Силен съм, българин съм, чакам Владимир Кличко!

Кубрат Пулев доволен, че е претендент за боксовата титла
Обновена: 26 авг 2013 13:57 | 26 авг 2013 09:19,
165
Силен съм, българин съм, чакам Владимир Кличко!
Кубрат Пулев. Снимка: Булфото

След невероятния си успех в Германия късно снощи у нас пристигна Кубрат Пулев.

Кобрата вече е официален претендент за световната титла в тежка категория на Mеждународната боксова федерация, след като по точки победи американеца Тони Томпсън – Тигъра.

"Щастлив съм, че съумях да запазя колана, да взема този мач, който ме извежда до мач за световна титла", каза Кубрат пред камерата на Нова тв.

Още по темата

"Това е една от най-важните победи, която ще ми остане в историята. Противникът беше много опасен", отбеляза боксьорът, който обясни успеха си с много работа, много тренировки, но и с късмет.

Това, което предстои за Кубрат Пулев оттук нататък, ще зависи от мача между Владимир Кличко и Александър Поветкин.

"Те не са нищо повече от мен. Напротив, аз съм българин и се чувствам много по-силен от тях… Въпрос е на подготовка. Не е лошо да направя още един два мача и да подберем правилния момент, за да атакуваме световната титла", коментира още Кобрата. 

"Радвам се, че българите оценяват това, което постигам. Искам да им кажа, че аз също ги оценявам. Когато радвам хората, това ме прави щастлив и ми дава нови сили", сподели още боксьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
10
 
21
 
! Отговори
megi 55 преди 11 години
Благодаря ти Кубрат,за това,че за пръв път от много време насам аз и моето голямо семейство се почуствахме горди,че има все още за какво да не се срамуваме,че сме българи! Жив здрав и успял да си ти желаем от сърце!
112
3
 
21
 
! Отговори
ТРЪНА преди 11 години
Той и Христо Стоичков постоянно прави изцепки,ама му имат уважението в цял свят.Кобрата не пада по долу от него.Ние българите освен с коравите си глави май че с друго не превъзхождаме другите народи,така че този дългоочакван мач ще е един от малкото случаи да се чуе за нас по света.Ако Кубрат победи, отново ще се почуствам горд с моята нация.Пожелавам му искрен успех на ринга,стискам му палци,заедно с всички българи по света.А колкото до личният му характер,без него щеше да е никой.УСПЕХ .
111
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Кубрат за това, което прави! Успех и всички българи му стискаме палци!
110
27
 
26
 
! Отговори
Атакист преди 11 години
до 116Миналото на Пулев всеки го знае- изпитва душевен оргазъм чрез физическото си превъзходство пред обикновените беззащитни хора.Владимир Кличко обаче ще му покаже докато го пребива, че за да си голям боксьор, преди всичко трябва да си ЧОВЕК, каквито са той и брат му Виталий.
109
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BRAVO NA TAKIVA HORA GORD SUM CHE SUM BULGARIN USPEH USPEH I PAK USPEH
108
7
 
37
 
! Отговори
......... преди 11 години
Примери много за момчета с приятелките си в заведения и Кобрата да започне да вика момичетата, да се заяжда с момчетата и естествено никой няма смелост да се обърне и да го погледне дори. Без причина раздава шамарчета леки , а не ми се мисли ,ако някой случайно го погледне на криво за това ,че видиш ли онова *** му дърпа приятелката. Багата не случайно беше наръган...а само ще ви кажа ,че Кубрат е по-гаден от него. Не му желая същото. Желая му някакво прозрение,дано се промени...дано
107
6
 
33
 
! Отговори
......... преди 11 години
Като българин се радвам единствено ,че прославя държавата ни. И до там. Тук не става въпрос за това ,че съм "хейтър" както ще кажа някои или "българофоб". Вие може да не знаете , но аз лично знам за десетки случаи ,в които Кобрата се държи меко казано УЖАСНО с най-нормални хора. Унижава , обижда , държи се надменно и е пълно ***. Писна ми след всеки мач да се прави на най-големия патриот. Всеки път едни и същи думи - само за България говори , а като си дойде в България се подиграва с хорицата
106
12
 
12
 
! Отговори
коста преди 11 години
До 94-КУБРАТ Е 1000 пъти по-българин от тебе .Давай Кубрате и прославяй името българско.Гордея се с Българи като тебе,а и не съм само аз-много сме хората които оценяват огромните усилия и труд.
105
5
 
