Питбул без намордник нападна и уби померан в София

11-годишно дете разхождало агресивното животно
Обновена: 9 авг 2024 09:04 | 9 авг 2024 08:20, Анисия Иванова
143
Питбул без намордник нападна и уби померан в София
Снимка: Pixabay

11-годишно дете, оставено да разхожда питбул без намордник в София, загуби контрол над домашния си любимец и кучето нападна и уби померан.

Това се случва в Южния парк и като по чудо няма други пострадали от агресията на кучето, съобщава Нова тв.

Илиян Симеонов е собственик на починалото куче. Той разказа, че с бременната си съпруга разхождали домашния си любимец, когато към тях се затичал питбул без намордник и повод. Захапал померана им и му счупил гръбнака. Те успели да разтърват животните, но впоследствие разяреното животно отново захапало тяхното куче.

Семейството закарало раненото животно във ветеринарна клиника. Когато се върнали в парка, се оказало, че придружителят на кучето е дете. Майка му била във Виена, баща му в Перник, а вторият му баща бил собственик на питбула.

Михаил Мишев в станал свидетел на ужаса. Той разказа, че дори след намесата на полицията нямало институция, която да прибере агресивното животно. Детето пък споделило, че това нападение не било първо за питбула.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още по темата: питбулнападениесофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябват сериозни наказания...някой да влезне в затвора за да се стреснат стопаните на тези кучета убийци...Бил е померана,а можеше да е дете или възрастен...Има намордник...задължително да се слага...стига безотговорност....
45
0
 
33
 
! Отговори
35 години преди 1 месец
не въведоха забрана като в редица държави в Европа и щати в САЩ, Канада за забрана на отделни породи. Какво да очакваме от си ли ко новият кмет. В главата му е само повишаване на местни данъци, да си увеличат заплатите с още 300%, дигитализация и цифрово евро.
44
1
 
45
 
! Отговори
тъпи преди 1 месец
Тези породи на кучетаубийци трябва да се забранят със закон. Държавата няма друг начин да превъзпита собствениците им. Така, че те не трябва да имат право да издевателстват над животните и съгражданите си. Не се ли намери отговорен политик да внесе законопроекта най-накрая?!?
43
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От моя скромен житейски опит съм научил едно. Видиш ли жена с котка бягай надалеч
42
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ммм даа. Майката бие *** по Виена , Гаджето било цяла вечер в Планета да гледа Галена и смърка бяло и е неадекватен сутринта . Двете останали на произвола на съдбата - малко дете и кръвожадно куче се оправят някък си в този суров свят . Жалка картинка
41
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
питбула и собственика му - 10 години зад решетките в различни клетки и те това е!
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кучкарски работи!
39
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Собственика е вновен
38
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-добрият приятел на човека не е кучето, а книгата!
37
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Аман от разбирачищото питбула не е "ГМО". толкова си и слушал в училище. сега можеш само да ни забавляваш с умотворенията си.
36
4
 
71
 
! Отговори
Стария Джо преди 1 месец
Преди 10 год детето ми разхождаше нашата булонка когато го нападна питбул. Тогава работих частна охрана и носих оръжие и питбула бе ликвидиран. След 10 мин се появи един разплакан тийн и баща му да жалят за путбула. В последствие ме осъдиха условно за лека телесна повреда че на бащата му падна зъб докато си говорихме
35
46
 
6
 
! Отговори
Аман от разбирачи преди 1 месец
То пък една порода това померана, генно модифицираха кучетата да са малки и смешни, да "харчат" малко. Питбула надушва тази гавра, и я избавя от мъките. А хората това не го разбираме. Спарта са хвърляли изродчетата така, но 21 век е друго
34
5
 
5
 
! Отговори
Булгар преди 1 месец
Тва е само усещане ! Всичко е наред !
33
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това с тия кучета трябва да се уреди със закон както е в белите държави,ама тука разни НПО ни командват.
32
6
 
16
 
! Отговори
Ядец преди 1 месец
Кучето било най-големият приятел на човека ама ядец. Това е една лъжа.
31
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евроатлантизъм се лее отвсякъде
30
1
 
45
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
Те убиват и хора тези кучета. Внимавайте!
29
9
 
51
 
! Отговори
Овчар преди 1 месец
Тия с кучетата са най-големите комплексари. Да предпочиташ социален контакт с животно, отколкото с човек. Ами разбираемо е, кучето никога няма да ти каже какво мисли за теб. Куче бих си взел, ако съм овчар - да пази стадото. Или ако имам къща с голям двор - да пази къщата. Но да го натикам затворено между 4 стени в града и да го разхождам по 1 час на ден, това е тормоз на животното..
28
25
 
13
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Те че тия с големите кучета са комплексари, комплексари са...ама поне като си купувате куче и сте нормален човек, недейте да си купувате псевдо породи като Мопс, ПОмярАн, чихуа-хуа, мини-пинчер, френски булдоци и всякакви такива извращения, дето само ядат и дрискат, а няма нищо кучешко в тях...
27
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква е тая изкуствена порода померан?Природата не търпи извращенията на хората