Пиян шофьор уби дете на пешеходна пътека в София

15-годишното момче е пресичало на кръстовище
97
Пиян шофьор уби дете на пешеходна пътека в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

15-годишно момче е починало, след като е било блъснато от автомобил снощи в София, съобщиха от МВР.

37-годишният шофьор е прегазил детето на пешеходна пътека в столицата, минавайки с висока скорост. Момчето  е починало от удара. Екипът на пристигналата на място линейка констатирал смъртта. Мъжът е задържан и е установено, че е шофирал с над два промила алкохол в кръвта.

Инцидентът е станал на пешеходна пътека на ул. ”Гурко”, където детето е пресичало ул. ”Шишман”. Посетителите на близкото заведение станали преки очевидици на инцидента, предаде БТА.

Малко преди полунощ колата, с която е била причинена катастрофата, е била вдигната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: пешеходна пътекаСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
3
 
! Отговори
На дръвника преди 8 месеца
Всичко ще се оправи като върнат смъртната присъда.. .
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Ццц100 м спирачен път !!! с каква скорост е правен този завой ???
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Ццц Да, не трябва пешеходци, коли (и трамваи) да се състезават кой да мине първи. Понякога пешеходците се точат като върволица един по един и не дават кола да мине. Друг път колите са в *** нишка и не дават да стъпиш на зебрата и да преминеш. Трябва някак да се урегулира това движение без едните да пречат на другите. Тротинетките изобщо да нямат право да се включват в движението освен от хора с книжка. Никога деца. Колоездачите също да минават нещо като курс ако смятат да карат по улици
78
5
 
7
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 8 месеца
Не тревата, а алкохолът трябва да се криминализира. За 15 години каране след употреба на канабис нямам едно нарушение, но наистина алкохолът не прощава, когато си зад волана, защото губиш връзка с реалността!
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А някои правозащитници ревяха,че на пияндетата им конфискуват колите!! Даже още на местопроизшествието 50 тояги на голо ще им е малко...
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз имам книжка от 2008 година, ама си пийвам често и затова не карам.
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Минути преди това минах отам, после свих по Раковски и след малко се върнах и видях сини лампи в далечината, това е било, жалко за детето и тежка присъда за пияндуррника.
74
1
 
4
 
! Отговори
Itso преди 8 месеца
Аз кат не пия не карам. Не ми е интересно накак си.
73
3
 
8
 
! Отговори
Ццц преди 8 месеца
Тръгваш да правиш ляв завой изчакваш колите в момента в който може да преминеш има пешеходна пътека като продължение на тротоара и някой си решава че може да мине точно пред колата и ти оставаш на платното с риск от катастрофа пешеходните пътеки трябва да са поне на 10 метра от кръстовището.*** са рисували пешеходните пътеки.
72
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Странно е това даде случи в София. По принцип в София спират, за да минат пешеходците, особено в центъра. Може би причината е, че пиян е тръгнал да шофира. В България законите са насочени към свръхстроги наказания след случилото се, а не към това такива неща да не се случват и съответно да няма и наказани. Тълпата иска да има наказани, т.е. да има катастрофи, а не да няма катастрофи и наказани.
71
1
 
5
 
! Отговори
До шофьор преди 8 месеца
Не знам какви простотии са, ама сега оня пияният мъжкар, ще го направят Мадона, зареди 15лв, вместо да си беше взел такси!
70
2
 
27
 
! Отговори
До 20 преди 8 месеца
Инцидента е станал 40 минути преди 22:00 болен мозък! Не те ли досрамя да напишеш този коментар.Човешко същество е блъснато и влачено от пияна ***, а ти реши - да глобят родителите му.Тези 40 минути ли са по - важни от шишето с водка, преди да се качиш в колата?
69
2
 
6
 
! Отговори
до Троян преди 8 месеца
ОколОвръстно. Моля те спри да обикаляш много места, а си купи едно помагало по български и седни го научи
68
7
 
3
 
! Отговори
Троян преди 8 месеца
Нищо и няма на София. Обиколил съм доста екзотични места и всякакви зверилници. Най интересната Софийска забележителност е летището.
67
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо на българите им прави такъв невероятен кеф да се напият и да се качат да карат? Човек, остави си колата и вземи такси. Семейство остана без сина си и този ще лежи в затвора за 15 лв.
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"Шишман" я гласяха да е пешеходна по принцип, ама местните *** се разбунтуваха за паркоместата. След ремонта не съм сигурен дали дори има зебри.
65
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
15 годишни се разхождат сами по улицатаю когато отдавна трябва да са си в къщи. Пияни почти послед бял ден шофират. Пази Боже!
64
0
 
5
 
! Отговори
Alex преди 8 месеца
Какво й е на София бе? Че през август и септември е в Созопол ли? :)
63
5
 
6
 
! Отговори
Троян преди 8 месеца
Като обиколил много места, съветвам всеки шофьор като види табелата София да хване околувръстното. Такова чудо няма и във Ню Йорк. 7 пъти по голям от София.
62
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Най-вероятно е бил някакъв селянин, който е дошъл скоро в София и не познава улиците по Центъра.