"Комфорт" срещу билет от 1,60 лв.

Насладете се на гледката – автобус №108 в столицата
21 апр 2016 15:00, Александър Попов
92

Снимка: Евелина Андрова

Предстоящото поскъпване на билетите в градския транспорт в столицата има много противници. И един от основните аргументи е, че в замяна на увеличението не се предлага нищо ново.

В социалните мрежи бяха публикувани снимки от възмутена столичанка, която е била впечатлена от "лукса" на автобус по линия 108.

"Приятно пътуване с автобус 108. Каня общинските съветници заедно с кметицата да облекат новите си дрешки и да се насладят на комфорт срещу билет от 1.60 лв.", написа Евелина Андрова.

От кадрите е видно, че интериора на рейса е достоен за филм на ужасите, а седалките не си помнят годините. Може би едно от предимствата на това "превозно средство" е, че има естествен климатик, тъй като на вратите има процепи да си пъхнеш ръката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Увелечиха ли ви заплатите и пенсиите с 60%,че увеличават билетчето ,ама си траете ,значи сме си о.к
55
0
 
4
 
! Отговори
grigu преди 8 години
108 e най -отвратителният автобус в София от 1 година пътувам с него 1-во отвратително мръсен и 2-ро през лятото си все едно в сауна просто нямам думи
54
4
 
25
 
! Отговори
/// преди 8 години
Мене ме кефи, че билета стана 1.60лв. Преди при всеко пътуване с рейс спестявах 1 лев, сега вече ще пестя 1.60лв. :)
53
2
 
9
 
! Отговори
Eлена преди 8 години
Същото е и с 77,и как ли ще изглежда нов автобус по линията след 3 дена?
52
1
 
13
 
! Отговори
lll преди 8 години
До Анонимен 55Избраха ги майсторите-фалшификатори на изборни резултати!
51
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами купувайте си карти бе какво мрънкате?Тролейте почти изцяло са подменени, нови трамвай се купуват, реновирани има доста.По селските маршрути, където се движат автобуси за по 10 човека пътници дори и с тия старите не е изгодна линия и самият факт, че я има е социален.Който пътува с градския транспорт няма да усети разлика, защото картите не поскъпват. Който тарикатеее и чака да дупчи билет, като се качи контрола ще реве, заради по-високите глоби и по-скъпия билет.
50
0
 
17
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
66, ако протестът беше извън работно време добре, но за да плащаме по 1,60 ни трябва да ходим на работа. Сега пак ще плащаме, но на бензиностанциите. Това трябва някой да си го набие в тъпата кратуна, т.к. така ще увеличи дефицита на ГТ. Няма начин да си причиняваме тези мъки за тази безбожна цена. Колкото и зелени възгледи да имам, ГТ ми е супер неудобен по принцип и макар и да го ползвах от време на време - прекратявам. Може би идеята е са спечелят бакшишите...
49
3
 
11
 
! Отговори
12 преди 8 години
Автобусите са за плебеите. Доенето също. Така е възникнала великата октомврийска социалистическа революция, когато плебеите са докарани до там да няма какво да губят, дори и живота си защото не е било живот. И тогава са бучели помещиците на вилите и са им развличали червата по пепеляка.
48
1
 
6
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе нали уж за да няма такива автобуси вдигат цената на билетчето на 1.60 лв. Ще поживеем, ще видим. Сменени са доста от автобусите вече, дано сменят и последните остатъци такива като тоя от снимките.
47
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заплата 200 лева - билетче 4 ст.Заплата 500 лева - билетче 1.60 лева.
46
1
 
9
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
ГТ трябва да е синоним на екология. Возех се на автобуси само и само да дишаме по-чист въздух, въпреки, че някои редки линии се чакат повече от час! Въпреки че и трите трамваи тръгват през 1 мин и съм закъснявал за работа защото после 30 мин НЯМА ТРАМВАЙ! След като затвориха пътя нямаше транспорт към центъра и се наложи да вървя 5км и след това ме взеха на стоп, защото нямаше кой да осигури алтернатива (обадих се на "студения телефон")!!! Е, стига толкова...имам си кола и велосипед лятото.
45
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, цените преди 40 години и сега нямат нищо общо. Факт е, че преди 40 години всеки можеше да си позволи много повече от това което се произвежда в сравнвни със сега когато повечето хора не могат да си платят дори тока и парноти и взиам бързи кредити. Но сега има банани. И народа пaпa банани.
44
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е да бръмчи и скърца :D
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европейско качество в европейска столица- гордостта на Фандъка.
42
1
 
21
 
! Отговори
някой си преди 8 години
До Анонимен 53, въпроса е не на кой какво му харесва а това че ни правят на маймуни. Ти ако искаш и със самолет се вози, но проблемът е че хората не виждат смисъл в това увеличение. Извини ме не виждат логичен смисъл това да се случва. Нелепо е да коментираш по този начин: "на който не му харесвало да не се вози". Това е нелепо. За теб нормално ли е да платиш билетче 1.60 за което да се возиш в мизерия, да закъсняваш, да се потиш и излизайки да смърдиш?
41
1
 
12
 
! Отговори
до 53 преди 8 години
Да де,но тогава билетчето за тези икаруси струваше 4 ст!
40
1
 
12
 
! Отговори
Бачо Киро преди 8 години
Европейски транспорт за пример
39
1
 
14
 
! Отговори
Йосиф преди 8 години
До мдааКакто и да гледаш не е важно кой е гласувал а кой брои гласовете - а вече даже и не ги купуват резултатите се знаят предварително.
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, всички сте недоволни, а кой тогава я избира тази офца Фандъкова и шефът й Борисов.Да не би Путин да ви ги избира.
37
1
 
9
 
! Отговори
мдаа преди 8 години
Аз гледам изборните резултати :) % говорят че хората одобряват тези неща :) другота е чешене на езици :)