17
 
! Отговори
Атакист преди 11 години
До 112Володя, ако някой украинец те чуе, би те наритал здраво с кеф, задето си мислиш ,че да защитаваш Кличко е все едно да защитаваш руснак.Почети малко история!
104
12
 
18
 
! Отговори
Владимир преди 11 години
еййййй Руски комунисти каде само плюете!! яд ли ви е , че България винаги е била класи над вас пияни масови убийци? Яд ли ви е ? Че и писменост ви дадохме ....*** народ сте вие ..*** ...като румънските *** сте ...гадна комунистическа напаст!
103
5
 
4
 
! Отговори
nina преди 11 години
Eiiii,mishoci,vsichki zapochnahte da razbirate ot boks i qdrena fizika. Kompleksarite,koito umalovajavat uspehite na drugite mogat samo da se navrat v mishite si hralupi i da pishat ot tam. Tova,che Kubrat dori shte se dokosne do Klichko e ogromen uspeh za bg boksa,kamo li da go bie. Edinstveniq balgarin,koito se e dokosval do tqh e Alben Belinski na sparing mn otdavna. A vsichki golemi maje,koito pishat tuka nqma da mogat da izdarjat 1min sreshtu amatior,kamo li sreshtu profi, mn ste zle
102
2
 
6
 
! Отговори
1 преди 11 години
До велик народ,обаче малко ***.
101
3
 
11
 
! Отговори
Нема гаранция преди 11 години
Нема никакава гаранция че ще победи Кличко , тренировките в Германия немат нищо общо с тренировките в България , друг свят друга планета
100
1
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 11 години
do 106Брачед, я пак провери Дейвид Хей с кого се би от двамата братя и пак ела.
99
9
 
11
 
! Отговори
Владимир преди 11 години
Браво кобра! Не ги слушай критиците ! Те са мръсни комунисти от нищо не разбират и никога през живота си не са работили и един ден и не знаят как се постигат цели в живота!! Мачкаиииииииииииии!!!!!!!
98
10
 
16
 
! Отговори
велик народ преди 11 години
Браво момче! Пожелавам ти от сърце да постигнеш желаната от всички нас победа над Кличко!Горда съм, че си Българин и това ме кара да съм и аз горда Българка!
97
6
 
22
 
! Отговори
Аз казах! преди 11 години
... и още нещо. Бокса е индивидуален спорт, като настъпи часа , като светнат прожекторите , като те гледа цял свят - излизаш сам и гледаш другия човек , който иска да те пребие в очите. Няма кого да обвиниш после , няма как да се скриеш ако си се провалил. Аз се радвам , че точно в този мъжки спорт имаме на какво да се радваме. И имайте в предвид , че от досегашните мачове, парите за Кобрата , не са и половината от това , което разглезените футболисти взимат. А кобрата е световно ниво
96
5
 
13
 
! Отговори
факт преди 11 години
Как да се оправи страната ни с този манталитет Български? Ако някой успее,половин БГ. е спал съм сестра му,бил *** и прочие. Македонците помакедониха всички саетовни величия,а ние пюем всеки успял Българин. Не народ,а ***! Дори не знаете на кой са тещи думи!
95
3
 
15
 
! Отговори
Аз казах! преди 11 години
Защо одумвате че Кличко щял да го СМАЧКА , кеф ли ви е да си мислите така. Това да не ви е тъпия футбол . дето едвам изкарваме срещу отбори като Черна гора. Представете си , че националния по футбол сега ще играе за финал на световно срещу Бразилия или Италия примерно и я подреждат в класациите като втори отбор по футбол в света. Е ето на този еквивалент се равнява постижението на Кубрат Пулев. Лошо ли е? Трябва ли да му анатемосаме сега мача? Само факта, че е стигнал до тук е голямо постижение!
94
5
 
20
 
! Отговори
Аз казах! преди 11 години
Имайте в предвид многознайковци , че зад Кубрат стоят много дни и месеци труд , тренировки .... той не е просто някоя безмозъчна мутра , която може да бие. Имайте и в предвид , че последните му 4 мача бяха със спортисти , които също са врели и кипели в бокса и те също тренират много и искат да спечелят. Е защо да не се радваме , че точно нашия български боксьор побеждава ... Кличко щял да го смачка ... мм НЕ! Каквото и да стане, момчето пак ше си е герой и професионалист, каквито вече нямаме