Разкриха причината за смъртта на Навални, не е тромб

Имало е наличие на Staphylococcus aureus в трахеята
15 авг 2024 14:56, Нели Христова
90
Разкриха причината за смъртта на Навални, не е тромб
Снимка: БГНЕС

Следственият комитет на Руската федерация е изпратило на съпругата на покойния Алексей Навални документи, уточняващи причината за смъртта му. Те показват, че политикът е починал в резултат на "комбинирано заболяване“, съобщават руските медии.

Решението за прекратяване на наказателното дело е от 26 юли, пет месеца след смъртта на опозиционера. В документа се посочва, че Навални се е почувствал зле по време на разходка на 16 февруари, но след като здравето му се влошава, на политика не е оказана незабавна помощ, а е върнат в килията си. Съпругата на Навални Юлия твърди, че той е починал, докато е бил сам и е бил отведен до медицинското отделение в безсъзнание.

В същото време документът опровергава версията, че Навални е починал поради "кръвен съсирек“: като причина за смъртта е посочено "комбинирано заболяване“ със съпътстващи хронични усложнения и наличие на Staphylococcus aureus в трахеята – състояние, което го е довело до хипертонична криза, подуване на сърдечния мускул и мозъка. Травмите на политика са настъпили в резултат на реанимация - на Навални са направени компресии на гръдния кош и изкуствено дишане.

Съпругата на политика Юлия Навалная казва, че това заключение със споменаването на аритмия (не може да се диагностицира при починал човек) може да се дължи на факта, че след аутопсията лекарите не са могли да открият нищо. Тя също така добави, че преди всяко поставяне на Навални в наказателна килия (това е направено 27 пъти), той е трябвало да бъде прегледан от лекар, а също така е трябвало да преминава пълен преглед по време на изолация. Също така на семейството не се дават вещите на политика, останали в колонията - те са в Следствения комитет поради "проверката“, която вече е завършена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
8
 
3
 
! Отговори
Путин няма го Умрат преди 1 месец
но скоро ще има Преврат срещу Него, защото е Много Мек - никой Нормален - вижте Евреите и Американците - няма да води Война като Него - Един ИзСтребител не е Пратил срещу Режима на Зеленски, позволи им и на Руска територия да НаВлязат и Отново - вместо Изстребителите да Минат и под тях да не остане нищо - Укрите са вече на 400 навътре в Руска Територия! така, че ПреВрата срещу Путин - го Чакам - Всеки Момент!!
17
6
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
Стафилококус ауреус (Staphylococcus aureus) е грам-положителна сферична бактерия, която често се намира в дихателните пътища на човека и по кожата му. Обикновено не причинява проблеми. Една идея по хитра диагноза, от отравяне с дихидрогенен монооксид.
16
9
 
9
 
! Отговори
А в Курск зачистват преди 1 месец
Руската армия вече зачиства селата в Курска област от украински части. Зачистват се Черкасское, Поречное и Русское Поречное, а вече зачистена е Мартиновка.
15
8
 
10
 
! Отговори
Горящ Абрамс преди 1 месец
Какво ни занимавате с този предател на родината ? Същия чуждестранен агент като зелето е ! СМЕРШ!
14
2
 
2
 
! Отговори
доктор Чуклев преди 1 месец
демек, не е тромб, а цугтромб. направо сме в цугцванг.
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 13 Ако от Кремъл бяха пожелали, медицинското заключение щеше да бъде, че става дума за нещастен случай при който жертвата се е самоубила с 35 изстрела.
12
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма никакво значение какво е медицинското заключение. То е съгласувано с Кремъл.
11
12
 
9
 
! Отговори
черен щъркел преди 1 месец
смъртта на путин ще дойде внезапно.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разкриха причината за смъртта на Навални, не е тромб. Имало е наличие на Staphylococcus aureus в трахеята и чееп от "жена му" отзад, уреден от манипулаторите и от ЦРУ с които спи, за подобни дребни услуги. Все пак, той в затвора и беше вече ненужен, а сега след като му прилапа каквото е откраднал и укрил, живее си живота по СПА курортите с тоя и оня. Даже и добре платена работа и намериха добрите хора от ЦРУ - да "оглави "борбата" срещу Путин".
9
6
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 1 месец
За тях заедно със смъртта на Путин ще се говорикато му дойде времето
8
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разликата между САЩ и Русия е 0
7
8
 
10
 
! Отговори
Безспорно преди 1 месец
Причината е Кагебисимус ботоксимус
6
9
 
18
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Който иска да вярва на Кремълската версия , аз не вярвам.
5
10
 
13
 
! Отговори
Интересно как преди 1 месец
за Смърта на Кадафи и Садам Хюсеин - никога не се говори!
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Починал от руска болест
3
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Червените линии на Путин станаха жълтокафяви ,които периодично ги размазва
2
7
 
8
 
! Отговори
Аз съм z преди 1 месец
Така умря и Милошевич . Често се среща при хора в килии ...
1
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Расия се разчекна грозно,зловещо! Буряти и чечени вият в полето.