Ултрас на Левски блъснал пешеходеца, пушил трева преди 2 дни

Адриан Христов заяви, че пострадалият е пресичал на червено
Обновена: 18 юли 2022 16:24 | 18 юли 2022 16:21, Йоана Цонева
43
Ултрас на Левски блъснал пешеходеца, пушил трева преди 2 дни
Снимка: БГНЕС

Водачът, блъснал пешеходец в София - Адриан Христов, призна, че преди два дни е употребил марихуана.

Каза, че не било за първи път, но не употребявал често.

"Преди два дни употребих, дръпнал съм си два пъти, ако трябва да бъда честен. Чувствам се адекватен да шофирам, преспал съм два пъти", обясни той.

По думите му пешеходецът е пресичал на червен светофар. Заради това той заяви, че не чувства вина.

Още по темата
"За какво да чувствам вина? Човекът е пресякъл на червено, аз карам на зелено, за какво да чувствам вина? Мога да почувствам малко вина, че преди два дни съм дръпнал марихуана, но не мисля, че след два дни това нещо ми седи в кръвта и не мисля, че ми влияе на шофирането", добави той.

По думите на Христов лично той подал сигнал в полицията и в Спешна помощ. Каза също, че се е притеснил за пострадалия, който първоначално се изправил, но после паднал.

Христов е известен като ултрас на Левски. До преди няколко години е бил част от "София-Запад", но впоследствие е аут от крайната организация.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми бласнал гуй! Ко ми ходи като водолаз и присича на чарвену! АААА!
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали е 2 или 22 пъти няма как да знаем. Факт е, че често стават катастрофи с пияни и дрогирани водачи. И е крайно време всички да се размърдаме и държавата направи нещо по въпроса.
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Струва ми се, че ако тестват за наркотици всички шофьори в София и им отнемат книжките, ще се реши проблема с трафик и задръствания, а и горивото ще поевтинее като няма търсене. А в случая на пешеходеца независимо как е пресичал му пожелавам да прескочи трапа и да се оправи, дай боже.
36
0
 
3
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Дано да има и нормални фенове на Левски.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По - прости от футболните фенове няма
34
0
 
8
 
! Отговори
фф преди 1 година
В САЩ дори не се казва "под влиянието на наркотици или алкохол", а просто под "влияние", има и доста лекарства, след които е забранено да се шофира. Естествено, тука в бг тоя закон е пак тотал щета, пълен с всякакви вратички
33
3
 
7
 
! Отговори
dmx преди 1 година
Ултрасите са ***, ама хайде и който е пил в последните 10 дена, да го водят също наркоман тогава
32
5
 
15
 
! Отговори
Кви са тия тестове преди 1 година
Ако преди 2 седмици съм бил в Амстердам и съм дръпнал 2 пъти и ми излизе положителен теста по-добре да хвърлят тия тестове в коша да и да се закупят няквакви по-адекватни.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова искаш кръвен тест. Тестът на полицията хваща поне 15 часа назад. Кръвта се изчиства от марихуана за средно 4-5 часа. Не трябва да се шофира ПОД ВЛИЯНИЕТО на наркотици включително марихуана, както не трябва да се шофира и ПОД ВЛИЯНИЕТО на алкохол.Законът в момента е СЛЕД УПОТРЕБА на наркотици,което е меко казано смешно.Ако си пушил трева преди 5 години и шофираш днес пак е СЛЕД УПОТРЕБА на наркотици.Ако се напия в петък и в сряда следващата седмица ме спрат,трябва ли да ми взимат книжката?
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България и закона за наркотици и алкохол също е тотално сбъркан. Според този закон се води престъпление да шофираш СЛЕД употреба на алкохол или наркотик. А в нормалните държави в закона пише ПОД ВЛИЯНИЕТО на алкохол или наркотик. Това е една малка но изключително важна подробност. Ми ти може да си консумирал нещо преди 1 седмица и като ти сложат един супер чувствителен тест и те изкарват нарушител. Пък ти не си под влияние и си адекватен. Тука закона е направен за с цел корупция!
29
0
 
3
 
! Отговори
Промяната е тежка. преди 1 година
Промени се народа-и туй то.....всичко тръгва от глъвътъ -като не те слуша става мазало
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това че си пушил не означава че си надрусан или друго ефектно заглавие. Тестовете не показват кога и колко е веществото а ако си бил в стая където е пушено. Отделно някой като ти си метне върху автомобила *** доказва че не си виновен.
27
1
 
7
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Ултрос на" Уефски" пушил трева , блъснал пешеходец - Защо ли ми звучи познато ? *** г-н порутчик
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Законите са сбъркани тотално! Повечето случаи пешеходците са виновни но закона е на тяхна страна и винаги изкарват този с колата виновен. Има такива пешеходци който направо са за бой! Гледат си в телефоните, пресичат на червено или там където няма пътека и изкачат на пътя без изобщо да се огледат дали идват коли. Както си върви по тротоара и изведнъж излиза на платното точно пред тебе. Ми ти и със 20 да караш пак може да го блъснеш такъв ***-от.
25
0
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 1 година
Е ти направи съчинение по картинка.Не гледа ли е сега по БТВ го дадоха,ясно е как е станало.Ситуации иначе бол,както се опитваш да ги лансираш.В случая е дежурната.Обикновено се случва на пешеходна.Някой пред теб спира,но ти не виждаш защо.Минаваш в другата лента и налиташ на пешеходеца.В случая той е от дясно и до него има две колони коли спрели.Светва му зелено,той не е и спирал,а пешеходеца не е допресякъл все още и тича за да успее.Вероятно има звуков сигнал и е видял,че ще се смени сигнала
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видял е,че лява и средна колона са спрели,но той се мушка в дясно и пешеходеца е търчал,но той не е и намалил,не го е видял,изкочил е внезапно.Както винаги си мислят някои,балъците чакат,а тарикатите се мушват,обаче ето,че има защо да чакат другите.
23
7
 
3
 
! Отговори
До 22 преди 1 година
Не може да внушаваш вина едиствено в шофьорите - що за глупост е това да оправдаваш напълно неадекваните и социопатски действия на пешеходци пресичащи неправилно? Да предположим че зад волана беше някоя женичка, светофара светва зелено тя потегля и изведнъж изниква някаква откачалка на платното, тя изпада в паника, навива волана и блъска друг автомобил или се врязва в чакащите на тротоара съвестни граждани, чакащи да им светне в зелено пешеходния светофар, но за теб всичко е ОК, нали?
22
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 1 година
вече много дела падат, заради тестовете , които в Европа не се признават. Този тест ти показва , че си пушил в близките седмици, но не и да измерят колчество, което да определи кога тоно си под въздействие на тревата. Тоест ако си пушил преди 2 дни ти отчита наличие , но отдавна действието е отминало и може спокойно да си караш адекватно. В Европа тестовете са по скъпи но определят дали в момета си под въздействие. Представете си, че тетсовете за алкохол бях такива.
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния наркодилър на Таки и Тиквата
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом е на платното си длъжен да го пазиш!Без значение дали пресича правилно или на червено.Така ни учеха навремето.Сега тоя екземпляр разправя,че с чиста съвест го е сгазил.Ама какво става?!Почваме да се мачкаме нарочно ли по пътищата?!