Силен съм, българин съм, чакам Владимир Кличко!

Кубрат Пулев доволен, че е претендент за боксовата титла
Обновена: 26 авг 2013 13:57 | 26 авг 2013 09:19,
165
Силен съм, българин съм, чакам Владимир Кличко!
Кубрат Пулев. Снимка: Булфото

След невероятния си успех в Германия късно снощи у нас пристигна Кубрат Пулев.

Кобрата вече е официален претендент за световната титла в тежка категория на Mеждународната боксова федерация, след като по точки победи американеца Тони Томпсън – Тигъра.

"Щастлив съм, че съумях да запазя колана, да взема този мач, който ме извежда до мач за световна титла", каза Кубрат пред камерата на Нова тв.

Още по темата

"Това е една от най-важните победи, която ще ми остане в историята. Противникът беше много опасен", отбеляза боксьорът, който обясни успеха си с много работа, много тренировки, но и с късмет.

Това, което предстои за Кубрат Пулев оттук нататък, ще зависи от мача между Владимир Кличко и Александър Поветкин.

"Те не са нищо повече от мен. Напротив, аз съм българин и се чувствам много по-силен от тях… Въпрос е на подготовка. Не е лошо да направя още един два мача и да подберем правилния момент, за да атакуваме световната титла", коментира още Кобрата. 

"Радвам се, че българите оценяват това, което постигам. Искам да им кажа, че аз също ги оценявам. Когато радвам хората, това ме прави щастлив и ми дава нови сили", сподели още боксьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още по темата: боксКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
5
 
19
 
! Отговори
браво!!! преди 11 години
Мога само да кажа едно голямо "БРАВО"!!!
92
3
 
9
 
! Отговори
Атакист преди 11 години
до 97Аз пък ще направя маса за аверите по случая!Няма невъзможни неща, но...времето ще покаже!В едно съм сигурен обаче- Кубрат трябва да си вдигне доста формата, защото в тази си форма ще е просто боксова круша на Владимир Кличко.
91
4
 
8
 
! Отговори
Самет преди 11 години
смачкай ги тия братя Кличко,какво се отбягват мачовете с теб!Ако ги победиш ти ще ми станеш втория идол след Майк Тайсън
90
20
 
6
 
! Отговори
Украйнската Машина преди 11 години
Ха ха ха! Пулев ако издържи до третия рунд ще трябва да му дадат медал , няколко милиона и да го обяват за "Национален герой"! Кличко ще го смачка за нула време!
89
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв българин си бе *** и ти ли си от асимилираните продажници?
88
2
 
0
 
! Отговори
Атакист преди 11 години
до 87И за да не се объркаш...когато пиша по политически теми се пиша АТАКИСТ, а в другите ПРОСТО ЧОВЕК. Сега забравих да си сменя профила ,понеже писах в тема свързана с политик.
87
1
 
4
 
! Отговори
От Кубрат преди 11 години
До победаОт Кубрат:"Чувствам се готов за деца, но приятелката ми Андреа все още не е. "
86
0
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 11 години
до 87Като не е твой поста, що се засягаш че нареждам оня другия????Значи той ме обижда,а аз да му благодаря?? Така ли бе, кавал? И ти после като ме обиждаш, без да съм се обърнал към теб, да ти благодаря??? Така ли бе, кавал?Иначе Тони Томпсън дето се би на 2 пъти с Кличко в неговата версия, не е достоен за Кубрат ??? Че някои даже го имат за най-добрият американски боксьор в момента. И какво всъщност искаш да ми кажеш, че Кубрат нямал сериозни противници? Кличко ли е виновен?
85
4
 
2
 
! Отговори
победа преди 11 години
Кубрат, за да победиш Кличко, първо трбва да се потрудиш и за бебе на законната си съпруга. Иначе нямаш шанс.
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кличко миналата година буквално измете пода с Томсън. Пулев заслужено го би с повече гъвкавост и търпение (за сметка на не особено ефектен мач и елементарна техника), но Кличко е на нива по-добър в този вид игра. Успех на нашето момче, но на залозите са ясни от сега.
83
0
 
