В кадър: Мигранти се биха с ножове в центъра на София

Полиция се намеси
Обновена: 4 сеп 2024 20:21 | 4 сеп 2024 20:21, Александър Попов
280

Мигранти се сбиха в близост до Джамията в център на София. Полицейски патрули пристигнаха на място и задържаха част от войнстващите чужденци, за да изясни причината за стълкновението, видя фоторепортерът на Dnes.bg Димитър Кьосемарлиев.

Според очевидци са се сбили две групи, като по време на схватката някой са извадили ножове, замеряли са се и с камъни.

Полицията пък изрази недоволство, че се снимат мигрантите.

В крайна сметка задържаните от полицията бяха освободени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още по темата: мигрантиджамията
Още от София
Правят център за бежанци от Украйна на Централна гара
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
30
 
! Отговори
Само питам... преди 1 седмица
Тия да не са от ония които Австрия и Германия ни върнаха след като многократно са нарушавали закона ама щото за първи път влезли през България и затова били наша отговорност. Впрочем, някой знае ли ЗАЩО спряха да съобщават когато пристигат автобусите с върнати мигранти от Западна Европа? Да не се опасяват че ако народа узнае истинската бройка на връщани мигранти ще има протести. А сега пък полицаите недоволствали че снимат мигрантите. Що ли?
114
0
 
28
 
! Отговори
КуКлус преди 2 седмици
Никой дори няма да ги попита защо имат ножове в себе си ......отговора е защото нямат други оръжия все още !
113
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Класификация на религиите по чисто конфеционален признак. По него хората, принадлежащи към дадено вероизповедание, се различават от всички останали. Така възникват бинарните разделения и противопоставяния като: християни и езичници (паганисти т. е привърженици на "народната вяра") в християнството, юдeй и гoй "дoбитъци" в юдaизма, мюзюлмани (правоверни) и кафири(неверници в исляма, иранци (арийци) и туранци (не-арийзи) в зороастризма... Зент - Бурджан колобър....
112
0
 
20
 
! Отговори
Бай Х преди 2 седмици
На недоволните полицаи да им докопат жените да видим тогава от доволство
111
1
 
20
 
! Отговори
<><> преди 2 седмици
А на бас че тия запукат ли ченгефайците ....ченгетата освен да се пазят друго не могат да сторят иначе следват уволнявки !
110
1
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 2 седмици
Клетите , мили и любезни , благодарни , смирени и горки мигранти ....на баба Меркел творението с мощната подкрепа на ЕС ! По чия ли заповед напълнихме земите си с тези родени за бой войници на Аллаха ? В Германия дори ги посрещнаха с женска плът макар и жените да не искаха но трябваше да си замълчат !
109
0
 
20
 
! Отговори
BG преди 2 седмици
Полицаите да ги вземат в тях като са недоволни да спят при жените им.
108
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нормално евроатлантическо ежедневие.
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Коя религия е най-истинска? А кои климатични условия са най-добри? И двата въпроса са еднакво безмислени. Китаецът - хрисиянин и негърътБудист са като лъв в Антарктида и пингвин в Африка. Коя религия е най-полезна? А кое лекарство е най-ефикасно? Как ще предложиш билката, без да знаеш болката? "Всекиму своето" и нека никой не натрапва собствената си вяра на другите....
106
3
 
23
 
! Отговори
Възраждане! Време е! преди 2 седмици
Да си върнем България!!!!
105
1
 
21
 
! Отговори
КуКлус преди 2 седмици
Какво сте ревнали не ми е ясно ? Нищо не е станало ...още . Чакайте да започнат да вършеят както те си знаят след време ....а тогава ги спрете тия бойци !
104
1
 
9
 
! Отговори
До преди 2 седмици
Хомосексуалиста защитаващи тези с ножовете че щети трябват
103
3
 
17
 
! Отговори
SS преди 2 седмици
Въоръжавайте се кой с каквото може!!
102
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В наши стари книги, в които се описва, че по "пътя на коприната" керваните стигали до Дарданелите, цяла Европа се наричала страната на българите.... Мохамед Ахмед Амин - посланик на Ирак в София, 1995 г.
101
3
 
22
 
! Отговори
Депортиране преди 2 седмици
Тва е решението
100
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Баща ти Масауд Шах, завоюва целият свят. Време е да завоюваш и ти земята от Суменат (място в Индия) до пределите на България. Буханифа - поет XI век, Индия....
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пуснала коса, Масума върви към Мазар, на шията - с красива огърлица ръкавите й са окрасени с капчици и нозете й - с обувки български.... Из персийска народна песен...
98
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На оня свят, в рая, красотата на жените надминава дори красотата на българска. Адалолоддин Мохаммад Балхи - поет, XII век, Персия.
97
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Колко евроатлантическо
96
1
 
21
 
! Отговори
До 98 преди 2 седмици
"В крайна сметка задържаните от полицията бяха освободени."--------------Защо не са на борда на самолета за дома?" ------------- А защо на борда на самолета? Ти ли ще им платиш билетите? Те са минали нелегално границата пеша, а ние ще ги возим на самолет?! Само конвой до границата и да тичат с белезници пред полицейските автомобили, а после да си поемат пътя към дома с лодки, с плуване или с каквото друго са дошли.