Кмет издирва смок в кв."Гео Милев": Жив или мъртъв

Георги Илиев призовава гражданите да не се страхуват
10 сеп 2024 13:53, Петър Бойчев
25
Кмет издирва смок в кв."Гео Милев": Жив или мъртъв
Снимка: фейсбук община слатина

Смок е взел страха на жителите на кв. "Гео Милев" в района на някогашния хотел "Плиска". За това сигнализира във фейсбук страницата на общината кметът на район "Слатина" Георги Илиев. Той уточни, че хората са изплашени, тъй като смятат влечугото за отровна змия, която може да ги нарани. Кметът зове за спокойствие и всеки, който види смока да се обади на 112.

"Имаме си змия в района! Люспестата дама си бе избрала едно дърво на ул. „Христо Чернопеев“, в близост до ресторант „Капри“. Там я е забелязал гражданинът, който ни сигнализира веднага. Въпреки бързата реакция обаче, при пристигането на колегите от дирекция „Аварийна помощ и превенция“, змията не е намерена.

По кадрите се ориентираме, че вероятно е смок и не е отровен, но все пак  ви молим, ако преминавате наоколо да бъдете внимателни и в случай, че я забележите, да сигнализирате на 112!", зове Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: кметсмокгео милев
Още от София
Засиленото търсене на имоти е заради присъединяването ни към еврозоната
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
22
 
! Отговори
Дедо Ви Поп преди 1 седмица
Я унас имам една Пепелянка
2
5
 
10
 
! Отговори
Токо Токов преди 1 седмица
Презрените от нашенеца бхаратяни и афро съжителстват с кобри и мамби, не правят драми, в повечето случаи викат човек за ги хване. Тук всички почват да пищят при вида на безобиден смок, а който го е убил, го награждават с коч от областната администрация.
1
2
 
23
 
! Отговори
ха-ха преди 1 седмица
Смокът едноок ли е ?