Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат"

Грета Ведлер изчезна преди година, убил я е нейният приятел
16 мар 2022 13:28, Нели Христова
195
Откриха в куфар тялото на руска моделка, нарекла Путин "психопат"
Снимка: Instagram

Тялото на 23-годишна руска манекенка, която нарече Владимир Путин "психопат", беше намерено в куфар повече от година след нейното изчезване.

Грета Ведлер беше убита месец, след като разкритикува руския президент в социалните медии заради стремежа му да "подобри цялостта на Русия", според The Mirror.

Повече от година след изчезването й, гаджето на Ведлер - Дмитрий Коровин призна, че я е удушил до смърт поради финансови проблеми в Москва, пише вестникът, цитирайки видео от Следствения комитет на Русия.

Твърди се, че нейн приятел Евгений Фостър – блогър от украинския град Харков, е станал подозрителен и е помолил приятел в Москва да подаде сигнал за изчезнал човек.

Коровин признал на властите, че е спал в хотелска стая в продължение на три нощи с нейното мъртво тяло, което било натъпкано в току-що закупен куфар. Мъжът карал с тялото до Липецка област в западната част на Русия и го оставил там за една година в багажника на колата.

Руските медии съобщиха за намирането на тялото в багажника на колата в неделя.

Съобщава се, че Коровин продължил да публикува снимки и съобщения в социалните медии на модела, за да създаде фалшиво впечатление, че Грета е жива.

Обвиняемият е бил накаран да демонстрира как е убил модела и да признае престъплението, според видео от следствения комитет на Русия.

Твърди се обаче, че убийството не е свързано с нейната критика към руския президент, според The ​​Mirror.

През януари 2021 г. Ведлер изрази загриженост относно потискането на протестите от страна на президента и желанието му да засили целостта на Русия.

"Мога само да предположа, че според мен в него се вижда ясна психопатия или социопатия. За психопатите е важно постоянно да изпитват чувство за пълнота и острота на живота, така че те обичат риска, интензивните преживявания, интензивната комуникация, интензивната дейност - интензивен и динамичен живот", пише тя в своя пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 62 "Голяма психоложка била на тема психопатизъм и затова си хванала психопат да й прави масажи на врата." Е как, гааджето й всичко си е признало ПРЕД СЛЕДСТВЕНИЯ КОМИТЕТ НА РУСИЯ. Просто са му казали, че ако не си "признае" и него го чака "изчезване". А сега геройски ще влезе в затвора за пред обществото, пък кой знае, може и след някоя седмица да го "помилват" като го пратят на фронта на "специалната операция".
55
7
 
4
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 години
За Путин не знам дали ги трепе като чуе ,че говорят срещу него в Русия,обаче в Северна Корея кажеш ли нещо против Прасчо Кими веднага увисваш на някой клон или разстрел:)Комунисти сър:)
54
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отвратителна пропаганда!
53
8
 
5
 
! Отговори
Да почива в мир преди 2 години
Още една жертва на Путин.
52
2
 
16
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Много падна нивото на пропагандата...Предлагам ви още заглавия: "Американец публикувал статия срещу Путин загина в Калифорния. Причината за смъртта е инфаркт на 90 годишна възраст."
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма психоложка била на тема психопатизъм и затова си хванала психопат да й прави масажи на врата.
50
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 60 "И как точно набъркаха и Путин в този случай?" НАй-обикновен битов инцидент, нали другарю?
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как точно набъркаха и Путин в този случай?
48
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 55 ""Журналистиката" у нас копае тинята... Наистина в последните седмици не знам дали осъзнавате колко сте жалки и гнусни с дезинформацията, която бълвате? Не знам дали можете да се видите отстрани колко брутално ниско ниво показвате..." Как успяваш да ги видиш всички тези неща изпод подметката на Убиеца от Кремъл?
47
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нвярно. Западна пропаганда. Русия е най-развитата и най-богатата държава в света, редом до Швейцария по БВП на глава от населението. Война в Украйна не се води, това е специална операция. Санкции срещу Русия няма, това са икономически операции.
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е, винаги точно на критиците и пролитическите противници на изверга в Кремъл им се случват най-различни неочаквани "битови инциденти".
45
8
 
10
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Чудно ми е, ако някой убие дъщерята на диктаторът путин само заради това, че е нарекла някой психопат, той дали ще приеме случилото се като нормална реакция? Все пак путин е убиец и сатрап, не мисля, че ще приеме на някой да му се размине безнаказано и да спъва следствието цяла една година.
44
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Журналистиката" у нас копае тинята... Наистина в последните седмици не знам дали осъзнавате колко сте жалки и гнусни с дезинформацията, която бълвате? Не знам дали можете да се видите отстрани колко брутално ниско ниво показвате...
43
8
 
8
 
! Отговори
(^_^) преди 2 години
Ами много удобно за товарищ путин, точно когато целият свят разбра че е психопат, се е намерил някакъв клет руснак който да направи самопризнания и да му сътвори алиби по отношение смъртта на въпросната манекенка, КаГеБейските прийоми на въздействие нямат равни на себе си и винаги са под мотото целта оправдава средствата, в страна където човешкият живот няма никаква стойност и е подчинен на прозренията на товарищ Сталин: "есть человек есть проблема нет человека нет проблемы" ... !!!
42
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дезинформацията и пропагандата продължава с пълна пара. Важното е, да се изтъкне, че е била против Путин и, че е убита (без значение от кого и защо). Тези две неща трябва да манипулира в хората мнението, че Путин я е убил, и че Путин избива всеки който каже нещо лошо по него адрес. Наистина ли има ***.ло.умн.ици които да се връзват на такава евтина медийна пропаганда?!?!
41
6
 
7
 
! Отговори
Тъжна страна преди 2 години
Нищо ново в Московията !
40
9
 
11
 
! Отговори
Да преди 2 години
То и Немцов беше убит от група чеченци. Извършителите са ясни, но кой е поръчител, така и никога не се "разкри". Всичко в тази история е съшито с бели конци. Това момиче има родители и роднини, които със сигурност няма да общуват само в социалните мрежи с нея, а най-малкото ще и се обадят по телефона. Този който е поръчител на убийството и е забранил да се разследва случаят е ясен, името му почва с П и завършва на УТИН. Интересно защо е паднал толкова ниско за да убива жени и деца.
39
3
 
6
 
! Отговори
До 999 преди 2 години
Ти на това медии ли му казваш?!?
38
12
 
10
 
! Отговори
Striker преди 2 години
Въпреки опита да се обвини приятеля и - личи дългата ръка на КГБ и най-вече късите ръчички на един малък страхлив трав=ест-ит от Кремъл! Навални, Литвиненко, Политковская и тн.
37
5
 
6
 
! Отговори
Демек преди 2 години
Четете заглавието.