъм е имало само в Италия, а варвари са тези, които през 21 век нападат суверенна държава.
101
9
 
34
 
! Отговори
мдаа преди 2 години
Така написано заглавието навежда на мисълта, че лично Путин я сложил в куфара. Това за пореден път показва, че не искате да се обективни, а МАНИПУЛАТИВНИ.
100
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно заслужена съдба за една предателка!
99
2
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Ще пробвам пак:.../абе да нема некви ужасни "магнитни бури" днеска,та забележките ми се изпаряват толкова усърдно ?../..Та : От чисто любопитство попитах:-Може ли едно тяло да се "запази" в куфар ЦЯЛА ГОДИНА,вместо да са превърне в неразпознаваема слуз?..Това е!..Нищо лично,нищо "политическо"..
98
9
 
7
 
! Отговори
Дорогой преди 2 години
ЕвропейскИ кен-еф България със Руско съдържание ОТВРАТ
97
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тр олът с хонорарите май остана самотен - сам си пише и сам си отговаря. Дайте му едно рамо, от редакцията поне, колега ви е. Излага се. Излага и вас. Пуснете някой по-свеж и с малко повече интелект. Тоя забуксува яко.