Тровят кучета в "Младост 3" с антифриз

По случая тече разследване
17 сеп 2024 11:44, Стела Стоянова
166
Тровят кучета в "Младост 3" с антифриз
Снимка БГНЕС, архив

За поставени купички с антифриз на различни обществени места предупредиха собственици на домашни любимци от столичния квартал "Младост".

Собствениците вече са изгубили кучетата си, въпреки усилията на лекарите да им помогнат, като ветеринарите са установили, че става въпрос за отравяне с антифриз, съобщава БНТ.

Подаден е сигнал в полицията, по случая се води разследване. Отровата е била оставена в парка в "Младост З" около 81-во и 144-то училище и около блокове 313, 310 и 317.

Гражданите предупреждават за разхвърляна отрова и в парка срещу сградата на районната администрация.

Кметът на "Младост" Ивайло Кукурин заяви, че се прави всичко възможно на ключови места в района да бъде поставено видеонаблюдение, за да могат гражданите да се чувстват защитени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: антифризотровакучета
Още от София
Терзиев с извинение за заповедта в края на деня - "Неучебен, но присъствен"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Преди 15 години в района на арабските посолства в Младост бях нападнат от глутница кучета, докато изхвърлях ***. До онзи момент неглижирах проблема, но тогава лично осъзнах, че е много сериозен. Имах късмет, че наблизо имаше хора и се притекоха на помощ. Всеки, който обича животните, да си вземе едно бездомно куче вкъщи и да се грижи за него! Безпричинно никой няма да трови животни, хората желаят единствено да се разхождат безопасно.
22
28
 
3
 
! Отговори
до 64 преди 2 дни
ама децата знаят ли, че не трябва да вземат разни неща от земята, за да не ги отрови добрия им, защитаващ ги баща?... или за това не сте помислили, дай му да убива на пр0стаka
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
народа като не може да се справи с дерибеите, които отговарят за бездомните кучета в общините, тръгва безразборно да трови животни...
20
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
А какво правят собствениците на кучета, когато техните любимци ядат или пият антифриз от купички поставени на улицата? Абсолютно недопустимо е собственик на куче да позволява на любимеца си да приема храна от непознати камо ли от купички на улицата.
19
23
 
6
 
! Отговори
До Зозо преди 2 дни
не, но видях жена с диабет, на която гaнь0 е убил кучето водач, не е лесно да си тЪn
18
4
 
24
 
! Отговори
Лекар преди 2 дни
КУЧЕТАТА ОБИЧАТ ДА НАПАДАТ ДЕЦА, ЗАЩОТО СА ПО СЛАБИ!
17
6
 
34
 
! Отговори
Зозо преди 2 дни
Познавам дете нападнато от куче, което и до днес заеква и не е много наред. ТРЕПАНЕ!!!
16
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Българи верно няма държава почвайте самоуправство
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
щом народа ще си решава проблемите лично, да вземем да подкарваме истинските виновници, ония в НС и общините, търтеите стоят и се почесват, вземат си заплатките, правят си далаверите...
14
1
 
30
 
! Отговори
сър Джон преди 2 дни
В страните с работеща държавна администрация и закони, ВСЯКО ЕДНО КУЧЕ ИЛИ ДРУГ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ СЕ ВОДИ НА ОТЧЕТ и стопанина му е отговорен за него до края на живота му. НЯМА улични кучета, няма нападнати хора, няма нито едно отровено животно.... Тук всеки който притежава куче по всяко време може да го изхвърли на улицата без капка съжаление и въпреки това да се прави на много голям приятел на животните. Двулични мръсницци, сър!
13
0
 
27
 
! Отговори
Исторически парк преди 2 дни
До 31 ДЪРЖАВА НЯМА ОТ 35 ГОДИНИ! НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ И ПОЧВАМЕ САМОРАЗПРАВА С ТИЯ ЗВЕРОВЕ! НЯМА ЗАКОНИ!
12
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
животинките не са виновни ама на Гaнь0 му дай да убива, а не да изисква от управляващите да решават проблемите на хората, да изработят заплатите си, цивилизованост и чудо
11
4
 
42
 
! Отговори
Хм.... преди 2 дни
Проверете случаите на нахапани от кучета деца и възрастни в района за последния месец и ще ви стане ясно ЗАЩО тровят кучета в "Младост 3" с антифриз. А загрижените кучкари на които тези озверели от глад кучета нападащи когото видят са били домашни любимци ДО СКОРО, могат отново да си ги приберат в домовете за да ги предпазят от лошите "хора"..... Или тя тяхната "загриженост" е само за пред медиите?
10
0
 
13
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 2 дни
До Анонимен 22 Китай е по голям пазар от Виетнам. Държавата ще има пари за заплати и пенсии.
9
5
 
35
 
! Отговори
Мнение преди 2 дни
Абе стига с тези кучета бре! Кучето НЕ е човек, а Животно! То се ръководи от Инстинкти, не разсъждава като човек! Браво на Бургаския кмет, който единствен е разрешил проблемите на кучетата в града!
8
1
 
31
 
! Отговори
ами преди 2 дни
Не разбирам защо се учудвате....в страна,където държавата е абдикирала,чрез своите институции е съвсем нормално да почнат да се прилага "закона на джунглата"...
7
3
 
33
 
! Отговори
Зозо преди 2 дни
Едно време нямаше много улични защото милиционерите ги застрелваха на улицата, даже пред деца. Ловджиите даже им даваха награди от Горското стопанстсво.
6
4
 
36
 
! Отговори
Един Българин преди 2 дни
Каквито и камери да сложат ако има уличен вой и не се спи няма как да няма антифриз. Кога ше почне да има данък куче? Като минат покрай бездомните и попв вой! Не им събират елскрементите. Да гледат кучета в селатата или най-добре в гората. В града, данъкът трябва да е такъв, че да няма кучета, абвздомните да се кастрират и прибират. Добре си беше с виетнамските студенти...
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Нормаално след като колонията не може да се справи с проблема с десетилетия.
4
0
 
18
 
! Отговори
Weis преди 2 дни
10 години не могат да го хванат тоя, разследване правели... смешки...