Автомобил блъсна дете на пешеходна пътека в София

То е в съзнание, няма опасност за живота му
8 фев 2020 13:45, Нели Христова
12
Автомобил блъсна дете на пешеходна пътека в София
Снимка: БГНЕС

Кола блъсна дете на пешеходна пътека в столичния квартал „Христо Ботев”. Инцидентът е станал по обяд. Пострадалото дете е момиче на 12 години. Според свидетели вероятно шофьорът е карал с висока скорост и затова не е успял да спре, предава NOVA.

След инцидента очевидци са оказали помощ на пострадалото дете и са му дали стол да седне. На място са дошли екипи на Спешна помощ. Те са откарали момичето за преглед в болница.

Детето е ударено от лявата страна на тялото, но е в съзнание и няма опасност за живота му.

По думите на шофьора, той е спрял веднага на мястото след инцидента. Слязъл е от колата и е подал сигнал на телефон 112.

На шофьора е направена проба за алкохол, която е показала „нула”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Христо Ботев в София... Ясно за етноса. Там има толкова легнали полицаи и става такова задръстване, че се влачиш из маалата. Каква висока скорост? С повече от 20... трудно. Тоя какво е шофирал? Хамър? Монстър трък? Или пък е най-старият номер... Мятат ти се на капака и олеле уби мъ. После се събира родата и давай пари, че жив не излизаш. В тоя квартал аз пешеходна пътека НЕ съм виждал. Ако и да има НЕ съм виждал някой да пресича на нея. Виждал съм коне на платното, каруци, пияници.
7
2
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Че то коли има ли?
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
там е практически невъзможно да караш бързо. Лежащи бетонни полицаи (от старите) са през 20м. И да искаш ще ти е трудно да сгазиш някой там. Пазят си електората.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Gerberi tutmaniti do koga schte bogateete dalaverite vi krai mjamat vaschtd deza s ohrani schifiori nikoi nd gi blaska naschte gi gasst kajto i baschtite i maikite ni kasinara s maschinkite i allohola sabranihte li gi satvorihte li na tumpariv kasinoto i na dr mutri ili da pitam kristina dimiteiva kade schte varti roletkata tasi ve4er
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днеска щях да сгазя един дядка. Завивам, слънцето ми свети в очите, изведнъж гледам - човек се тътри едва-едва, с тояжка се подпира. Чист късмет, че не го бутнах.
3
4
 
14
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
А проба за наркотици?
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом детето е в съзнание и няма счупвания удара нее бил силен.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На шофьора е направена проба за алкохол, която е показала нула.Нула като цифричката 0 или като някаква категоризация?