Левски може да продаде играчи, за да се спаси от фалит

Това обаче няма да стане преди дербито с ЦСКА
32
Левски може да продаде играчи, за да се спаси от фалит
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски обмисля спешна продажба на някой от основните играчи, за да оптимизира финансовото състояние на клуба, съобщава Gol.bg.

Изпълнителният директор Павел Колев призна в петък, че ще даде повече яснота относно състоянието на "сините" през следващата седмица. Все още се търсят варианти клубът да бъде осигурен поне до края на сезона, но ако ситуацията не се промени в положителна насока вероятно ще се стигне до продажба на играчи.

До дербито с ЦСКА промени не се очакват, но след това ще се търси възможност за осигуряване на финансова инжекция, дори и с цената на отслабване на състава.

Най-коментираното име в страните, в които пазарът все още е отворен, е това на Холмар Ейолфсон. Исландският национал е и сред най-скъпоплатените футболисти на "Герена", така че раздялата с него ще помогне на клуба.

Преди време се говореше, че интерес към него има дори от Висшата лига от страна на Борнемут, но до конкретни разговори очевидно не се е стигнало.

Станислав Иванов също може да бъде продаден по спешност, както и Паулиньо.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: левскиХолмар Ейолфсон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БОЖКОВ НЕ САМО НЕ ПЛАТИ НИЩО ОТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ЛЕВСКИ ОТ КАКТО ГО Е КУПИЛ С ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ АМИ И РАЗПРОДАДЕ ЦЕННИ ИГРАЧИ ЗА ДА СИ ВЪРНЕ ВЛОЖЕНИЕТО!!ЛЕВСКИ Е ВЪВ ФАЛИТ И СЪС ТОВА РАЗПРОДАВАНЕ ЦЕЛТА НЕ Е ЛЕВСКИ ДА СЕ СПАСИ А ДА СЕ ДОИЗТОЧИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО!!! СЪЩОТО НАПРАВИ И В ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!!!НА ВСИЧКИ С УМ ИМ БЕШЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ВЛИЗАНЕТО НА БОЖКОВ В ЛЕВСКИ ЗНАЧИ ИЗТОЧВАНЕ ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ ЗА ДРУЖЕСТВОТО!
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те пък едни таланти.Ще се избият за тях. Всеки вика вземи го ти
23
0
 
8
 
! Отговори
До ГЕРБ - престъпниц преди 4 години
Най-обичания отбор? Статията стои цял ден и има двайсет коментари.Сигурно това са всичките "обичащи".
22
0
 
0
 
! Отговори
коментар преди 4 години
И предупреди г-н Колев , че в касата нямате пари да плащате глобите налагани за издънките на ФЕНОВЕТЕ на Левски. Викове , бомбички.скандираня и пр. до ТУК.
21
0
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
До "ЖАЛКО": Браво на Киро - успя от Генерал да направи Уср'ана госпожица. Респект РазгрЯдски, респект!
20
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Божката ще прати един петролен шейх, да ги купи. Нали затова е в ОАЕ, да си облекчи присъдата.Левски ОАЕ ОАЕ Алееее !¡!
19
1
 
4
 
! Отговори
ЖАЛКО преди 4 години
АМИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЛЕВСКАР Б.Б. ЛИКВИДИРА "ЛЕВСКИ".....ЯЗЪК.....ТОВА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СТАВА,ЖАЛКО.....С ТОВА ДА ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА.....А ЗА "литекс" НАПРАВИ СПЕЦИАЛНО НОВО ПЪРВЕНСТВО И ИМ ДАДЕ ИМЕТО "цска".....ТОВА ЕДВА ЛИ СА ОЧАКВАЛИ ЛЕВСКАР=ската ОБЩНОСТ ОТ НЕГО.....МАХНА И БОБИ МИХАЙЛОВ.....ЯВНО БИЛ ПО-ГОЛЕМ ВРАГ НА "ЛЕВСКИ" ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.....КОКАЛИТЕ НА ГУНДИ,КОТКОВ,ПАВЕЛ ПАНОВ,ВУЦОВ,САШО КОСТОВ ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ ОТ ТАЗИ ЛОШОТИЯ ОТ СТРАНА НА СВОЯ ЧОВЕК.....ТЪКМО "ЛЕВСКИ" БЕШЕ ПОТРЪГНАЛ.....
18
0
 
10
 
! Отговори
Ритнитопковците са преди 4 години
Моля ви не занимавайте хората с неволите на някакви ритнитопковци, които си прибират стотици хиляди годишно само заради това, че гонят някаква топка. А пък някакви други *** с незначителни доходи им се радват заради това? Даже и се притеснявали за тях, че щели да вземат по-малко хилядарки месечно , а и можело и да протестират, ако им намалели заплатите на същите некадърни ритнитопковци!
17
3
 
12
 
! Отговори
турчина преди 4 години
те ще продават,но дали има някой който ще ги вземе?
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това е началото на края на ГЕРБ
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не искам с пари от данъци събрани от всички българи да се спасяват Левски, ЦСКА и т.н. Разберете, това са пари които се взимат от българските пенсионери които получават по-ниски пенсии за да може някое полуграмотно бразилче да рита топка в София за петцифрена заплата. Още повече ще поддържам Левски много повече ако играят с български младежи от ДЮШ вместо с чужденци.
14
0
 
14
 
! Отговори
Solar Power преди 4 години
До Анонимен: И защо с държавни пари да се храни този или друг отбор ? Защо не отидат например за школа по шахмат ? Такива неща с държавни пари трябва да се гласуват от народа.
13
3
 
11
 
! Отговори
Solar Power преди 4 години
Време е да вкарат в кауша и Гришата за някоя ДДС афера и тези "прославени" отборчета ЦСКА и Левски които цялата държава храни от 100 години да се закрият.
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за разлика от ЛЕВСКИ божков прескочи успешно оградата без да му се закачат цървулите и избяга сега на заптиетата нищо друго не им остава освен да пият по един шербет
11
2
 
19
 
! Отговори
обективен преди 4 години
Те ги продават,но никой не иска да ги купи!!'!
10
4
 
19
 
! Отговори
Стар Левскар преди 4 години
За съжаление ,,Левски " ще се бори за оставане в групата и да не отиде във В група , както стана с ЦСКА ! Другият вариант е Гришата да направи един хубав синьо-червен отбор ...
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феновете защо не събират помощи за отбора си? Защо не просят? Идва сезона на мартениците могат да ги продават по улиците и парите да превеждат на ФК Левски. Могат да пекат семки и да ги предлагат по улиците, а парите естествено ще бъдат за любимия отбор. До сега беше лесно, бaлъците триеха билетчета и касичката на отбора се пълнеше, но на всичко му идва краят.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Са се оправят в живота, лошото е че има хора които все още вярват че има футбол в бг.
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Герб престъпнициЧе ГЕРБ са престъпници това е така ама чак най обичания отбор, по скоро най мразения. Фк Подуене направиха много поразии на другите отбори рано или късно всичко се връща.
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЦСКА-Литекс и Левски-Спартак. Туморите на родния футбол си отиват, заедно с техния баща - комунизма!