Сменяме неизползвани билети с карти до края на март

Замяната ще важи за фирми и частни лица
Обновена: 10 фев 2014 16:54 | 10 фев 2014 16:54, Петя Славова
8
Сменяме неизползвани билети с карти до края на март
Снимка: Булфото

Неизползваните билети за градски транспорт могат да бъдат заменени с карти за еднократно пътуване или съответно с карти с 10 талона за пътуване, съобщават от Столичната община.

Крайният срок за това е 31 март.

Билет за еднократно пътуване с цена 1.00 лв. ще се заменя с карта за еднократно пътуване с цена 1.00 лв. Билет с талони за десет еднократни пътувания за един пътник с цена 8.00 лв. ще се заменя с карта с талони за десет еднократни пътувания за един пътник с цена 8.00 лв.

Единични талони от билет с талони за десет еднократни пътувания за един пътник при представяне на талон 10 и доплащане до пълния размер от 8.00 лв. ще се заменят с карта с талони за десет еднократни пътувания за един пътник.

Замяната на билети важи за фирми и частни лица и ще се извършва в звено "Външни разпространители" на Центъра за градска мобилност на бул. "Княгиня Мария Луиза" 84, в работни дни от 7.30 ч. до 15.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КО? НЕ.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нещо не разбрах защо се прави това?
6
4
 
5
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Какво да очакваме от една община управлявана от слугинка на мутра?
5
1
 
3
 
! Отговори
гост преди 10 години
Ейй все за нещо ще се оплаче ***. Хората дават 2 месеца предизвестие, но може би лично на всеки от вас трябва да се обадят за да не си загубите 2та лева...
4
0
 
11
 
! Отговори
глупаци преди 10 години
ахаа, колко умно! Вече не му викали билет, а карта било.....и пак със старите перфоратори. Така пише на сайта на Центъра заг радска мобилност.
3
4
 
14
 
! Отговори
Това си е далавера преди 10 години
Това си е една голяма далавера, която се повтаря периодично. Става дума, че не се заменят всички билети и талони, а само част от тях, а останалите са си чиста печалба за мутренската фирма отговаряща за градския транспорт в София. Не се зманеят талони за примерно 10 пътувания, ако не са налични всичките 10 и човек е използвал един или повече от тях. Много хора няма да си направят труда да сменят един-два или пет билета и просто ще ги изхвърлят и т.н.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
? a поводът какъв е ?! минава се само на електронни билети ли
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Т.е. пак го местиме!Пълни циркаджии