Работници оставиха без ток част от квартал на София

Скъсали са кабели при строежа на Северната скоростна тангента
8
Работници оставиха без ток част от квартал на София
Снимка: Булфото, архив

Кабели на ЧЕЗ бяха скъсани от изкопни работи на строителна фирма във връзка с изграждането на северна скоростна тангента в София.

За пореден път електрозахранването на клинети на компанията прекъсва по време на строежа на пътното трасе, припомнят от компанията.

Без ток в момента са стопански потребители в промишлената зона на кв. Илиянци.

Очаква се и те да имат ток до 18 ч.

„За пореден път сме свидетели как несъобразени изкопни дейности причиняват неудобства на нашите клиенти. Не спираме да призоваваме строителните фирми да  спазват процедурите и да съгласуват своевременно ремонтите“, каза Виктор Станчев, директор „Експлоатация и поддържане“, цитиран от пресцентъра на ЧЕЗ.

Нормативните процедури изискват фирмите, които извършват строителни дейности, да уведомят предварително ЧЕЗ за местата, на които ще работят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: кабелитокЧЕЗ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Работниците едно правят, друго развалят. Така е навсякъде едни правят други развалят.Не може всички убавини на едно место
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И като ззнам, че на този човек му се налага да виси по жиците за едни въшливи 500 лв и че всеки момент може да се претрепе и ли да го удари тока ...Но така е при еврогерберастите - хората са превърнати в роби ...
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички които са заети със строежа на това шосе приличат на банда разбеснели се диваци. Бързане,неспазване на технологични срокове, самосвали разнасят кал на километри от обекта, а уж трябва да им мият гумите. Поредната лапачка на дскомунизомилиционеркият банкянски хубавец и ленторез.
3
2
 
1
 
! Отговори
патаран преди 8 години
Е добре де ако някой служител на ЧЕЗ се качи и на едно стъпало на стълбата ама да е от провинцията веднага е жестоко санкциониран ама щом е софиянец може - може без каска - може да стъпи на таблото - абе за софиянци всичко може - Виктор Станчев видял ли е това фото
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Требвало е да прекъснат някой централен та цяла София да е без ток.
1
2
 
2
 
! Отговори
Sboko преди 8 години
Te sa na gazovo parno i osvetlenie, nema problema.