Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат"

Грета Ведлер изчезна преди година, убил я е нейният приятел
16 мар 2022 13:28, Нели Христова
195
Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат"
Снимка: Instagram

Тялото на 23-годишна руска манекенка, която нарече Владимир Путин "психопат", беше намерено в куфар повече от година след нейното изчезване.

Грета Ведлер беше убита месец, след като разкритикува руския президент в социалните медии заради стремежа му да "подобри цялостта на Русия", според The Mirror.

Повече от година след изчезването й, гаджето на Ведлер - Дмитрий Коровин призна, че я е удушил до смърт поради финансови проблеми в Москва, пише вестникът, цитирайки видео от Следствения комитет на Русия.

Твърди се, че нейн приятел Евгений Фостър – блогър от украинския град Харков, е станал подозрителен и е помолил приятел в Москва да подаде сигнал за изчезнал човек.

Коровин признал на властите, че е спал в хотелска стая в продължение на три нощи с нейното мъртво тяло, което било натъпкано в току-що закупен куфар. Мъжът карал с тялото до Липецка област в западната част на Русия и го оставил там за една година в багажника на колата.

Руските медии съобщиха за намирането на тялото в багажника на колата в неделя.

Съобщава се, че Коровин продължил да публикува снимки и съобщения в социалните медии на модела, за да създаде фалшиво впечатление, че Грета е жива.

Обвиняемият е бил накаран да демонстрира как е убил модела и да признае престъплението, според видео от следствения комитет на Русия.

Твърди се обаче, че убийството не е свързано с нейната критика към руския президент, според The ​​Mirror.

През януари 2021 г. Ведлер изрази загриженост относно потискането на протестите от страна на президента и желанието му да засили целостта на Русия.

"Мога само да предположа, че според мен в него се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е важно постоянно да изпитват чувство за пълнота и острота на живота, така че те обичат риска, интензивните преживявания, интензивната комуникация, интензивната дейност - интензивен и динамичен живот", пише тя в своя пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 112 "Понеже ако е за съдържание - гладен ще си умреш." Винаги ме е забавлявало как русофилите си успокояват нервите с фантазии. Нормално е, реалния живот е тежък за тях.
95
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 108 "Тази сутрин видях една котка, смазана на паркинга. Мяцала е срещу Путин." Захарова изглежда зле, но не чак колкото премазана на паркинг котка. Недей така. Но е вярно, че нарече Путин "луд човек без морал": 15.02.2022г. Захарова: Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна.
94
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
забравихте да пишете че Путин и е изпил кръвта...
93
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"До Анонимен 107 "Как ти плащат за безсмислените глупости?" Напълно безплатно напомням на русофилите какво представляват. Считам го за граждански дълг." - - Дано ти плащант поне за бройка постове. Понеже ако е за съдържание - гладен ще си умреш.
92
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз лош Путин! Той и за *** у мието на пишещите подобни статии е виновен - не е предприел задължителни образователни мерки поне за началното им ограмотяване.
91
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 107 "Как ти плащат за безсмислените глупости?" Напълно безплатно напомням на русофилите какво представляват. Считам го за граждански дълг.
90
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дъното на пропагандата е българската пропаганда. Тя постига антиефект. Поради изключително неграмотната организация и изпълнение.
89
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази сутрин видях една котка, смазана на паркинга. Мяцала е срещу Путин.
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"До Анонимен 102 "Доста неадекватна ти е реакцията." Успя ли да се погледнеш в огледалото без през ума ти да мине какво представляваш? Съмнява ме." ххххххххх Как ти плащат за безсмислените глупости? Съвсем навятъра им отиват центовете.
87
3
 
10
 
! Отговори
До 99, преди 2 години
"Абе, я кАжи ваксиниран ли си? Ама много ли? Щото забелязвам интересна зависимост - надупчените сте все русофоби. Бее-ее!" - -Всъщност това са все едни и същи платени от пропагандната машина тр о лове - първо им се плащаше да рекламират страх и отрови по време на подготвителната кампания,наричана "пландемия", сега ги пуснаха същите тия в боя, без да отчетат, че ги няма никакви в изпълнението и дори спешно денонощно обучение не ги оправя. Обаче с такъв материал разполагат. Умен човек не се връзва
86
6
 
2
 
! Отговори
Ганьйо българин преди 2 години
Той ганьйо си е голтак от както е уж независим и преди това си беше гол.так ганьйо освен да краде да лъже и да проси да шмекерува да се излага и той тръгнал света да оправя шиба.ния му голтак
85
3
 
4
 
! Отговори
L. преди 2 години
Погледнете Фейсбук че и коментарите по медиите. Ами то някакво награждаване на Мис Вселена. "Искам да има световен мир и смъртта на Путин!" Истерика някаква. А що тия хора не си седят по къщите и пият водката, ами са излезли да се трепят, никой не мисли. Даже имам чувството че съм на хокеен мач САЩ - Русия.
84
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 102 "Доста неадекватна ти е реакцията." Успя ли да се погледнеш в огледалото без през ума ти да мине какво представляваш? Съмнява ме.
83
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 99 "Их, как ме разкри!" Не е трудно. Драска за това колко ти е скъпо олиото.
82
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"До Анонимен 98 "Божке, що за сервилнечене" Погледни се в огледалото ... ако можеш." ........... Доста неадекватна ти е реакцията. Нищо смислено няма в нея. Опитай с нещо поне с малко смисъл. Ако ти е възможно. Ако не - питай шефовете на пропагандата какво да напишеш. И да ти го проверят редакторите за грешки, че поне да се разбере някакъв смисъл. Като гледам статиите, в изпълнение на тези поръчки, какви са неграмотни, коментарите ви на вас, платените, са още по-зле.
81
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подвеждащо заглавие и статия, написана от петокласник.Почнах да чета и не продължих.
80
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 96 Их, как ме разкри! Страшна бедност ме тресе, поради което вместо олио ползвам ги и зехтин. Абе, я кАжи ваксиниран ли си? Ама много ли? Щото забелязвам интересна зависимост - надупчените сте все русофоби. Бее-еееее!
79
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 98 "Божке, що за сервилнечене" Погледни се в огледалото ... ако можеш.
78
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плоската пропаганда дори в новина за лична драма на убита от гаджето си жена се намеси ... Путин! Божке, що за сервилнечене, що за некачествени поръчкови изпълнения? Вижте там другата "новина", дето Бийбър се тревожел за здравето наприятелката си - да неби нещо Путин да я е уплашил и за там да е крив. С манталитет на детска градина сте. Целите на пропагандата няма как да ги постигнете по толкова елементарен начин, дори с платените тр олове в сайта, пишещи под всяка статия обиди и заплахи.
77
4
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
След като е доказано че убийството и не е свързано с Путин защо в заглавието пишете какво е казала за Путин . Много елементарна ви стана Пропагандата!!!