Манчини потвърди за трансфера на Ковачич в Реал

И без него ще бъдем достатъчно силни, обяви треньорът на Интер
Обновена: 17 авг 2015 11:58 | 17 авг 2015 11:57, Красимир Ангелов
0
Манчини потвърди за трансфера на Ковачич в Реал
Снимка: Reuters

Треньорът на Интер Роберто Манчини потвърди, че полузащитникът на състава Матео Ковачич преминава в Реал Мадрид.

Медиите в Испания и Италия гръмнаха в неделя за сделката, която се счита за договорена. Хърватинът ще заиграе на "Бернабеу" срещу солидна сума.

"Дали съм разочарован от напускането на Ковачич? Жалко е, но има правила, които трябва да бъдат спазвани. Не мисля, че някой иска той да не е при нас, но за да спазим финансовия феърплей, трябва да направим нещо", заяви Манчини след контролата с АЕК снощи.

"Това обаче не значи, че няма да имаме силен отбор. Мисля, че и без него ще бъдем конкурентни. Разочаровани сме, но понякога трябва да бъдат направени жертви. Ковачич и Джердан Шакири напускат заради определени причини. Надявам се, че ще им намерим добри заместници. Жертвайки двама важни играчи, ще ни помогне да подобрим някои линии, където имаме нужда. Краен защитник и халф? Ще видим“ добави той.

Очакванията са вероятно по-късно днес сделката да бъде потвърдена официално. Най-вероятно трансферната сума ще бъде около 28 милиона евро, като тя може да се увеличи с още 7,5 милиона при изпълнението на определени условия.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари