Питбул без намордник нападна и уби померан в София

11-годишно дете разхождало агресивното животно
Обновена: 9 авг 2024 09:04 | 9 авг 2024 08:20, Анисия Иванова
143
Питбул без намордник нападна и уби померан в София
Снимка: Pixabay

11-годишно дете, оставено да разхожда питбул без намордник в София, загуби контрол над домашния си любимец и кучето нападна и уби померан.

Това се случва в Южния парк и като по чудо няма други пострадали от агресията на кучето, съобщава Нова тв.

Илиян Симеонов е собственик на починалото куче. Той разказа, че с бременната си съпруга разхождали домашния си любимец, когато към тях се затичал питбул без намордник и повод. Захапал померана им и му счупил гръбнака. Те успели да разтърват животните, но впоследствие разяреното животно отново захапало тяхното куче.

Семейството закарало раненото животно във ветеринарна клиника. Когато се върнали в парка, се оказало, че придружителят на кучето е дете. Майка му била във Виена, баща му в Перник, а вторият му баща бил собственик на питбула.

Михаил Мишев в станал свидетел на ужаса. Той разказа, че дори след намесата на полицията нямало институция, която да прибере агресивното животно. Детето пък споделило, че това нападение не било първо за питбула.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: питбулнападениесофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека позная, Питбула си е бил на повод, но другото уж безобидно уж куче, е тичало напред назад свободно. Залаяло е питбула и е отишло до него и така
65
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Забранете породата питбул, увеличете данъците на собствениците им, ако трябва създайте нов данък за тях, извислете нещо. Не живеем в гето за да сме всеки ден тормозени от болни хора и агресивните им зверове
64
0
 
5
 
! Отговори
Колинс преди 1 месец
До Спецназ Де.ил си ти , и не си Спецназ ами си Дрисназ....
63
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не е виновно кучето, както и детето, което са оставили да се отглежда само!
62
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
не мисля, че породата трябва да се забрани, просто трябва контрол, а и може би психо тест на бъдещия собственик
61
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В гористата част на Борисовата имаше един, който разхождаше три огромни кучета кане корсо без намордници. То по-скоро те го влачеха, отколкото той да ги разхожда. В тази част на Борисовата дадоха най-централната и широка част за кучешка алея, за да може всеки разхождащ се там неизбежно да я пресича и да трябва да се разминава със свободно профучаващи покрай него кучета от всякакви породи и със съмнително ниво на обучение без намордници. Да благодарим за това на Фандъкова.
60
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поредната случка в Бантустана. Ба й Г н ь о много обиа да си има питбул за да си избива комплексите, че онази му работа му е къса.
59
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази порода кучета се отглежда от емоционално нестабилни хора, които са неуверени в себе си, с много страхове и травми в детството. Чрез тези кучета те очакват да получат респект и да внушат страх у околните. Често собствениците нямат физически данни, не са особено красиви и често изглеждат жалки. И с кучето изглеждат жалки, но за съжаление те не го разбират. Същото е и с татусите. Уверен човек, който се харесва не си прави татуси
58
43
 
3
 
! Отговори
Спецназ преди 1 месец
Хранилки,Страхливи сте като с-котове, и децата ви такива ,а кучетата усещат ,че сте буре пълно с л-на ифекал готов да потече.Те реагират адекватно,вие сте неадекватниците! Дръжте се мъжки замръзнете и не излъчвайте страх и хормони на страх, ще ви подуши и подмине с уважение.Кажете му мисленно: "Ще те убия ако ме ухапеш'!Питбулът както и мечка,вълк , койот усетят ли неадекватно подскачаш страхливец,направо озверяват и атакуват.Усетят ли липса на страх усещат опасност за тях и бягат.
57
6
 
35
 
! Отговори
факт преди 1 месец
докато тая порода не се забрани.. така ще е
56
2
 
3
 
! Отговори
MM100 преди 1 месец
До test testТоз пък...ти нямаш угодия бе!! Като те пазят и ги бият що ги бият по улиците, като пазят престъпниците - що ги пазят. Е ти изобщо знаеш ли кво искаш?
55
30
 
7
 
! Отговори
На всеки километър преди 1 месец
*** жендъри с пумерани и болонки и с кожени чантички тип препаска с колан на кръста да ходят на френската олимпиада и да не се врат в на питбула устата.
54
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По времето на соц-а нямаше агресивни породи кучета, нямаше и бездомни кучета.. тук там някоя котка. През 90те години за агресивна порода се имаше немската овчарка и задължително ги изкарваха с намордник. Аз в моето детство не съм чул за убит човек от кучета.. това беше немислимо. В момента около блока до нас живеят сигурно 20-30 котки, сътоветно във всеки вход има по някой несретник който ги храни. Има 4-5 кучета. Квартала се напълни и с бълхи..
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Територията на селяниятa!
52
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъва ако види плъх дето се прави на лъв го убива
51
1
 
42
 
! Отговори
test test преди 1 месец
Държава няма, имституции няма. Полицията продава наркотици и пази престъпниците, пълна анархия!!
50
2
 
47
 
! Отговори
x преди 1 месец
Забранете опасните породи. Подобни случаи са всекидневие.
49
2
 
50
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Нямам куче в момента, обичам животните и не ме е страх от тях. Но да ме прощавате...предстои ли ми разминаване с куче от опасните породи, без намордник...и почвам да давам назад, встрани или да заобикалям:)) Когато съм с жената или приятели, ме гледат гаче съм луТ, но на мен не ми пука. И започвам мислено да попържвам кучковода:) В този случай куче е намазало, ами ако е човек? А относно обучението на кучета от тези породи...аз откъде да знам дали е обучено? Трябва си закон и стриктно прилагане.
48
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Куче, убило друго куче или нападноло човек, трябва да бъде приспано веднага, а за собственика голяма глоба и затвор.
47
1
 
13
 
! Отговори
До Стария Джо преди 1 месец
Ако историята ти е истина - ОГРОМЕН респект, ама дори да не е, ме разсмя искрено за което ти благодаря. Евалла - жив и здрав :)))