Улиците в София са обработени срещу заледяване

103 машини са кръстосвали столицата тази нощ
7 фев 2020 07:21,
12
Улиците в София са обработени срещу заледяване
Снимка: БГНЕС

Общо 103 машини са извършили обработки със смеси срещу заледяване тази нощ в София. Това съобщиха от пресцентъра Столична община.

Още по темата

Поради ниските температури са обработени против заледяване улици и булеварди, по които се движи градския транспорт, както и стръмни участъци, общински пътища и Южната дъга на Околовръстен път.

Най-много обработки са направени в планинските райони като Панчарево, Витоша, Връбница, Кремиковци и Нови Искър. В парк Витоша е извършено опесъчаване на планинските пътища „Драгалевци – Алеко“ и „Бояна – Златни мостове“.

Към момента градският транспорт се движи по обичайните си маршрути.

Екипи на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ извършват обходи на терен. Напомняме на шофьорите да карат с автомобили, оборудвани за движение при зимни условия, със съобразена скорост и внимателно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С тези пари дето Фандъкова ги подарява на мафията, София можеше да стане хубава като Виена. За почисването на София, вкл. и обработването против заледяване, Фандъкова също прахосва милиони, а резултатът е смешно малък.
11
0
 
2
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 4 години
До 9 (до 5 факт)Какво помниш, нищо не помниш от времето когато си пасал козите на село. Фандъкова е най-лошият кмет, който помня от края на 50-те години. За да твърдиш, че тя е най-добрият кмет, значи си неразбиращ какво става, може би по медицински причини.
10
0
 
3
 
! Отговори
ИВАНОВА преди 4 години
Поредната лъжа!!!!!!!! на Вас май ви плащат да вдигате рейтинга на Фандъкова .ЗА ТАЗИ ЗИМА ТОВА Е ПЪРВИЯ СЕРИОЗЕН СНЯГ -положението е непочистени улици, около спирките и тротоарите, а паричките отидоха сигурно в някой джоб .ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ДА СЕ НАПРАВИ ОРГАНИЦАЗИЯ И ДА СЕ ИЗЧИСТИ СВОЕВРЕМЕННО.От снощи се заледи и е страшно за ходене.
9
3
 
0
 
! Отговори
До 5-Факт преди 4 години
Фандъкова е най добрият кмет за последните 60 години.Всеки нормален и стар софиянец. го вижда и оценява.Само провинциалист , платен т.р.о.л и разглезен пубер може да напише такава гл.л.у.п.о.стПомня кметовете от края на 50те до днес на 72 съм,а ти колко кмета помниш та сравняваш и с кого бе мушморок невръстен? .....Задръстиха София по улици и тротоари ,трошат и мърлят градинки,пейки ,спирки,детски площадки,контейнери с *** и.....недоволстват.От кого бе напаст невъзпитана?
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълна лъжа. Нали щяха да влизат в кварталите, къде са. Където минава градски транспорт ок, но тротоарите са ад. Народ пада на спирките, които са заледени и необработени.
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ФактСъжалявам ви вас , червените отпадъци - толкова злоба има у вас , как живеете с нея не знам
6
3
 
13
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Улицата има две части - улично платно и тротоари. Госпожа Лъжа пак лъже, че улиците са обработени. Няма обработени тротоари против заледяване, а и обработените улични платна са малко.
5
5
 
5
 
! Отговори
Факт преди 4 години
По некадърен кмет от Фандъкова София не е имала. Иначе доста кметове могат да спорят за титлата най-голям крадец, но последните май държат първенството.
4
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Фандъкова и ГЕРБ. Дори ми е малко мъчно за другарите дето жално цъкат коментарчета и знаят че нямат никакъв шанс.
3
1
 
11
 
! Отговори
А тротоарите? преди 4 години
Машините чистят уличното платно. Но хората крачат по тротоарите. Те как са обработени?
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крадлата пак нафипли няколко милиончета.При това само с химикалката.
1
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова президент !