Путин атакува Байдън: Говори пълни глупости

Русия нямала причина да се бие срещу НАТО
17 дек 2023 14:00, Александър Попов
132
Путин атакува Байдън: Говори пълни глупости

Владимир Путин нарече „пълна глупост“ изявлението на Джо Байдън за възможно руско нападение срещу страните от НАТО. Според него самият американски лидер разбира, че това няма да се случи и изявленията му имат по-скоро „фигуративен“ характер, за да прикрият „погрешната политика на САЩ спрямо Русия“, предаде украинската агенция УНИАН.

"НАТО не може да не разбира, че Русия няма причина, никакъв интерес - нито геополитически, нито икономически, нито политически, нито военен - да се бие срещу страните от НАТО. Ние нямаме териториални претенции един към друг, нямаме желание да разваляме отношенията с тях", каза Путин в интервю за програмата "Москва. Кремъл. Путин"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: НАТОпутин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
И какво като Путин нападне НАТО?Нали САЩ е най-великата сила в Галатиката.
106
4
 
6
 
! Отговори
Путин преди 5 месеца
Не, лъжа. Вярвайте ми. Аз и Украйна нямаше да нападам..
105
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Немога да разбера как някой си представя че Русия ще нападне НАТО. Украйна е едно, дори Буданов признава че повечето украинци не са се чувствали украинци, но съвсем друго е НАТО. Нито може да победи нито може да задържи победа. Путин може да е всякакъв но не е ***, нито тези около него.
104
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е, това какви глупотевини ръси шефа на бялата психиатрия във Вашингтон всички го знаем.
103
3
 
3
 
! Отговори
Сашка Попова : преди 5 месеца
Аха,УНИАН... Фейк нюз!
102
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 107 с ник българин:Това не го ли казваше Зеленясалия,за да не избягат укрите и да ги ползва за жив щит?Путин си казваше друго и никой не го чу.Руснаците ако са искали друга държава да атакуват досега да са го направили 1000000000 пъти обаче вместо това се наблюдава,че като че ли внимават с атаките и да не попадне случайно снаряд другаде.
101
4
 
7
 
! Отговори
Бай Дън преди 5 месеца
Путин да ме е атакувал ? Няма такова нещо. Ние с него сме много добри приятели, нищо че води някаква специална операция срещу братския ирански народ.... Ама какво сте ме заразпитвали все едно съм президент на Америка ? Стар човек съм. Ей на заради вас пак напълних памперса . Викайте Сикрет Сървис ... ЦРУ... и Националната Гвардия че съм по Гоооляма Нужда.
100
18
 
10
 
! Отговори
българин преди 5 месеца
Точно така стана преди нападението на Украйна... спомняте ли си ? Американците предупредиха че Путин ще нападне Украйна.. Путин използва абсолютно същите думи. Даже имаше кадри как уж руските войски се оттеглят от границата с Украйна.. джуджето винаги лъжа.
99
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ами като се изтеглят зад границите от 97ма кого ще напада.
98
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Така казваше и преди да нахлуе в Украйна, и още преди това, когато го питаха за Крим, дали счита, че принадлежи на Русия-"глупости!" А Байдън предупреждаваше, че Путин ще нападне Украйна . Е, и какво стана??
97
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Товарищ Путин,не му обръщай внимание на дядо ми ,него глава,не го слуша.
96
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо си мислите че Байдън или двойниците на някогашния Путин управляват. Питайте нашите мутри как си въртят бизнеса. Питайте Гичка която се напъваше да купи енергото кой е зад нея, питайте сикаджийската Тиква коя агенция го вербивала и защо.Кукловодите си седят на сянка и си дърпат конците . Ако нещо се обърка , друг обира пешкира
95
3
 
22
 
! Отговори
Ха ха преди 5 месеца
И ТОВА някаква атака срещу БайДън ли е ? Че тогава всички тези коментари и репортажи на американски журналисти показващи как бай Дън се губи в собствената си градина ... как се ръкува с духове , как изпълнава команди от листче ...как се спъва на равното ... как забравя кои са му роднини и обърква имена на членове на семейството си, имена на държави, политици и исторически събития ... ТОВА какво е ? ПОДИГРАВКА ? Признание че ги управлява дементирал старец? Жалка работа .
94
7
 
19
 
! Отговори
Пижо преди 5 месеца
Русия вече би НАТО. Още ли искат?
93
5
 
23
 
! Отговори
ъ преди 5 месеца
Че той Бай Дън друго освен глупости може ли да говори? Освен ако не чете от лишчето, ама и тогава не се знае. Още се смея като се сетя за свободолюбивия ирански народ. Или как се ръкуваше с въздуха.
92
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Американците пак създават интриги.
91
21
 
29
 
! Отговори
ТАКА ГОВОРЕШЕ преди 5 месеца
и за Украйна през февруари 2022 година. Как да не МУ повярва човек.
90
9
 
2
 
! Отговори
до 93 преди 5 месеца
прочети малко за колонизирането на сибир
89
7
 
7
 
! Отговори
БАНко преди 5 месеца
И народа запя : ВНИМАНИЕ , ВНИМАНИЕ !!! ГОВОРИ УСТАТА !!!
88
33
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путин е абсолютен лъжец и страхливец.Каза,че няма да напада Украйна и я разруши до основи,каза че няма да закача Пригожин и го уби най-демонстративно.Смазва всяка опозиция.Допуска кликата му от верни олигарси да богатее,а народа му мизерства и гази калта,ходейки във външна тоалетна и наливайки се с долнопробен алкохол.