Дани Алвеш остава з затвора, Неймар няма да му плати 1 млн. евро гаранция

Осъденият имал само 70 000 в сметките си
22 мар 2024 15:13, Петър Бойчев
48
Дани Алвеш остава з затвора, Неймар няма да му плати 1 млн. евро гаранция
Снимка БГНЕС

Бащата на футболната звезда Неймар обяви, че семейството му няма да плати 1 милион евро, необходими за освобождаването на Дани Алвеш под гаранция от испански затвор. Там бившият бразилски национал чака резултата от обжалването на присъдата му за изнасилване.

Неймар да Силва Сантос каза в изявление от името на семейството си, че са подкрепили финансово Алвеш по време на процеса срещу него, но че няма да го правят отново сега, след като бившият играч беше признат за виновен в изнасилването на жена в нощен клуб в Барселона през 2022 г.

„За нас, за моето семейство, този въпрос приключи. Точка“, каза Неймар-старши.

40-годишният Алвеш беше осъден на четири години и шест месеца затвор. Той е задържан в затвор край Барселона. Той не успя да излезе от ареста в сряда въпреки издаденото разрешение от Съда на Барселона временно да бъде освободен. Причината е невъзможността му да плати гаранцията си от 1 милион евро.

Според адвоката на Алвеш, той има в сметките си около 70 000 евро и е в "трудна икономическа ситуация", тъй като всичките му рекламни и клубни договори са прекратени след повдигнатото срещу него обвинение в изнасилване на млада жена в нощен клуб в Барселона.

С издаването на присъдата от 4,5 години, която се обжалва от жертвата и прокуратурата, е платил и 150 000 евро обезщетение.  

Сметките на Алвеш са замразени, както и имуществото му заради бракоразводното дело, заведено от съпругата му - моделът Динора Сантана. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
2
 
! Отговори
Московец преди 2 месеца
Това ми напомня за наемниците в украйна плащат им с фалшиви доларови банкноти за да мрът по полята така и тука момичето е било в наемният бизнес на нощен клуб , защо ли не се е замислило преди това за опасностите , които носи това ? Както и наемниците в украйна
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя верно ли е останал с 70к евро? Смятай колко пари го биеха по главата, а до къде е стигнал завалията, *** ритнитопковец.
24
1
 
5
 
! Отговори
От матрицата преди 2 месеца
До коментар 22Госпожа аз имам хигиена , не ходя по нощни клубове където има само *** в човешки образи. А за изнасилването ако сте там проблема си е ваш-който го е страх от мечки не ходи в гората
23
3
 
2
 
! Отговори
До Deep Zone преди 2 месеца
Никоя жена с капка мозък не би подкрепила изнасилвач. Би било унизително... ама ти какво ли разбираш от достойнство.
22
2
 
5
 
! Отговори
До От матрицата преди 2 месеца
Тоест ако дъщеря ти отиде на дискотека и я изнасилят, ти няма да имаш проблем понеже явно си го е търсила.Лелел не завиждам на жена ти.Да живееш с такъв *** въобще не е лесно.
21
2
 
3
 
! Отговори
До От матрицата преди 2 месеца
Тоест ако отида на дискотека или бар и ме изнасилят не се брои понеже не съм светица.По същата логика ако ти отидеш на дискотека и ти го набият до кръста без да искаш, няма да е изнасилване понеже не си светец? Да, да съвсем логично.
20
2
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 2 месеца
И от кое ти става ясно. Запознат си с детайли по делото или никога не се е случвало момиче да бъде изнасилено. Само злобни женомразци.
19
1
 
2
 
! Отговори
Дани Алвеш преди 2 месеца
Най-обикновена блудница , ме осъди защото вместо 50 евро както се разбрахме ми поиска 1000 , е не съм толкова *** да и ги дам. Самоче собственика на клуба играе с световните НПО феминистки и лгбктски лобите и ме осъдиха. Но забравих , че българите вярват на съдебната система и затова живеят е такава прекрасна страна , затова не вярват на мен, а не съда
18
0
 
5
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 месеца
Кармата си знае работата- най-големият симулант и циркадджия едно време се къпеше в милиони, но сега всичко се върна и даже близките му приятели се разбягаха като мишки. Няма да коментирам жена му - "моделът", който като й спреш кранчето, отива при следващия. А трябва да му оказва най-голяма подкрепа в такъв момент, ако е жена на място.
17
1
 
5
 
! Отговори
Коко преди 2 месеца
Динора Сантана каква манекенка е, какъв модел ? Прилича на плондер, още малко ще гръмне. Горкия Дани, разбирам го защо е стигнал до такива крайности.
16
0
 
8
 
! Отговори
Факт! преди 2 месеца
За хората с меки и малки пушки, всичко жени са кирви!
15
2
 
2
 
! Отговори
От матрицата преди 2 месеца
Тука има няколко нпо активисти където са като мъжа на Асенка Василева , а жените им да вечните жертви , ама в нощните клубове дето гълтат разни хапове и други неща хахахаха
14
1
 
5
 
! Отговори
до 12 морския преди 2 месеца
Съда го остави, да кажем е субективен, а бащата и той ли е НПО?!? Смепници!!!
13
1
 
2
 
! Отговори
Капиш Матричан преди 2 месеца
Ти капЕш и не го и вдигаш явно! И си личи!
12
1
 
0
 
! Отговори
Морското право не е преди 2 месеца
До коментар 9 какъв съд ? На феминистките ли ? Морското право те управлява , но и ти си като робите от прекрасният нов свят на олдъс хъклси където робите бият другите, които им съобщават че са роби, което бидейки е самата истина.
11
0
 
8
 
! Отговори
Koko преди 2 месеца
Това ли е най- скъпото топване на чушле в историята ?
10
3
 
2
 
! Отговори
От матрицата преди 2 месеца
До коментар - мдам Абе ей нпо активист тука да не ти е Испания ? Тука жените все още колкото и да си измислят няма да могат са сглобят изнасилена с нощен клуб и съда да сложи гаранция 1 милион.Изнасилена или не който го е страх от мечки не ходи в гората клуба -капиш
9
3
 
3
 
! Отговори
до 2.3... итн преди 2 месеца
Съда, прокурорите и адвокатите са разгледали доказателствата, признали са го за виновен! Баща му се е отказал от него в процеса на делото! Само разни плъшоци, явно искат д оправдаят себе си, агресията си и малкото си недотам мъжко достойнство и отричат съществуването на фактите! Ето това е да си Мъж като Ла..но на Дъжд!
8
3
 
6
 
! Отговори
до мдам преди 2 месеца
Явно и баща му е разбрал истината, че сина му е изнасилвач, затова не иска да плати гаранция! Вероятно през адвокатите за които е платил той! Но тук еГсперти от долно нанагорнище са по-наясно и от изнасилената и от изнасилващия! Те огравят навсякъде, даже и от тъмната страна на луната виждат!
7
3
 
2
 
! Отговори
От матрицата преди 2 месеца
Нямате приятели имате използвачи и вечни интереси.Ето нагледният пример , играха заедно и човека какъвто и да е имаше много приятели къде са те сега ? Вишите съотборници от барцИлона. Сега лицемерно си измиха ръцете като Понтия Пилата , и ще кажат човека е изнасилвач нека лежи.На всеки е ясно че в нощен клуб няма девици там просто са се възползвали да го съдят , и принципа могли направили го е в сила. Вярно е че сам си е виновен , но къде са Меси, суарез и другите ?