Тотнъм спасява Арсенал от Шамак

Същевременно "Шпорите" са на път да откраднат млад талант под носа на Ман Сити
20 авг 2012 17:18, Георги Пешев
2
Тотнъм спасява Арсенал от Шамак
Снимка: Ройтерс

Тотнъм може изненадващо да вземе под наем до края на сезона нападателя на Арсенал Маруан Шамак, пише днес Дейли Мейл.

Подобен трансфер би бил доста учудващ предвид съперничеството между двата лондонски клуба, както и лошата форма на мароканския нападател в последните две години.

Андре Вилаш-Боаш обаче има остра нужда от нападатели, след като преговорите с Емануел Адебайор са пред провал. Така Спърс практически остава само с един чист нападател в лицето на Джърмейн Дефоу.

Арсенал от своя страна твърдо иска да се освободи от нападателя, който така и не се вписа в отбора, а взима заплата от 60 000 лири седмично. Шамак дори не попадна в групата за мача срещу Съндърланд на старта на първенството през уикенда.

Същевременно Тотнъм е на път да направи доста по-обещаваш трансфер. "Шпорите" са на път да отмъкнат под носа на Манчестър Сити младият израелски талант Нир Битон.

20-годишният дефанзивен халф изкара проби в Сити по време на предсезонната подготовка на шампионите и дори игра в контролите срещу Ал Хилал, Динамо Дрезден и Арсенал.

Дейли Мейл обаче твърди, че "гражданите" искат първоначално да го вземат само под наем, докато се убедят в качествата му.

Това не се нрави на клуба на футболиста Ашдод, който има нужда от парите от трансфера на момента. Поради тази причина собственикът на израелския клуб Джаки Бен-Закен е отлетял за Лондон, за да преговаря с президента на Тотнъм Даниел Леви.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари