Глоби в София заради непочистени спирки и улици

130 снегорини са работили на територията на столицата
Обновена: 27 ное 2023 09:29 | 27 ное 2023 09:15, Нели Христова
14
Глоби в София заради непочистени спирки и улици
Снимка: БГНЕС

Има установени нередности за непочистени спирки и улици, фирмите са санкционирани. Това каза пред Би Ти Ви директорът на Столичния инспекторат инж. Николай Неделков.

130 снегорини са работили на територията на София през нощта. Приоритетно продължава чистенето на тротоарите и малките улици днес, каза той.

Снегорините, които работят в столицата, са налични и са достатъчно за размерите на София, увери Неделков.

Заради множеството паднали клони и дървета, там, където е необходимо ще се направи санитарна сеч, увери той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
ХоХо преди 5 месеца
Никой ли не разбира , че положението със снеговалежа е екстрено и няма сила , която може да почисти града за няколко часа. Забравихте за големите зими и сняг по половин мвтър. Тогава никой не хленчеше. Народът стана прекалено капризен. Който не му харесва столицата да си събира багажеца и кой откъдето е !
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Вчера слязох от Боровец и бях очарована колко са изчистени улиците в София. Наистина добра реакция, не знам защо мрънкат в коментарите. Да минат през другтие градове и да разберат понятието "непочистена улица".
11
1
 
4
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Спасители къде сте защо не снимате защо не критикувате А разбрах вие управлявате и се криете мълчите Спасители излизайте работете иначе се смеехте че с 16 % превзехте властта а сега защо не се смеете къде са ви екипите майсторите нали все това говорехме празни думи ОСТАВКА НЕ МОЖЕТЕ НЕ СТАВАТЕ ОСТАВКА
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Нане 8 На този паднал сняг бедствие ли му казваш? Много е далече от бедствие.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Явно требват 1300 като дойде такъв момент за мобилизация,,,, а не е рентабилно да държиш толкова машини постоянно в гараж. В Германия и в някои други по-добре организирани страни от нас - това е решено с използване на редица различни видове камиончета, бусове, трактори, тракторчета и т.н. на частни собственици, които транспортни единици где що могат да носят отпред снегорин(-че). Така се почистват и малките улички и тротоарите, за разлика от хубавата ни София
8
2
 
4
 
! Отговори
Нане преди 5 месеца
А и най важното след, като се хвърлиха и милиони за смс системата и я тестваха по региони, що не предупредиха хората след, кат бедствието вече се очертаваше... ===))) или и там пари хвърлени на едни наши хора...
7
3
 
17
 
! Отговори
лъжци!!! преди 5 месеца
Снегорините се движиха в групи по 3-4 с вдигнати гребла! Нищо не е пипнато, покрай трамвайната линия са планини от ледени БУЦИ! ДС-то да се измита со все жълтопаветната си пaпла4!
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"София прилича на Киев след руска ракетна атака". Глупотевини. По-прилича на Газа
5
1
 
8
 
! Отговори
Нане преди 5 месеца
Пъ те предпочитат си плащат глобите, но не и да чистят, по изгодно им е... Хайде мисирките стройте и снимайте 130 те снегорина ги видят хората, дали са толкоз и кво представляват и на кой бос са... ===)))
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
130 снегорини в 2-милионен град са капка в морето. Отбий номера.
3
1
 
13
 
! Отговори
Мис бони преди 5 месеца
Мис Бони, хващай греблото и на улицата! Сега къде са ти снимките, ***? София прилича на нищо! Един тротоар няма изчистен.
2
1
 
10
 
! Отговори
Спаси София преди 5 месеца
Ние ви спасихме! Поклонете ни се!
1
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
София прилича на Киев след руска ракетна атака !