Терзиев: Решението на съда за избор на кмет на СО е правилно!

Административният съд в София потвърди позицията му
Обновена: 28 юли 2024 17:14 | 28 юли 2024 17:04, Анисия Иванова
47
Терзиев: Решението на съда за избор на кмет на СО е правилно!
Снимка: БГНЕС

Решението на Административния съд за избор на кмет на Столичната община със сигурност е стъпка в правилната посока. Това написа в личния си профил във Фейсбук кметът на Столична община Васил Терзиев. В петък  Административен съд София-град (АССГ) потвърди избора на Васил Терзиев за кмет на Столична община.

Кметът е избран законно и е добре да спрем с безсмисленото противопоставяне, за да започнем всички да работим за София и за софиянци. Предстои да излязат решенията на Върховния административен съд (ако решението на АССГ бъде обжалвано) и решенията на Общинската избирателна комисия по постъпилите сигнали. Нищо не е свършило, докато не е свършило, пише още Терзиев.

В поста си той посочва, че това, което със сигурност няма да се изчерпи нито при него, нито при екипа му, е устремът да превърнат града в мястото, което жителите му отдавна заслужават.

В петък от пресцентъра на левицата съобщиха, че от БСП-София най-вероятно ще обжалват решението на Административен съд София - град за избора на Терзиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
15
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Ако 11 , Григорова не е важно каква е била в миналото , щом е бивш експерт на Подкрепа е нещо , за разлика от татков Васко , получил всичко наготово!
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти не казвай какви били хората, както е уж кмет така и утре може да не е. Да ти дам ли пример или сам ще се сетиш, че ако точно на теб ти дадат 20 лв ще отидеш да подскачаш там за демокрации и прочее глупости. По стара американска демокрадска традиция можеш да стигнеш и до линчуване или даже разстрел на шерифа, зависи колко ти платят.
20
12
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 1 месец
Следващото е, някой да регистрира фирма на името на Терзиев някъде в Камбоджа или Бангладеш, някой да подаде сигнал и ОИК в едно с КПКОНПИ да му открият несъвместимост.
19
12
 
7
 
! Отговори
Аксепт преди 1 месец
Родата на др. Григорова тока не си плаща, вие искате да плати съдебни разходи!
18
5
 
5
 
! Отговори
Мафията вън! преди 1 месец
Близо 9 месеца дела и експертизи за нещо, което се проверява за ден-два от всеки, на който поне малко му пука за истината. Нямаше да е така, ако сега Григорова трябваше да си плати от джоба всички разходи по безсмисленото дело, но у нас това не става. Затова сега тя сигурно ще обжалва и пак ще плащаме всички ние. А ГЕРБ по друга линия търси цаката на Терзиев. Така, както вече елиминира някои кметове на ПП-ДБ в София и страната.
17
3
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
Броячите са помагали на "***"! Ама не било достатъчно, трябвало половината от гласовете на Тарзиев да опорочат и непроброят, за да нагласят резултатите в негова вреда!
16
1
 
13
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
И какво тия да продължим да ги хрантутим с данъците си, а те да съботират всичко?
15
11
 
2
 
! Отговори
По-точно преди 1 месец
Не му трябват нови избори на Толупа. Имат си мнозинство с бесепето, учиндолците и *** Контрера...
14
3
 
7
 
! Отговори
Ирония преди 1 месец
Как тези съдии постановяват такова решение ? Те не се ли замислят , че с такова решение госпожа Ваня Григорова ще бъде силно огорчена ! Второ , Бойко каза ли , че изборите Терзиев ги печели с по измамен начин с флашки и трябва да се проведат нови втори избори с позитивен за ГЕРБ-СДС резултат?!
13
10
 
2
 
! Отговори
Срам и позор! преди 1 месец
Заключението на експертите беше, че Терзиев е бил ощетен с 832 гласа, а Григорова с 282. Срам и позор за тези, които са се опитали да подменят вота на Софианци! Мисля че Терзиев е бил ощетен с над 1000 гласа!
12
14
 
2
 
! Отговори
Браво за Терзиев! преди 1 месец
Съдът потвърди: Васил Терзиев е кмет на София, бил е по-ощетен при броенето от Григорова! Това че на вас не ви харесва, че този човек е избран с мнозинство и можете само да изливате помия върху него, не го прави лош кмет! Лошите и злобните сте вие!
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 8 Майора. Метачката Григорова ли щеше да разбира повече от кметуване?! Аман от "умници"!!
10
3
 
9
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 месец
Самозванец , " селски тарикати " и " дете на социализма " . Това сте вие другарю Васил Терзиев . Вашите обещания за промени в град София си останаха за предизвикателство на провинциалистите , които до ден днешен псуват , ругаят и ни заклеймяват софиянците , които сме от жители от поколения . Да не споменавам за заплахите и саморазправите към нас .
9
9
 
2
 
! Отговори
Възмутен преди 1 месец
Машинносто гласуване беше манипулирано във вреда на ПП-ДБ! Моят вот не се зачете, защото вместо нормална машинна разписка излезе съвсем малък отрязък с някакви цифри. Искаха да ми анулират вота и да гласувам с хартиена бюлетина, но аз отказах, тъй като хартиените бюлетини лесно ги правят невалидни при броенето с едно драскане по тях. Пак ще гласувам с машина, няма да ме откажат. В Естония вече ще гласуват от смортфоните си вече, ние още се плюнчим с харии!!!!
8
2
 
8
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Каквото и да реши ВАС е законно , но по добре да не с кмет! Ти и досега не разбра че Столична община не то е фирмата , че да в управляваш като нея! А иначе най доброто което направи е да си вдигнеш тройно заплатите!
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кое правилно и сое не, решава съза. Тоя е нисой, за да коментира решенията му. Ако беше отсъдил иначе какво щеше да каже. Политиците са *** със силно самочувствие, несомпетевтни и прости.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама разбира се, че е правилно, нали е във ваш интерес. Иначе щеше да е поръчка и всички щяха да бъдат корумпирани и трябваше да има реформа.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Терзиева постави нов световен рекорд на ремонт на ремонта -17 дни(бул.Патриарх Евтимий)
4
1
 
8
 
! Отговори
43657 преди 1 месец
Е, и решението на съда(в който хората вярват) да не му дава спокойствие, много бързо софиянци, ще се съберат е, вярно, че този ТЪПИР няма да разбере защо, но все някой от малко по умните около него белким му обяанят
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най слабия кмет на София досега!!!