Съветник от ГЕРБ: Бюджетът на София - с ясни приоритети

Растял броят на купените карти за градския транспорт
13

Столичният общински съвет прие бюджета на София с безпрецедентен брой гласували против. Парите на столицата за 2020 г. също са рекордни – над 1 млрд. и 700 млн. лева.

"Това е отговорен бюджет с ясни приоритети", каза за "Денят ON AIR" Ботьо Ботев, общински съветник от ГЕРБ.

Капиталовата програма възлизала на 479 млн. лева.

"Това, което имаме като данни, е, че нараства броят на купените карти за градския транспорт. За да се инвестира в по-малко трафик, се работи по ключови обекти в града", посочи той за Bulgaria ON AIR.

По думите му било важно да се подчертае, че продължава и работата в малките квартални улици, сега районните кметове имали възможност да предложат проекти, съгласувани с гражданите. 10 млн. лева били на разположение за кварталната улична мрежа.

"През годините по-голям ангажимент бяха по-големите улици. Важен приоритет е образованието и инвестициите в детски градини - там те ще са за над 60 млн лева. Също така общината подпомага болниците с приблизително 10 млн. лева, нямаме проблеми с това за разлика от други градове в страната", посочи събеседникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10 милиона за кварталните улици, подигравка това само за кръпки няма да стигне пък камоли да оправят и тротоарите.
10
0
 
5
 
! Отговори
Сектата ГЕРБ преди 4 години
Когато Вождът почине, герберугите ще започнат масови самоубийства. Някои от тях доброволно ще искат да бъдат заровени в съркофага на Вожда.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слушам Ботю Ботев и останалите и мога да ви кажа моята оценка, а тя е че днешните манипулатори на общественото мнение са много бездарни бе, будят някакво първично отвращение, сбъркали са си професията, това е сигурно. Вероятно и те идат от дълбините на някой пущинак, където са обяснявали на кози и крави разни високопарни глупости.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе като Вождът почине някой ден обмисляте ли масови самоубийства или ще гласувате за внуците му?Просто от интерес питам е така.Няма вечни неща нали знаете?
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Не толкова ватманите, а контрольорите трябва да са мъже. А те пуснали жени да се разправят с всякакви.
6
0
 
2
 
! Отговори
б преди 4 години
Ми аз си продадох колата, говорят ми за Зони, Наказателни паркинги, Паяци, нови Данъци, естествено си купих карта за една линия. Къде отидоха картите с по 3 линии, бе селяци? С такава карта ходех на училище и на кино и разглеждах ландшафта отвън.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4Е кво яд те е че не харесва кафявкият вожд с мутренска преческа ли ? Ти онанираш ли на негова снимка или само се бараш и пъшкаш -"батко,батко"?
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромска партия е Герб.Днес се бяха натоварили няколко контрольора да проверяват хората защо не си дупчат билетче за 1 спирка на трамваят.Естествено проверката касаеше само българи с бял цвят на кожата.Хъхрещи мексиканци винаги пътуват безплатно.В автобус номер 79 който си е един цветен рейс за последно е имало контрола преди 12 години зер електоратът на кака Фъндъкова не тряя се притеснява.
3
1
 
0
 
! Отговори
Модерното преди 4 години
Дано тази година се отделят повече средства за северозападна София.Последните 10 години ГЕРБ налива средства основно в центъра и югоизточна София???Сега те искат още пари и се мислят за ощетени????Нека се изравнят средствата като бюджети за 20 годишен период.А да започне и разпределение на социално слаби и етноси по всички райони.
2
3
 
7
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 4 години
Приоритетите са пределно ясни - да пълним гушите на нашите шефове от ГЕРБ!10 години само това прави днешната власт!
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам чувствово, че когато говори някой от ГЕРБ, му тече диария от устата....