Путин се допитва до шамани дали да използва ядрено оръжие

Посетил Монголия, за да се срещне с местни магьосници
16 сеп 2024 15:08, Анисия Иванова
440
Путин се допитва до шамани дали да използва ядрено оръжие
Снимка: БГНЕС

Руският журналист Михаил Зигар съобщи за Der Spiegel, че Владимир Путин е посетил Монголия, за да се срещне с местни шамани.

Версията за пътуването на руския президент при шаманите се обсъжда от източници, близки до Кремъл. Монголия и Тува, която Путин посети предишния ден, се смятат за родината на най-могъщите шамани в света, а той от много години има специално отношение към мистиката.

Както пише Зигар, позовавайки се на източник от Кремъл, преди началото на пълномащабно нахлуване в Украйна, президентът на Русия също се е консултирал с различни шамани. Всички мистици предричат победа на Русия, информира "Фокус".

Освен това в Москва се носят слухове, че Путин няма да използва ядрено оръжие без благословията на шаманите, за да не разгневи духовете. Зигар отбелязва, че Путин "уж се е върнал от Монголия доволен".

Кремъл за "украинската връзка" при новата стрелба срещу Тръмп

Кремъл заяви днес, че украинската връзка на заподозрения за опита за убийство на бившия американски президент Доналд Тръмп показва, че "играта с огъня" си има своите последици, предаде Ройтерс.

Попитан за това, което ФБР нарече очевиден опит за убийство на Тръмп, говорителят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков каза: "Не ние трябва да мислим за това, а американските разузнавателни служби. Във всички случаи, играта с огъня си има своите последици."

Коментарите на Песков са ясна препратка към подкрепата на САЩ за Украйна, посочва Ройтерс.

Три американски медии - телевизиите Си Ен Ен и "Фокс нюз" и вестник "Ню Йорк таймс", цитирайки свои източници в правоприлагащите органи, идентифицираха заподозрения като 58-годишния Райън Уесли Раут, който отскоро живее на Хаваите.

Профилите в социалните мрежи на Раут сочат, че той е бил пламенен поддръжник на Украйна.

"Ню Йорк таймс" съобщи, че е интервюирал миналата година Раут за статия за американски доброволци, които са искали да заминат да се сражават за Украйна.

Раут е казал пред вестника, че е пътувал до Украйна и е прекарал няколко месеца там през 2022 г., както и че се е опитвал да вербува афганистански войници, избягали от режима на талибаните, да се бият в Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от Русия
13-годишен нападна и рани с чук четирима в Русия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
358
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Путин знает, че uнgянските шамани са най добри! Ша са напушат в иглуту, ша си попеят, ша го нaшибат с брезови клонки по гзъ и ше пият вълшебни отвари, амаа там и бият! Путинчо не се отдалечава много от бункера!
357
4
 
5
 
! Отговори
Кравар преди 2 дни
Да припомня на козарчетата, че руснетата и на думи на Ванга разчитат за пабеду, а пък и на самите козарчета Ванга все им е в устенцата! Чели ли сте приказката за лъжливото козарче! А?
356
1
 
17
 
! Отговори
Миле преди 2 дни
Не знам от де измисляте тези статии , обаще ме разсмивате искрено. Русия мята боб дали да метне атом ......за толкова ли прости взимате аудиторията , коятомви чете хахахахах. Американците по тази логика , трябва да изпушат лулата на мира инвси да седнат край оганя инда заровят томахавката на войната хахахахаха
355
2
 
7
 
! Отговори
Рая Разпорян преди 2 дни
Ние обичаме Путин
354
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Като за начало няколко искандера по американските бази у нас ще бъде добре.Целия български народ чака това.
353
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Допитва се до шамани дали ще яде шамари!
352
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
По-големи глупости не можахте ли да измислите?!
351
2
 
9
 
! Отговори
Шегаджиев преди 2 дни
След отстъплението,в Окрайна руснаците оставят перални с извадени чипове,за да не могат да се ползват от никого.
350
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Това е най-голямата глупост,която може да се измисли.По-скоро зелю разчита на шамани,които се появяват в главата му след поредната доза бяло.
349
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ще ни сгреят 2-3 слънца и приключваме.
348
5
 
0
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 2 дни
А Жужи не се ли консултира и той по духовни енергийни въпроси?
347
3
 
4
 
! Отговори
Коректен преди 2 дни
А шмъркан до кой шаман ще се допита... Те не останаха.
346
2
 
3
 
! Отговори
Фикси преди 2 дни
Шаманите с които Днес контактуват ще му кажат....
345
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пълно падение на немските м.иси..рки, от които преписват българските м..ис..ир..ки. Жалки напъни
344
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Как може Путин да се афишира като православен християнин и в същото време да вярва и ходи при шамани? Въобще, има ли истински християни в Русия или са си останали на ниво пагани(езичници)? Да беше прочел Библията, щеше да разбере какъв грях е войната, вместо да ходи при шаманите!
343
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Това в статията е фейк обаче всички много добре помним шаманката с боядисаното с кръв лице на срещата в Давос и как я гледаха западняците в захалас като танцуваше...Като твърдите такива неща защо няма снимки или каквито и да било доказателства?А срещата в Давос с шаманката и по новините си беше.
342
8
 
5
 
! Отговори
Лазар преди 2 дни
Толкова ли няма кой да пусне един куршум в главата на това полудяло джудже-убиец?
341
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кандидатите за фаворити на конкурса жълтата фанелка се увеличават . Новият кандидат е лакърдията че украинците нападнали Курск за да откраднат от Суджа руско тактическо ядрено оръжие. Лакърдията с шаманите трева да пасе.
340
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не ясно дали се е допитвал. Но разбираме, че вероятно отговорътте бил ОК. Ами то това само по себе си е победа. Западът свива сърмите. Кой смее да чупи хатъра на шаманите?
339
0
 
4
 
! Отговори
още нещо преди 2 дни
Джеймс Бонд не беше ли се маскирал като шаман за да примами вовата да изполва ядрени оръжие та да изличи от земното кълбо империята на злото.Нали ще трябва формален повод.