Рома пак не победи

Ситуацията в отбора ме тревожи, коментира Луис Енрике
Обновена: 23 сеп 2011 10:47 | 23 сеп 2011 08:30,
1
Рома пак не победи
Луис Енрике. Снимка: Reuters

Рома и Сиена завършиха при резултат 1:1 срещата си от 3-тия кръг на Серия А. Така двата отбора продължават без победа участието си в италианския шампионат.

Домакините от Рим поведоха в 25-тата минута с гол на Освалдо, който беше дебютен за него с фланелката на тима, а Витиело изравни с късно попадение в 88-ата минута.

Двата тима изиграха много динамичен мач, в който "вълците" трябва да съжаляват, че не успяха да удържат предимството си и да победят.

Така след три срещи в италианския шампионат Рома има едва две точки и два отбелязани гола.

След срещата треньорът на Рома Луис Енрике заяви пред телевизия Скай, че няма как да бъде доволен от домакинското равенство на "вълците" срещу Сиена.

"Сиена игра много добре през второто полувреме, а ние имахме проблеми с циркулацията на топката, но не това е основното. Повече ме притеснява, че футболистите започват да губят вяра в себе си, защото резултатите не идват. Ситуацията в отбора определено ме тревожи", каза наставникът на "вълците".

Луис Енрике отново пое цялата отговорност за представянето на състава и обеща, че ще се опита да го мотивира повече за следващия мач. Мениджърът допълни, че разчита лидерите на тима Франческо Тоти и Даниеле Де Роси да продължават да му помагат в тази задача.

В неделя "вълците" гостуват на Парма от 21:45 часа българско време.

Подробности за срещата Рома – Сиена четете в gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който е писал статията,не е гледал мача.Сиена направо ги изпуснаха тези вълчици от Рим.