Юнайтед сломи съпротивата на Валенсия с гол в края

Вратарят Ники Михайлов спаси дузпа, но допусна 4 гола
30 сеп 2010 09:41, Красимир Ангелов
14
Юнайтед сломи съпротивата на Валенсия с гол в края
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед постигна изключително ценна победа като гост над Валенсия с 1:0, като единственото попадение бе дело на мексиканския национал Хавиер Ернандес в 86-та минута, след пас на Федерико Македа.

Това е първо поражение у дома за "прилепите" от близо три години насам. Последното дойде от Розенборг с 0:2.

Димитър Бербатов бе титуляр за своя отбор и бе в основата на повечето опасни атаки, но в края бе заменен именно от младия италианец, който даде головия пас към Чичарито.

В другия мач от групата Бурсаспор на Димитър Иванков загуби гостуването си на шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс с 0:1.

Единственото попадение в двубоя отбеляза Нейсмит, който успя да изпревари Иванков за една топка, която бе бита с глава към вратата на българина от Кърк Бродфуут, и да я вкара.

Третият български играч в групите на Лигата – вратарят Николай Михайлов спаси дузпа, но допусна 4 гола от английския Тотнъм.

Скромният тим на Еншеде имаше доста лош късмет, тъй като главният рефер Тере Хауге отсъди цели три дузпи срещу него, една от които обаче бе спасена от Михайлов.

Вижте резултатите от всички мачове в Шампионската лига
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
пп преди 13 години
"Бербо какво да кажа, до него не достигаха топки,а на него силата му е с топка в краката"По-скоро не му достигат топки между краката.Има късмет,че се е родил в Бг.Ако беше от Южна Америка,отдавна да са му резнали зелката.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бербатов беше повече от безличен снощи - един единствен пробив, при това ялов - за играч с трансферна цена 30 млн паунда и играл 85 минути, мисля че не е достатъчно
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз си бях в къщи и почивах :DИ на мен не ми допада играта на Манчестър. Добре, че има две телевизии, излъчващи мачове от Шампионската, че да може да превключи човек на по-динамичния и хубав мач (визирам Интер срещу Вердер).Колкото до Бербатов - аз лично не се гордея, че съм българин точно заради неговите голове и игра. Има доста по-основателни причини.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не харесвам младия Михайлов, но момчето спаси дузпа все пак и не е лош вратар, така че не е вярно, че не става за нищо. За 2 от 4-те гола не беше негова вината, а на калпавата защита. И никъде не е споменато, че другите 2 гола от 4-те бяха вкарани от дузпа. За вкарана дузпа не можеш да виниш вратар.Така че, айде малко обективност все пак.
10
10
 
10
 
! Отговори
Toprealizator преди 13 години
Vsi4kite mishoci tuk, koito pliuqt Berbatov! Kade bqhte sled macha s liverpool?Kolko jalyk jivotec trqbva da imate!?
9
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Тактически добре изигран мач за Ман., но на мен не ми хареса, запореден път се видя че липсва градивния халф - Скоулс, ама той вече e на доста години! САФ да купи вече халф-градивен, стига ми е купувал нападатели. За Бербо какво да кажа, до него не достигаха топки,а на него силата му е с топка в краката.. В среда на Ман. няма идея, няма го мислещият футболист, а вчера като че ли нямаше и живец в играта им.
8
7
 
12
 
! Отговори
знаещия преди 13 години
Абе само чакате да удобен момент за да го нахраните Бербата.... ебаааа....хти мишлетата сте.Сигурно трябва да ви завре топката в *** за да признаете че е голям футболист...и ку...а му е футболист....И въобще не е пречил на никой,просто гола падна след атака по учебник...
7
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малката Перука за нищо не става... От баща му поне вратар ставаше.
6
15
 
10
 
! Отговори
George преди 13 години
Тоя Фергюсън голям тактик. Държи Бербатов да приспива всички с мудните си действия, после пуска който и да е, и ето го резултата. Валенсия трябваше да ги надупчи тия смешници.
5
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Добре че смениха Бербатов, да не пречи на Ернандес да вкара гола.
4
6
 
8
 
! Отговори
batman преди 13 години
Imashe duzpa za Valencia parvoto poluvreme.Sadiata niama interes da sviri.Tezi tejki komedianti nali triabvashe da biat niakaksi.Nashia bastun ne moja da postigne het-trick.
3
3
 
10
 
! Отговори
Фен преди 13 години
Фен съм на Manun , но вчерашния мач не ми хареса. Като че ли липсва дух в този отбор, няма изявен лидер който да дърпа отбора. Всеки бяга на някъде, но не знае защо...:( Поне за мен трябват сърцати играчи као Торес и Роналдо, който да мачкат и да дърпат духа на отбора
2
8
 
23
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Бербо игра супер направо доста опасни атаки ! Само шанс не му достигна. Иначе Валенсия никви ги нямаше второ полувреме.
1
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
имаше засада!