Теория в Русия: Украйна отблъснала настъплението й с войници-мутанти

Те били създадени в лаборатория с помощта на САЩ
21 юли 2022 07:45, Нели Христова
267
Теория в Русия: Украйна отблъснала настъплението й с войници-мутанти
Снимка: БГНЕС

Когато Стив Роджърс е инжектиран със серум, за да се превърне в супер войник, който се бие срещу нацистите като Капитан Америка, никой не вярваше, че подобно събитие може да се случи в реалния живот. Когато Крис Евънс грабна прочутия щит и се въплъти в образа на героя в "Капитан Америка: Първият отмъстител“, идеята друга държава да измисли своя собствена стратегия за създаване на мутирали войници тогава изглеждаше немислима. Но ето че сега Русия предизвика полемика, като обвини Украйна, че прави точно това, за да продължи да води продължаващата война.

Според статия в „Daily Beast“ Русия твърди, че Украйна е успяла да отблъсне настъплението ѝ, защото е създала войници-мутанти, които да се бият за страната ѝ. Твърденията на Русия се основават на убеждението, че украински войски в даден момент са били трансформирани с помощта на "тайни експерименти", за които САЩ са съдействали в биологични лаборатории. Колкото и нелепо да е това твърдение, „News Nation“ също потвърди, че руските законодатели са направили това твърдение - нещо, което те правят от 2015 г. насам, за да помогне да оправдаят нуждата си от война. Досега не е имало проверимо доказателство, че мутирали войници съществуват в реалния свят, дори и Русия ежедневно да губи основните теренни действия в Украйна.

Според Yahoo News голяма част от тези новини са се появили тази седмица, тъй като плановете на Русия за пълно превземане на Украйна напълно се разпадат след началото на петмесечните боеве. Обясненията на Кремъл за загубите бяха подложени на голямо внимание поради смехотворните им оправдания, които трябваше да възпрат слуховете, че руските войски категорично отказват да се бият във войната. „Daily Beast“ също така съобщи, че руските войници може би нарочно се нараняват и унищожават собственото си оборудване, за да избегнат сраженията - нещо, което Русия не признава, че се случва.

До момента обаче няма доказателства, които да потвърдят твърденията на Русия, че Украйна е създала набор от супер войници, които са адски амбицирани да унищожат руските усилия, подпомагани от американци в биологична лаборатория. Изглежда, че на Русия може да ѝ се наложи да се върне към чертожната дъска, ако иска собствените ѝ войници и тези извън Кремъл да повярват на измислените от нея истории за война с мутанти и същества от типа на X-Men, бродещи по улиците на Киев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 155 "Наполеон Бонапарт" Бонапарт е нашокал ряпата на рашките и е влязъл в МаЦква.
141
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи целия източни на информация, на който се базираме, е статия в американски сайт? Някой провери ли я изобщо преди да я пусне през гугъл транслейт?
140
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За призрака на Киев също пише в руските вестници, главно в хумористичната рубрика.
139
23
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само хора, които не са гледали предавания с руски анализатори, могат да пишат и да се връзват на такава елементарна антируска пропаганда. Избщо не си заслужава да се хабя за тях.
138
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Теория ... и т.н. ... всъщност, обичайните пропагандни глупости от западната пропаганда. Кой им измисля плоските истории, защо считат за нужно да ги убликуват и разпространяват? Просто са смешни с тези истории, да не кажа, че са си жалки. Да, факт е че тъпчат украинските войници с наркотици преди бойните схватки, но това не пречи руснаците да ги мачкат като валяк.
137
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"От всичките ми сражения най-ужасно е онова, което се случи под Москва. В него французите се оказаха достойни да спечелят победата, а руснаците си запазиха правото да бъдат непобедени От петдесетте ми сражения, в битката под Москва французите показаха най-голяма доблест и пожънаха най-малко успехи." Наполеон Бонапарт
136
19
 
33
 
! Отговори
Аргатин преди 1 година
Украински въоръжени сили победно отстъпват, а руските войски позорно настъпват. ;))
135
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За нивото на статията може да се съди по самотното и - кратко в заглавието ;)
134
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази конспиративна теория е измислена в щаб квартирата на Възраждане. И ний сме дали нещо на света...
133
8
 
11
 
! Отговори
филм преди 1 година
Кой е тоя филм или сериал и къде го дават ?
132
9
 
2
 
! Отговори
Другаре, преди 1 година
Преди да критикувате нашата журналистика, си сверете Сейко-Сергейковците по Западно точно време - може и по Гренич, дето селяните му вика Грийнуич, щото "така го пишело в БеГе речниците". Lol
131
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прилича на "новина" измислена от ПР-екипа на Зеленски. След като стана ясно, че наемниците отказват да се бият за Украйна и масово си тръгват, след като във всички държави има украински "бежанци", които са в боеспособна възраст, но са избягали, за да не се бият за Украйна, на Зеленски вече не му остава друго, освен да плаши гаргите с филмови измишльотини. А и вече бяха показвали кадри от Междузвездни войни, представени за "кадри от войната" :)))
130
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Упсьььь... Wow, уууупс... Я напиши в Гуугл лентата, Russia accuses Ukraine of using 'mutant' soldiers !!! Чети и пълней, зяпай и мисли, ако можеш, защото НЕ е само от Комерсант. Mуа-ха-ха-ха....
129
3
 
29
 
! Отговори
Митев преди 1 година
Ние също сме имали "войници-мутанти" Това са героите от Шипка, Сливница, Първа конна дивизия на ген. Иван Колев, богатирите от Дойран, Одрин та до Драва.
128
23
 
30
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Не бе, не са мутанти. Просто се опитват да си защитят Родината от хуните на 21 век, които искат да им откраднат земята.
127
9
 
12
 
! Отговори
жълтини преди 1 година
Според статия в Daily Beast Русия твърди, че...А тази статия посочила ли е КОЙ по-точно е руснакът, който го е казал
126
13
 
23
 
! Отговори
Илич преди 1 година
Рядко *** статия-това е женско,с хормонални проблеми и счупен вибратор.бе купувайте си повече батерии бе,какви са тия идиотщини.
125
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Източникът е КОМЕРСАНТ. Тези дето питат откъде е инфото, да не би да работят на съветски кампутери и пишат с краката си, че не могат да намерят броя на Комерсант преди ДВА (2) дни. Моля, не се излагайте. Досега мислех, че след Бай *** е настъпила еволюция, но - таратанци...
124
13
 
24
 
! Отговори
Капитан Кокаiне преди 1 година
"Според статия в Daily Beast Русия твърди, че Украйна е успяла да отблъсне настъплението ѝ, защото е създала войници-мутанти"????... Дайте ни линк с тези твърдения на Русия иначе ставате за смях! А и без статии на партийния печат знаем, че "серума" им идва от Колумбия и се шмърка. Но и той не помогна с нищо.
123
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотна журналистика имаме. Източници yahoo и авторката, която предполагам не е мръднала от компютъра. Прилага се тест за интелигентност. На повярвалите на станията - първо на лекар, после книжки.