Sofia Canon Meetings

В рамките на „Sofia Meetings”
16 мар 2013 10:29, Петя Славова
0
Sofia Canon Meetings
Снимка: София Филм Фест

На 14 март в рамките на „Sofia Meetings” „Canon“ представи своята гама дигитални видеокамери със сменяем обектив „Canon Cinema“ EOS, в която влизат моделите EOS C100, EOS C300, EOS C500 и EOS-1D C. Моделите бяха представени накратко с основните си характеристики и с типа потребител, към който са ориентирани. Беше изтъкнат фактът, че за краткото време, в което са на пазара (едва от края на 2011 г.), тези камери (и най-вече C300) вече са спечелили сериозни позиции на пазара – както в областта на продажбите, така и в областта на наемането. „Canon“ предлага и линия обективи – пет твърди обектива, два компактни и два дълги вариообектива.

Всички модели камери са с един и същи сензор – спечелилия достатъчно популярност CMOS. C100 е най-достъпният модел от линията, предназначен главно за начинаещи кинотворци, снимащи сами. C300 е най-популярният и практичен избор, предназначен за снимане в рамките на професионален филмов екип.

С500 предлага едновременен запис в режим RAW и режим на по-ниска резолюция, както и запис на две CF карти. EOS-1D C е най-луксозният модел от линията и все още е в крайната фаза на разработка. Моделите ще бъдат на разположение на желаещите да проверят техните качества и възможности в продължение на два дни в Гранд Хотел София, а всички те ще бъдат достъпни и за българския потребител

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари