Феновете на Барса искат тимът да подари титлата на Атлетико

83% от запалянковците предпочитат каталунците да не се напрягат в последния кръг
3
Феновете на Барса искат тимът да подари титлата на Атлетико
Снимка: Reuters

В оспорвания завършек на сезона в Испания може да се стигне до абсурдната ситуация Барселона да направи шампион смъртния си враг Реал (Мадрид).

Причината е, че в последния кръг каталунците посрещат фаворита за титлата Атлетико. Ако никой от претендентите не допусне грешка, именно този сблъсък ще реши съдбата на първенството.

Анкета в каталунския в. "Спорт" показа, че в такъв случай преобладаващото мнозинство от запалянковците на Барса предпочитат отборът им да подари точките на Атлетико.

Изданието пусна анкета в интернет, в която участваха около 20 000 души. 83% от гласувалите се изказаха за това любимият им тим да загуби от "дюшекчиите", но не и да рискува да поднесе титлата на омразния Реал. На противоположното мнение са едва 17% от участниците в допитването.

Разбира се, ситуацията ще се промени драстично, ако Реал не успее да спечели отложения мач с Валядолид или двубоя си от предпоследния кръг срещу Селта. В такъв случай Барселона ще може да триумфира като шампион и ще излезе на живот и смърт срещу Атлетико.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такава омраза е много долно нещо ! Аз не съм от Реал, но определено такова поведение не прави чест на никого !
2
4
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Да напишат на екипа си :"Аз съм подлец"и да играят .У нас това не прави впечатление.
1
2
 
7
 
! Отговори
Оп-са преди 10 години
АМи фен съм на Барселона, но това за мен е пълна простотия! Много ще ме разочароват, ако направят такова нещо! Плюс това мачовете са в един час и Барса могат да станат посмешище, ако легнат на Атлетико, а в същото време Реал не си вземат последните 3 точки, т.е. Барса могат да направят шампион Атлетико, но в същото време да са имали те шанс да са шампиони! Нищо не се знае до последните минути! Ще съм много разочарован, ако паднат без да си дават зор!