Григор Димитров срази италианец на старта в Ротердам

Българинът победи със 7:6, 6:3 срещу италианеца Лоренцо Сонего
Обновена: 14 фев 2024 16:11 | 14 фев 2024 16:10, Красимир Ангелов
19
Григор Димитров срази италианец на старта в Ротердам
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров преодоля първия кръг на турнира по тенис на твърди кортове в Ротердам с награден фонд от 2.29 милиона евро. Поставеният под номер 6 българин се наложи със 7:6 (4), 6:3 срещу италианеца Лоренцо Сонего.

Във втория кръг хасковлията ще играе срещу Мартон Фучович (Унгария), срещу когото има две победи в четири двубоя.

Преди три дни Григор Димитров достигна до финала на турнира в Марсилия, но загуби срещу представителя на домакините Юго Юмбер.

Подробности за победата на Гришо четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Фен преди 2 месеца
Мачкай, Гришоу!
16
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
Браво Гришо ! Страхотен диниш на мача ! Гришо е в топ 15, от много години е в топ 30, даже АТР го отбелязоха, и СЕГА да ИЗСЪХНАТ троловете и хейтърите Гришо е ТОП 2 в целия свят след 30 годишна възраст !!! Първи е 1ия Джокович ! Гришо е Номер 2 в целия свят !!! Даже и не може да сънувате такова ниво !!!! Иначе Гришо е един от най-продаваемите тенисисти, може би даже е номер 1 в това, защото по целия свят го харесват !!! Браво Гришо ПРОСЛАВИ България !!!
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сонего е добре познат на интересуващите,се от тенис. Преди две години беше на 21 място в ранглистата и се задържа 6 поредни седмици, но се контузия и отиде по-назад в класирането. Способен е да изненада и най-силните, но сега нямаше шанс срещу нашия Гришо на този много силен турнир от АТР500 в Ротердам.
14
1
 
4
 
! Отговори
До Леле преди 2 месеца
До Леле - това НЕ са Българи, а трролове - те плюят всичко Българско и не са случайни коммплексари, а добре организирани и подплатени - използват различни "хватки" - да издразнят, отклоняват темите, правят се на разбирачи, пишат се ТЕ на Българи и уж "родолюбивата" псуват Народа, който "не бил народ, а ***" (още една хватка - да внушиш вина и малоценност". Някои пишат от "двете" страни и сами спорят със себе си за глупости, за да спамят и насъскват. ПОДМИНАВАЙТЕ И НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ! Това искат!
13
1
 
4
 
! Отговори
Браво, Гришо! преди 2 месеца
Браво, Гришо! Подминавай злобарите - това си е тяхна мъка, дори и да не осъзнават и жалко за тях. Жив и здрав бъди, спокоен, развивай се и се забавлявай! Все напред и нагоре, Българче!
12
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Съдейки по резултата, голяма мъка е било. И то в първия кръг срещу неизвестен съперник. Да не говорим че турнирчето е от клас 250 ....
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво Григор. ДГД злобарите.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До 5 и6 (8) Селски, аз като съм милионер в 9 цифри какво ?!?!А всъщност ти кой си?!Никой?Така си и знае.Фришо е въздух под налягане за мен. Никой !!
9
2
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 2 месеца
Нормалните хора ги интересува пубере пъпчив!!!
8
4
 
6
 
! Отговори
До 5 и6 преди 2 месеца
Абе вие хейтърите наясно ли сте с тениса,АТП,Мастърс,Фючърс Чалинджър и в кое са най големите и къде ,,анонимниците".Най добрите ни са от 300 до 1,300 място.а ,,каунестия "милионер е повече от 10 години в челната петдесеттица при най големите!!Всеки преминал и позадържал се месец -два през първите 100 е милионер!
7
3
 
7
 
! Отговори
До 5 преди 2 месеца
Това не е в твоята компетентност анонимни мушмороко ,явно не си наясно с ранкинг листата.!Гледай си футбола ,слушай Азис иСофи Маринова и хейтвай с малкото си мозък от тюфлека -.....Никого не го интересуваш нещастна душицо!
6
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нека се порадва каунестия до втория кръг.
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Голямо сразяване е било - поредната кл з ***, срещу поредния анонимник.
4
4
 
9
 
! Отговори
Мачкай Гришо преди 2 месеца
Само така., Сонего е много труден съперник. С Фучович също ще е трудно, но каквото сабя покаже. Победителят от Димитров-Фучович вероятно ще срещне Руне, който е под номер 3 в схемата на турнира, разбира се и ако Руне стигне до третия кръг
3
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе кой го интересува.....
2
5
 
9
 
! Отговори
Браво Гришо ! преди 2 месеца
Браво Гришо ! Само напред ! Щангистите ни зарадваха, давай и ти ! Само напред Гришо !
1
5
 
5
 
! Отговори
заблуден метеорит преди 2 месеца
38 от 38 спечелени първи сервиса!