Броят на загиналите при атентата в Русия достигна 93 души

Очаква се жертвите да се увеличат, съобщи Следственият комитет
Обновена: 23 мар 2024 11:15 | 23 мар 2024 11:15, Елка Василева
125
Броят на загиналите при атентата в Русия достигна 93 души
Снимка: архив, БГНЕС

Най-малко 93 са загиналите при вчерашната атака край Москва. Това съобщи днес руският Следствен комитет и предупреди, че броят на жертвите се очаква да се увеличи още, предаде Ройтерс.

Още по темата
Въоръжени мъже в камуфлажни униформи откриха стрелба с автоматични оръжия в концертна зала в град Kрасногорск в Подмосковието, последвана от огромен пожар.

Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) е докладвала на президента Владимир Путин, че след снощната смъртоносна атака са били задържани 11 души, включително четирима пряко замесени в нея.

Отговорност за нападението пое групировката "Ислямска държава".
    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украинските фашисти сега ще си платят, Киев трябва да бъде сринат. Четирима от задържаните са украинци!
86
4
 
6
 
! Отговори
Я пак преди 1 месец
До До 76 "Ами накъде да се изтеглят? Това е най-близката граница." Обаче освен че е "най-близката" е и най-фрашкана с военни, чекпунктове, контроли, проверки и т.н. Искаш да ме убедиш, че те ще се набутат ТОЧНО в ръцете на военните докато "бягат" от ФСБ? Я си помисли пак дали "тарикатската" ти "логика" не е леко смехотворна?
85
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бог да ги прости! Нека Господ накаже украинските терористи и техните помощници от САЩ и Запада!
84
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 79. Я пак погледни картата. Беларус е много по-близо. Само че, трябва да бъде Украйна, нали трябва да има причина за мобилизацията. Не всички ядем доматите с колците :)))))))
83
8
 
4
 
! Отговори
случаен преди 1 месец
Важното е кои са подкокоросали извършителите, уж членове на ИД? ЦРУ, МИ......Явно така се надяват да дестабилизират Русия, но си правят сметката без кръчмаря.
82
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато двата християнски лагера на САЩ със Западна Европа и Русия се бият, истинските печеливши са само и единствено ислямистите. Слава на Аллах ще бъде все по-чувано по християнските земи от Русия, та през Европа, та чак до Канада, САЩ и Австралия, ако не ни узреят главите да прозрем истинския враг и реалната заплаха от исляма.
81
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МОСКВА ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ!
80
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяла Русия знае,че това е дело на Путин.Половината Росгвардия е чеченци и кавказци. В Москва не можеш да излезеш с бял лист в ръка и да не те арестуват,а сега Вова ни прожектира как се разкарват някакви и си стрелят който по който си искат. ОМОН и Росгвардия се бяха изпарили за два часа.
79
3
 
5
 
! Отговори
До 76 преди 1 месец
Ами накъде да се изтеглят? Това е най-близката граница. Следващата е на 1000+ км. Ти накъде щеше да тръгнеш, ако си на тяхно място?
78
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, и? Същите тея миналата седмица преизбраха главореза, който на ден убива повече. И от руска и от украинска страна. Няма как да ми е тъжно.
77
4
 
16
 
! Отговори
Борис Немцов преди 1 месец
Докато не унищожи Русия,Путин няма да се успокои!
76
9
 
5
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
Нападателите са се оттеглят в посока Украйна!
75
7
 
7
 
! Отговори
Ларавел преди 1 месец
Що не пишете сега "Путин е виновен" бре мишоци? А?
74
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако ае докаже, че от украинска страна е организацията ще бъде обявена за терористичен режим и ще последва наказание от ООН и тотална инвазия. Нещо като в Афганистан. Шах и мат. Стратегически и тактически ход с един ход и се печелят няколко партии.
73
3
 
11
 
! Отговори
Politikus. info преди 1 месец
Вече има снимки на заловените терористи всички са мюсюлмани, такива каквито виждаме и по нашите улици. Линка ще сложа в заглавието.
72
2
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
В една от тоалетните са открити 28 трупа.....
71
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се сещат православните руснаци, как се прави руска война за сметка на жива сила от буряти, дагестанци и още други, вероизповеданието на които не е християнско!
70
7
 
8
 
! Отговори
ПУТИН Е ВИНОВЕН.. преди 1 месец
ЗА ДА ЗАПАЗИ СВОЯ ЖИВОТ И ВЛАСТ, ТОЙ ОБЯВИ ВОЙНА НА УКРАЙНА И ЕВРОПА, ЗА ДА ВЪВЕДЕ ВОЕННА ДИКТАТУРА И ХУНТА В РУСИЯ.... УБИВА НАРЕД РУСНАЦИ - ПРИГОЖИН, НАВАЕ, НЕМЦОВ....... ДО ПОСЛЕДНИЯ РУСНАК-ХРИСТИЯНИН..... ЗАЩО РАМЗАН КАДИРОВ СИ Е ЖИВ, А ХРИСТИЯНИНА ПРИГОЖИН УБИТ..??
69
6
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
До Учиме история/ БЛИЗКО СИ НО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ Е ЗАДЪРЖАЛА 4 ДУШИ И БРАДИТЕ ИМ НЕ СА ФАЛШИВИ! ИСТИНСКИ ИСЛЯМИСТИ ПРОТИВНИЦИ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА СНАБДЕНИ С ОРЪЖИЯ И УКАЗАНИЯ ОТ ЦРУ ТОВА Е !
68
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ПОЧЕРКЪТ Е АРАБСКИ!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ УКРАЙНА, ЧЕ СЛУЖБИТЕ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ГО СВЪРШИЛИ! ТЕ ДЕЙСТВАТ СЪС ВЗРИВОВЕ ЩЕШЕ ДА ВЗРИВЯТ СГРАДАТА ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ЕКСПЛОЗИВ А НЕ ДА ПРАВЯТ ТАКИВА КЪРВАВИ КАСАПНИЦИ ТОВА ВРЕДИ НА РЕЖИМА.! ТОВА , ЧЕ ПОЧЕРКА Е АРАБСКИ НИЩО НЕ ЗНАЧИ ПАК МОЖЕ ДА Е ЦРУ И ДА ДЪРПА КОНЦИТЕ КАТО ВЪОРЪЖАВА ТОЧНО КОГОТО ТРЯБВА :D