Тръмп обеща войната в Украйна да приключи, ако стане президент

Допълни, че се разбира еднакво добре и с Путин, и със Зеленски
14 юни 2024 16:50, Инна Ангелова
61
Тръмп обеща войната в Украйна да приключи, ако стане президент
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп, който се бори за втори път да стане президент на САЩ, каза, че ако това се случи, ще сложи край на войната в Украйна още преди да е встъпил в длъжност. Тази своя позиция той сподели по време на разговор в канала IMPAULSIVE, съобщава “Фокус”.

Тръмп отново подчерта, че ако той все още беше президент и имаше власт, такава пълномащабна война нямаше да има. В същото време американецът смята, че Путин е взел решението да извърши голямо нападение, когато Съединените щати изтеглиха войските си от Афганистан.

"Просто е жалко. Толкова много мъртви хора", заяви той.

Доналд Тръмп сподели, че докато е бил президент се е разбирал еднакво добре както с президента на Русия Владимир Путин, така и с украинския му колега Володимир Зеленски, но е бил "твърд“ в отношенията си с последния. Политикът разказа и за скорошния си разговор с бившия шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов.

"Хабиб дойде при мен след двубоя и каза, че трябва да спрем войните. Той е толкова умен, разбира всичко. Мисля, че е приятел с Путин. И мисля, че ще спра тази война веднага след изборите. И ако спечеля, ще спра това много бързо, преди да пристигна в президентството, ако това не приключи по-рано“, добави Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преговорите ще се водят от затвора, не от Белуя дом! Ясно, пак са му дали руски пари да прави Капитолия!
53
6
 
9
 
! Отговори
Браво преди 3 месеца
Евала трьмпе наритвай нашите тикви - сложи край на корупцията у нас като дойдешСтанахме по зле от бангладеж
52
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако Тръмп стане президент, няма да ни убиват, направо крокодила П,уутин ще ни изяде живи ! Меведжонъкът ще му помага!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Mmmm
50
2
 
1
 
! Отговори
До 45 преди 3 месеца
"В допълнение Тръмп каза, че ако Зеленски откаже предложението няма да изпрати и един патрон помощ повече на Украйна, ако обаче Путин откаже, щял да изпрати "абсолютно всичко" на Украйна..." - хахха тва голям шах, *** му откажи хахах
49
3
 
1
 
! Отговори
БайХуй преди 3 месеца
Пикае ми се вече!!! Ще дойде ли някой да ми смени памперса и още някой който да ми каже коя година сме???
48
2
 
7
 
! Отговори
И АЗ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ преди 3 месеца
ВОЙНАТА В УКРАЙНА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ! НО НЕ УТОЧНИХ ДАТАТА ! ХА ХА ХА !
47
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тръмп мисли предимно за имиджа си, а не стратегически и ако стане президент вероятно ще натисне Украйна да даде част от територията си на Русия в замяна на "мир". А Путин само това и чака - да преметне Тръмп като му обещае че мирът ще е траен, а реално като си подсили армията ще тръгне да превзема и още от Украйна или от другите бивши съветски републики
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво ще стане с оперативния план?
45
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В допълнение Тръмп каза, че ако Зеленски откаже предложението няма да изпрати и един патрон помощ повече на Украйна, ако обаче Путин откаже, щял да изпрати "абсолютно всичко" на Украйна...
44
13
 
5
 
! Отговори
Рендето преди 3 месеца
Горките Кравари у Кравеферматъ....., шъ требва да избират между "Говорещия с Духове" Бай Дън и не по-малко отнесения Тромпетист!!! Лично моите предпочитания са за "Говорещия с Духове", той наистина може да спаси Света от..... Америка!!!!!!! -)))))))))))))
43
3
 
4
 
! Отговори
До СССР преди 3 месеца
Мечтите са безплатни..ееехх..! Демокрация е, даже неVменяемите имат право на мнение, нали трябва да се генерират МЕМЕ-та, все пак..
42
3
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 месеца
румци дигна юмруче и бубалечката натръшка половината северозапад. сега тръмБ дига юмруче, дали дотрая задунайский татарстан?
41
17
 
15
 
! Отговори
СССР преди 3 месеца
Време е пръкналата се през 1991 година Расийска Федерация да се разпадне на основните си части-Бурятия,Чечня,Якутия, Мордвиния,Узбекистан,Калмикия,Фино-Угрия!
40
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Великият Тръмп ще доизстиска силикона от рептилоидът Вова и ще го захвърли на бунището на историята!
39
2
 
9
 
! Отговори
До МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ преди 3 месеца
Явно има теч на 'кадри' от менталните институции..трябва по-строг контрол..! Вечер поне ви прибират нали ??!
38
7
 
3
 
! Отговори
До Путин умря в 2022 преди 3 месеца
Ама разбира се..! Според наглобитанското 'разузнаване' го е треснал 'призрака от Киев'..!Чудя се дали има определение за такива с толкова ниско IQ или е грижа на медицината това явление..?!!
37
11
 
12
 
! Отговори
МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ преди 3 месеца
НАЙ-ДОБРЕ Е ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ ЗА ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ ОЩЕ 500 000 ТЪПУТИНИСТА И ДА ЗАКРЪГЛИМ ЧИСЛОТО НА НАД 1 МИЛИОН ИЗТРЕПАНИ ТЪПУТИНИСТА ЛИКВИДИРАТИ ОТ РЕЖИМА НА САМОЗВАНИТЕ ТЪПУТИНИ ПОДКРЕПЕНИ ОТ ТЪПУТИНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ТЪПОТЕРОРУСКАТА
36
4
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 месеца
Само напомням. Когато Тръмпанаpa беше президент изстреля, по негова заповед сума ти Томахоук срещу сирийските летища и унищожи самолети и писти. По-късно пак той изпари 600 вагнеровци на Пирожкин, ама тогава кремъслкото джудженце се направи, че изобщо не знае за какво става въпрос и не познава такава групировка Вагнер. И какво ви кара, драги дрогаре пyтюнеандерталци да се насявате, че този глупеноид ако дойде на власт и войната ще свърши? Други хора решават това, не Президента
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Макрон отсега е бесен.Всичките поръчки за шампанско са отменени .Тръмп е казал,че победата му ще се полива с белина.Затова китайците трескаво строят 5 нови заводи за белина,та след изборите белината да е доставена в САЩ! Толкова белина щели да изпият,че направо нямало да може да се диша!