Путин или двойник? Забрави на коя ръка си носи часовника

Видеото стана популярно онлайн
23 авг 2023 13:56, Нели Христова
277
Путин или двойник? Забрави на коя ръка си носи часовника
Снимка: БГНЕС

Забрави ли Владимир Путин, че обикновено носи часовника си на дясната ръка?

Този въпрос си зададоха много потребители в Twitter, където ново видео на руския президент подхрани спекулациите, че той използва двойници за някои от работните си срещи. 

На клипа се вижда как Путин поглежда към лявата си ръка в търсене на часовник. Това предизвика вълна от подигравки в социалните мрежи, които побързаха да отбележат, че руският лидер винаги е носил аксесоара на дясната си ръка.

"Човекът, който прилича на руския диктатор Владимир Путин, изглежда е забравил, че истинският Путин носи часовника си на дясната си ръка", пише в профила си един от коренспондентите на BBC Юън Макдоналд.

"Путин забрави, че носи часовника си на дясната си ръка. Или това не е Путин? Какво става?", пита на свой ред украинският съветник Антон Герашченко.

От NEXTA пък се шегуват: "ФСБ няма ли да научи двойниците на коя ръка си носи часовника?"

"Двойникът на Путин вършеше страхотна работа през цялото това време, но след това се отказа от играта в момента, в който се опита да намери часовника си на лявата си ръка, тъй като истинският Путин носи часовника си на дясната", коментира активистът Игор Шушко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Морскияг надводен дрон е с половин до 1 тон тротил, струва около 275 000 долара и извади от употреба танкера SIG и есминеца Еленегорский Миньор. 100 такива дрона в 10 глутници по 10 дрона действащи едновременно през нощта могат да потопят един флот. Има електро подводни дронове, които в близост до целта правят изчисление, фокусират се и превключват само на дизел ! Радарите не ги засичат. А ако в акциите едновременно участват и отвличащи вниманието въздушни дронове, всяко корито Е ОБРЕЧЕНО !
218
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нищо не е забравил. Не е случайно смяната на часовника. Вижте хубаво видеото под статията! Путин демонстративно вдига дясната си ръка, за да покаже часовника. Много спокойно се почеса леко с химикала по дясната страна на главата и завъртя китката си, за да покаже, че времето изтича. Даде знак. Всичко каквото прави или казва е свързано с много символика.
217
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Смеете ссе дрънкате, ама Путин разиграва целия свят.
216
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Путин е голям дървен философ. Много го разбира тези работи. За това се крие като мишок.Даже в Брикс не може да се покаже.
215
0
 
6
 
! Отговори
мда преди 8 месеца
след този случай двойниците намаляват с един :) ако ме разбирате
214
0
 
2
 
! Отговори
новости преди 8 месеца
на инплантирания чип му свършва батерията и е почнал да вибрира за да го подсети да го зареди .
213
0
 
8
 
! Отговори
Кажете ми преди 8 месеца
А Джо деменцията жив ли е?
212
1
 
3
 
! Отговори
до 234 преди 8 месеца
Един се обажда до ПРОТИВОПОЖАРНАТА : АЛО, ИМА ПОЖАР, БЪРЗО ИДВАЙТЕ !!! От ПРОТИВОПОЖАРНАТА ОТГОВАРЯТ : ПОДДЪРЖАЙТЕ ПОЖАРА, НИЕ ЩЕ ДОЙДЕМ...
211
1
 
7
 
! Отговори
путинОТДАВНАумря преди 8 месеца
какъв часовник, какви кьор фишеци ?
210
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 месеца
до 233 :..-Като е такава кондиката,защо все още има руски морски флот ?
209
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Морскияг надводен дрон носи от половин до 1 тон тротил, струва около 275 000 долара и извади от употреба танкера SIG и есминеца Еленегорский Миньор. 100 такива дрона в 10 глутници по 10 дрона действащи едновременно през нощта могат да потопят целия руски черноморски флот. Има подводни дизелови дронове, по скъпи, но руските радари не могат да ги засекат. А ако в акциите участват едновременно и десетки въздушни дронове, тогава всяко руско корито Е ПЪТНИК ДО СВЕТИ ПЕТЪР !
208
5
 
6
 
! Отговори
Мдаа, преди 8 месеца
Мноо важна клюкина... А сега проверете вляво или вдясно си е преместил кyp0,щом толкова живо ви интересува,укропитеците :)
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ДЦФ
206
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 месеца
До Боби...не разбрах каква връзка има забележката ти с коментара ми?!...Ти изобщо разбра ли какво написах ?...Какво написах?..-"ДА,това е двойник!",или "НЕ,това не е двойник!"...?.Добре е да схванем СМИСЪЛА на написаното,а не да бързаме да изкажем "мнение",основано на това,дали въпросния коментатор ни е симпатичен,или не..
205
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А може да има и тройник.
204
9
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 месеца
ПУТИН МОЖЕ ДА СИ НОСИ ЧАСОВНИКА НА КОЯТО РЪКА СИ ИСКА ЗАЩОТО ВРЕМЕТО РАБОТИ ЗА НЕГО.
203
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
До ПроСоТо КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ КАЗВАМ ЧЕ ОТ 80-90 години на миналия ВЕК когато се появиха ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЦИФРОВИ ФОТО АПАРАТИ само с една снимка с високо качество на лицето на въпросния индивид и се вижда това "Двойник" ли е или "Оригинал"
202
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 222 Най-голямото джудже е кмета на Киев- Виталий Кличко с неговите 202 см.
201
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 месеца
До АнонимеН Пак започна с ФЕЙКОВЕТЕ и Конспиративните теории... Стига де измисли нещо по-ново и оригинално...
200
4
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 8 месеца
ВСИЧКИ световни "величия" имат двойници,които използват според случая...Изключение прави Манекена на Алцхаймер-Джо Байдън,просто защото им е трудно да намерят толкова извеяно същество,което да се прави на Джо..