Времето днес: Слънчево, пролетно, с температури до 14°С

Облаци и дъжд се очакват утре
Обновена: 13 фев 2020 09:00 | 13 фев 2020 08:21, Анисия Иванова
3
Времето днес: Слънчево, пролетно, с температури до 14°С
Снимка: Булфото

Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 9° и 14°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца; след обяд ще започне да се понижава.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максимални температури на въздуха между 9° и 13°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен северозападен вятър, който до вечерта постепенно ще се ориентира от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 4°, на 2000 метра – около минус 3°.

На празника на влюбените – 14 февруари, ще бъде дъждовно. Валежите се очакват в следобедните часове и вечерта. Сутрешните температури в петък ще бъдат между минус 1 и 2 градуса, за района на София около минус 1 градус.

Дневните температури ще бъдат между 10 и 13 градуса, по-ниски в северозападните райони – около 4-7 градуса. В Югозападна България максималната температура ще бъде около 9 градуса, за София също 9 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сутринта беше *** студ - какво затопляне ми бълнувате ?!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава новина, макар че е зима и би трябвало да има сняг. Но трябва да се възползваме от случая. Жена ми трябва да е простряла прането.