SENSHI се завръща с ново шоу във Варна на 22 февруари

Дебют за Албена Ситнилска, пето участие за Николай Йоргов
11 фев 2020 11:34, Анисия Иванова
4

Най-добрите български бойци и шампиони от далечни страни се събират във Варна за доказаното зрелище SENSHI. Петата бойна гала вечер започва на 22 февруари.

Ще се проведат 9 битки от най-високо качество. Дебют на ринга на SENSHI ще направи многократната шампионка по таекуондо и кикбокс Албена Ситнилска, която ще се изправи срещу украинска състезателка.

"Получих предложение, нямаше как да откажа, това си е сериозна верига. Проучих съперничката, подготвям се сериозно", каза пред Bulgaria ON AIR Ситнилска, която в момента сваля от своето тегло чрез повече кардио тренировки, сауна и специални режими.

Пето участие на SENSHI ще запише киокушин и муай тай шампионът Николай Йоргов. Негов съпернк ще бъде азиатският шампион.

"Подхождам сериозно и отговорно. Спокоен съм, нямам притеснения. Смятам да прoуча техниките, които използва съперникът ми и ще си изградя стратегия, по която да работя в двубоя. Важно е преди такава битка човек да е спокоен и уравновесен", сподели той в студиото на "България сутрин".

А Албена Ситнилска подчерта, че трябва да си доза инат, за да може да се справиш с трудностите. Да останеш след някоя трудност, да си наложиш да продължиш.

"Насочваш се към тренировките и гледаш да не мислиш толкова за предстоящия двубой", отбеляза тя.

По думите на Николай Йоргов българските бойци комуникират свободно и приятелски дори със звездите в бойните спортове като Петер Артс, допитват се до тях и търсят съветите им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
8
 
! Отговори
Митко 21 см преди 4 години
Моля днес бг , след като имат контакти с организатора, да съдействат на мен иоще 150 човека, които си търсим парите, заплатени за билети на предишното Сенши. Беше ужасно скучно, липсваше обещаната битка и оспорвани двубои. Не препоръчвам да се ходи, загуба на време и пари
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако може следващата опонентка поне да е равностойна.Подбраните "чували" не и помагат
2
1
 
7
 
! Отговори
Хъммм преди 4 години
Като гледам каква постоянна реклама му се прави на това невероятно , неповторимо и по-по-най събитие , оставам с убеждението че собственика на бг-днес има дялово участие в суши-боевете.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази се плющи с доста хора

Спонсорирани публикации