В Симитли не искат прегръдка на терена с ЦСКА

Септември припомниха на червените, че са сателит на "Левски"
12 май 2015 09:10,
17
В Симитли не искат прегръдка на терена с ЦСКА
Снимка: архив Булфото

ЦСКА няма да се обединява със Септември Симитли, обяви кметът на Симитли Апостол Апостолов-Поли, който е и президент на Септември.

Както е известно, вчера се появи информация, че червените ще вземат лиценза на Септември и ще започнат от "Б" група, вместо от аматьорските лиги.

Още по темата

Според Апостолов лицензът на Септември е много скъп и ЦСКА не може да си го позволи. Той все пак предложи вариант ЦСКА да получи лиценза на Септември.

"Ако ЦСКА приеме да стане сателит на Левски - веднага ще им го предложа", казва Апостолов пред "Меридиан Мач", като припомня, че Септември е сателит на Левски и има договор за сътрудничество с тима от "Герена".

"Имаме материална база, която не е по силите на никой друг отбор в България. Изградили сме два стадиона, строим трети", похвали се президентът на симитлийския клуб.

"Школата ни е много силна. Няма да допуснем някой да дойде тук, да ни предложи пари и да вземе това, което сме направили", категоричен е Апостолов.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
намръщен преди 9 години
До муспиЧак пък борещ се за оцеляване... Има една купа(твърдо съм сигурен), за медали знам, че имат 2-3
15
2
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Спартак беше винаги отбор който се бореше да не изпада. Изброените - Гайдарски е играл далече преди обединението и е играч на Левски, Аладжов е от юношите на Левски, национал в юношеския национален, перспективен - партията (това е и цска) се постара да го разкара от Левски и той спря да играе футбол. Войнов не го знам, Павел Панов е левскар. Имаше най добрият защитник в България Любомир Жечев, левскар в червата, живееше в махлата на "13 Март", пратили го юноша в Спартак - бил в неговия район.
14
1
 
1
 
! Отговори
намръщен преди 9 години
До АнонименТака е, 14! Милко Гайдрски, Стефан Аладжов, Воин Войнов, Павел Панов и още един(не си го спомням) им кацнаха от "Спартак"Сф
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До муспиЗащо се отричаш от историята на отбора си бе,? Та след обединението със Спартак ставате ЛС и постигате най-сериозните си успехи в Европа, вкл. елиминациите на Аякс, Дуисбург и победата над Барселона! Отричаш се от това и от футболисти, като Панов, Ивков, Митков, Павлов и т.н., така ли? Както виждаш партията много е дала и направила за подуяне!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До муспиКак така никога? А Гунди е загинал при катастрофа. Партията никога за нищо не е ставала, а чорбата и Подуяне са срам за България.
11
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 9 години
В Подуене не е имало никога отбор, - Левски е отбор на София и има привърженици по цяла България повече от всичките отбори на куп. Комунистите го пратиха в Подуене и му наредиха да получава заплати от МВР, но това не им попречи да убият Гунди и то без да го крият. Вече партията е пред закриване и се разделя със скъпо струващи мероприятия като богат футболен отбор, всичко превръща в евро и се готви да бяга. Ще остане тук само агитката.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До муспиПодуяне е отбора на доносниците и милицята, а чорбата си чорба.
9
5
 
2
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Глупости! ЦСКА е отбор на комунистите и се влачи още защото и комунистите още са на власт. Левски е народен отбор, нещо каквото е Васил Левски през турско. Единственото каквото можаха да направят комунистите срещу Левски е да го обединят с техния отбор на МВР Спартак, за да го унижат. Жертваха своя милиционерски отбор за да ударят Левски. В крайна сметка Левски си е вечен, Спартак изчезна а и Аматьорската група не иска ЦСКА! Казва че не може да регистрира един отбор потънал в дългове.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и сини и червени все комунистически отрочета, които до 1989 година бяха на държавна хранилка
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Божкеееееее ЦСКА вече ив Б група не ги искат.....
6
5
 
2
 
! Отговори
чекист преди 9 години
Ами кой им е искал лиценза? Този кмет е като непоискана мома която на всеослушание се зарича да откаже на определени сватове които и хабер си нямат за момата.
5
1
 
18
 
! Отговори
a3 преди 9 години
Толкова са жалки ЦСКА че и Септември Симитли не ги искат.... хахаххахаххахахахахахахаххаахахахахахахаххаа
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не са луди да им натресат дългове за милиони
3
1
 
12
 
! Отговори
troicho simitliiski преди 9 години
nie ne kradem, samo si vzimame. tova ne e krajba
2
3
 
25
 
! Отговори
Симитли преди 9 години
Слънце грее, дъжд вали, ........... Симитли
1
4
 
23
 
! Отговори
fossa преди 9 години
Кмете, то няма да им е за първи път. Те така са свикнали.