0
 
! Отговори
алооооооооооо преди 11 години
първо,долния пост ,където те обиждат не е мой,второ цитирах го щото се доказваш като такъв.версията в която Кубрат играе,е контролирана изцяло,и там има много малко качествени боксьори.ВСИЧКО е мениджмънт и реклама.Не може да има претенденти като негърчето онази вечер ,дето не нанесе нито един атакуващ удар,а само 2-3 посрещащи,когато Кубрат махаше ръце като вятърна мелница.Няма успеваем боксьор дето седи с ръцете на кръста,и се защитава само с отклони и ескиважи.Повече няма да пиша-осмисли го.
82
4
 
10
 
! Отговори
просто човек преди 11 години
до 82За какви съдии и менджъри ми говориш, като Владимир на ринга през последните 4-5 години ВИДИМО превъзхожда противниците си. Би се с Дейвид Хей който е най-бързият боксьор и най-добрият британец след Великият Ленъкс Луис в профи бокса и го би, сега ще се бие с най-коравият руснак Поветкин... напомням ти го това ако си мислиш , че Кличко ги избягва силните боксьори.
81
7
 
13
 
! Отговори
ДА ВИ преди 11 години
Аз няма да се правим на културен и са ви питам какви българи сте, само ще ви кажа, тези които му завиждате на Кубрат ДА ВИ СЕ ИЗАКАМ В УСТАТА.
80
2
 
1
 
! Отговори
просто човек преди 11 години
do 82Как няма да те нареждам, като ти ме обиждаш още с обръщението си към мен " до Простия човек" в 71-ви пост. Замисли се кой първи обижда, ***!Иначе Виталий е велик шампион- за мен един от най-великите, но в момента вече издиша и е гроги след 12 рунда. Владимир в момента е в невероятна форма. Тактиката му на защита и нападение е изппипана на 99%. Машина е в момента.Май не си гледал последните мачове на Владимир Кличко и на Виталий Кличко и да видиш разликата във формата и на двамата.
79
1
 
4
 
! Отговори
алоооооооооо преди 11 години
ПРОСТия човек,защо ругаеш ве,всеки си казва мнението и не е необходимо да налагаш своето-научи се да четеш и обмисляш писаното а не само да врякаш.Естествено,че 41години са много за бокса,и още повече като си почнал с политиката-ка ще се биеш и с кого?А по-малкия брат е и по-дребен,и с по-лоша техника от брат си.ТУКА нашия има шанс-ТОВА ТИ СЕ КАЗВА.Хората коментират че вече бокса стана като футбола-повечето зависи от съдии и мениджъри,ти се пениш като македонец на шише ракия...***.
78
1
 
4
 
! Отговори
бай Генчо преди 11 години
"Томпсън е опасен противник, който умее да се бие добре от близка дистанция. Доволен съм, че Кубрат спази указанията на щаба и пазеше дистанция, наложи своя стил и стигна до успех. Не забравяйте, че той не се е бил 11 месеца. Така, че нямаше нужда да се търси нокаут. Беше трудно да се разберем с IBF. Адамек, Фюри, Хей, Шагаев и Димитренко се отказаха от и не искат да работят с тази компания. Трудно беше да намерим съперник, защото всички се страхуват от Кобрата", допълни Дьоринг....Toчка по въ
77
13
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 11 години
Кличко ще му откъсне главата ... въпреки всичко се радвам че имаме такъв спортист и при всички положение в мача срещу него ще съм за Кобрата
76
4
 
20
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Браво на този мъж ! Поклон !
75
3
 
5
 
! Отговори
ФАС преди 11 години
Едно е да си оптимист ,друго е да си реалист.А този който не се съобразява с реализма е губещ.
74
1
 
17
 
! Отговори
Bravo преди 11 години
Браво! Успех с Кличко!